Ailem ve eşim arasında kalıyorum.

bahardeniz1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
27
-11
34
Merhaba

Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana eşimle bir çok kez büyük kavgalar yaşadık. Her olayımıza ailelerimizi de dahil ettik. Evliliğimizin henüz ilk haftalarında dahi ettiğimiz kavgalar sonucu eşim her seferinde babamı arayıp boşanmak istediğini söyledi. Sonralarında ise pişman olup özürler diledi. Bir gün yine babamı arayıp boşanmak istediğini söylediğinde babamda kendisine hakaretlerde bulundu. Eşimin annesi yapılan bu davranışı asla unutamıyor ve bana karşı ne yaparsam yapayım çok soğuk ve ters acısını benden çıkarıyor. bu durum da evliliğimize gölge düşürmeye başladı. Şuan aramız bozuk bitme noktasına kadar geldik. Eşim bütün aile içerisinde babamın ondan ve annesinden özür dilemesini istiyor. Babam ise bu duruma hiç sıcak bakmıyor yaşanan kötü olaylardan dolayı.
Ne yapmam gerekiyor arayı nasıl bulacağım. Yardımcı olur musunuz?

Konuyu okuyunca sinirlendim sana,,,, babanı niye bu konuma düşürüyorsun benim eşim bir kere bunu yaptı herkesi dahil etti kavgamıza babamı vs aradı evden gittim senmisin bizi herkese rezil eden, sonra barıstık şimdi yiyorsa arasın sıkar biraz, biliyor başına ne geleceğini, kavgalarda ciddi kavgalar değil eminim sizinde öyle ortada cok bir sebep yokken edilen sacma kavgalardır,, her neyse babanı bu konuma düşürdüğün için sen de ayrı bir alemsin kusıra bakma ban yememek icin hakaret etmiyorum,, o adam seni birgün boşayacak zaten hadsiz şerefsiz sen önce davran yani kaynanada eşine de siktir çek kimsenin nazını çekme, babana kurban olsun hepsi

Ve uzmanlarin bir lafi var aileler birbirini seviyorsa birbirini sevmeyen ciftler bile bir arada durabilir ama aileler birbirini sevmiyorsa seven çiftlerde ayrilir
Herşeye rağmen ailem yine eşime karşı hala sevgi dolu. Evlenmeden öncede böyleydi her tartışmamızda kavgamızda ilk seçtiği ayrılıktı. Sonra pişman oluyordu

Konuyu okuyunca sinirlendim sana,,,, babanı niye bu konuma düşürüyorsun benim eşim bir kere bunu yaptı herkesi dahil etti kavgamıza babamı vs aradı evden gittim senmisin bizi herkese rezil eden, sonra barıstık şimdi yiyorsa arasın sıkar biraz, biliyor başına ne geleceğini, kavgalarda ciddi kavgalar değil eminim sizinde öyle ortada cok bir sebep yokken edilen sacma kavgalardır,, her neyse babanı bu konuma düşürdüğün için sen de ayrı bir alemsin kusıra bakma ban yememek icin hakaret etmiyorum,, o adam seni birgün boşayacak zaten hadsiz şerefsiz sen önce davran yani kaynanada eşine de siktir çek kimsenin nazını çekme, babana kurban olsun hepsi

Her kavgada kızını boşayacağım diyen adamdan babanız niye özür dilesin?? İki gün sonra da gene kavgada baban zaten benden özür diler diye üste çıkar. Sizin kavganızda ailelerin ne işi var ki? Senin ailenin suçu ne diğer taraf onlar yüzünden bana soğuk diyorsun? Her taraf kendi açısından haklıdır da yani bu ne perhiz ne lahana turşusu

Bu ne saçma bir olay. Eşiniz her olayda boşanıcam diyorsa size söylesin, babanızı niye arıyor boşanıcam demeye? Size hiç saygısı yok. Bu arabesk kültürü hiç anlamıyorum. Ben eşimle problem yaşasam ya yüzüne söylerim en kötü evden gideceksem o noktaya geldiyse kendi ailemle konuşurum, onlardan destek bekliyorum çünkü.

Ne alaka ya eşimin babasını arayacağım? Çok saygısızca, sakın babanıza özür diletmeyin. Çok üzüldüm babanıza.

Bir şekilde hala evliliğimizi yürütmek istiyoruz. Aileleri barıştırmak bi akrabalık bağı oluşturmak için annesinin sunduğu bir şart gibi. Hiç kimseyi karıştırmak istemedim en baştan beri. Ama o çözümü böyle bulacağını sandı hep
Hayır böyle çözüm bulunmaz bak nasılda koca adam özür diledi bizden ipler bizim elimizde artık oh diye birde arkanızdan gülüp dalga geçerler, haa baban özür dileyince kocan düzelcek sanma daha da cok rahatsız etcek babanı o yüzden baban aslan kesilsin sende aslanın yanında ol ezik pasif sokma akıllı kocanın yanından ayrıl bence,, ben babamı asla kimseden özür diletmem isterse feriştahı gelsin hadi lan siktirin der geçerim 😉😉😉

Daha 5 aylık evlılıkte devamlı aılelerı sokacak kadar ne yaşadınız
Bizde kavga ettık keske arkadasınızla vs paylaşsaydınız
Ben aıleme anlatsamda hep esımı korudular
Bılıyordum haklı oldugumu ama sımdı anlıyorum bana gaz verseler beler yapardım
İyikı karısmamıslar
Babanız olaya kac kere mudahıl oldu demekkı adamın sınırı tepesıne cıktı
Artık babanızı ezdırıp ozur dıletemezsiniz
Bırdahakı kavganızda babanızı nasıl arayacaksınız ozaman
Bence bu evlilik bitmiş bitmiyorsa bile
Artık babanızı aılenızı bu ile sokmadan kendınız ilerleyeceksınız
Ben bunu goze almazdım

