Ailem ve eşim arasında kalıyorum.

bahardeniz1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
27
-11
34
Merhaba

Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana eşimle bir çok kez büyük kavgalar yaşadık. Her olayımıza ailelerimizi de dahil ettik. Evliliğimizin henüz ilk haftalarında dahi ettiğimiz kavgalar sonucu eşim her seferinde babamı arayıp boşanmak istediğini söyledi. Sonralarında ise pişman olup özürler diledi. Bir gün yine babamı arayıp boşanmak istediğini söylediğinde babamda kendisine hakaretlerde bulundu. Eşimin annesi yapılan bu davranışı asla unutamıyor ve bana karşı ne yaparsam yapayım çok soğuk ve ters acısını benden çıkarıyor. bu durum da evliliğimize gölge düşürmeye başladı. Şuan aramız bozuk bitme noktasına kadar geldik. Eşim bütün aile içerisinde babamın ondan ve annesinden özür dilemesini istiyor. Babam ise bu duruma hiç sıcak bakmıyor yaşanan kötü olaylardan dolayı.
Ne yapmam gerekiyor arayı nasıl bulacağım. Yardımcı olur musunuz?

Herşeye rağmen ailem yine eşime karşı hala sevgi dolu. Evlenmeden öncede böyleydi her tartışmamızda kavgamızda ilk seçtiği ayrılıktı. Sonra pişman oluyordu
Sonu yok ki bu evliligin eşin hala bedensn büyümüş akli büyümemiş küçücük bie çocuk gibi ailesinin yönlendirmesiyle yaşıyor

Evlilik kararinizi siz iki yetişkin birlikte almadiniz mi?