Evlenmeden önceki süreçleriniz nasıldı, eşinizle ve eşinizin ailesiyle? Daha 5 ay olmuşken konu boşanmaya kadar nasıl ulaştı. Her kavga da babanızı aramasını hiç bir şekilde kabul etmiyorum. Evliliğe karar verirken nasıl iki kişi önce karar verip sonradan aileler devreye giriyorsa boşanma aşamasında da bu durum böyle ilerlemeli. Anlaşılan babanız öncesinde evliliğiniz bozulmasın, alışma sürecindesiniz diye sesini çıkarmamış ama sizin babanıza, eşim senden özür bekliyor demeniz bile kabul edilemez. Ve umarım babanız bu özrü dilemez

Babanız çok haklı. Eşiniz babanız tarafından bir güzel koteklenmedigine dua etsin bence . Eşiniz hadsiz bir kendini bilmez kayinpederinden nasıl böyle birşey talep eder. Bu işin ilerisi malesef yok çocuk olmadan boşanin. Babanızın ve kendinizin gururunu iki paralık etmeyin. Siz paçavra toz bezi misiniz ki babanız her kavga da kızını postalamaya çalışan bir adamı kabul etsin . ?? Asıl esinizin babanızın ayagini öpmesi lazım . Benim babam olsa şimdiye dek tüm kemiklerini eline vermişti o herifin

Hayır böyle çözüm bulunmaz bak nasılda koca adam özür diledi bizden ipler bizim elimizde artık oh diye birde arkanızdan gülüp dalga geçerler, haa baban özür dileyince kocan düzelcek sanma daha da cok rahatsız etcek babanı o yüzden baban aslan kesilsin sende aslanın yanında ol ezik pasif sokma akıllı kocanın yanından ayrıl bence,, ben babamı asla kimseden özür diletmem isterse feriştahı gelsin hadi lan siktirin der geçerim 😉😉😉
Ellerine geçti bir koz her fırsatta bana karşı kullanılıyor. Eşim başta babamı çok sever çok sayardı. Babam bu kelimeleri kullandı diye o kadar içerledi ki çoğu öfkesinin tek sebebini bu olarak yorumluyor

Bir şekilde hala evliliğimizi yürütmek istiyoruz. Aileleri barıştırmak bi akrabalık bağı oluşturmak için annesinin sunduğu bir şart gibi. Hiç kimseyi karıştırmak istemedim en baştan beri. Ama o çözümü böyle bulacağını sandı hep
Babana gidip ciddi ciddi gel eşimden ve annesinden özür dile mi dedin? Yuh !

Babanız çok haklı. Eşiniz babanız tarafından bir güzel koteklenmedigine dua etsin bence . Eşiniz hadsiz bir kendini bilmez kayinpederinden nasıl böyle birşey talep eder. Bu işin ilerisi malesef yok çocuk olmadan boşanin. Babanızın ve kendinizin gururunu iki paralık etmeyin. Siz paçavra toz bezi misiniz ki babanız her kavga da kızını postalamaya çalışan bir adamı kabul etsin . ?? Asıl esinizin babanızın ayagini öpmesi lazım . Benim babam olsa şimdiye dek tüm kemiklerini eline vermişti o herifin
Öncelikle yaptığı herşey için babamdan kendisi özür dileyecek ve pişmanlığını dile getireceğini söylüyor. Annesi yaşça büyük. Aile büyüğü olarak bi ayıp edildi kusur konuşulması yapılması gerektiğini savunuyor

Öncelikle yaptığı herşey için babamdan kendisi özür dileyecek ve pişmanlığını dile getireceğini söylüyor. Annesi yaşça büyük. Aile büyüğü olarak bi ayıp edildi kusur konuşulması yapılması gerektiğini savunuyor
ASLA. Aklınca babanizdan özür dilemenin intikamini böyle alacaklar . Ozre karşılık özür nerde görülmüş ? Babanızı siz yucelteceksiniz ki bu ana oğul bir daha size satasmasin. Tabi evli kalmak gibi bir yanlış karar verirseniz o da.

Ellerine geçti bir koz her fırsatta bana karşı kullanılıyor. Eşim başta babamı çok sever çok sayardı. Babam bu kelimeleri kullandı diye o kadar içerledi ki çoğu öfkesinin tek sebebini bu olarak yorumluyor
Babaniz ne dediyse hakli esiniz once kendisine baksin ben naptim acaba diye babanizi suclicagina. Boyle bir adamla hala birlikte olmayi isteyen sizde problemlisiniz. Babaniz o sozleri soylemeden oncede ikide bir arayip bosicam diyormus esiniz ofkesini buna baglamaniz asiri sacma.

Hayır demedim diyemem asla. Söyleyemiyorum diye buraya yazdım. Çaresiz kaldım gelen yorumlarla kafamı toplamaya çalışıyorum. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum
“Babam özür dilemeye sıcak bakmıyor” demişsin. Gel kocamdan özür dile demediysen nasıl oluyor bu?

Bende yaptım bu söylediklerini. Kıyametler koptu üzerine. Sonra babam onu tehdit etti seni yaşatmayacağım barındırmayacağım bu şehirde diye. Haklı olduklarını düşünüyorlar. Anneside ölümle bile tehdit edildi oğlum diye sürekli olarak onu manipüle etmeye devam ediyor ve başarıyor da

X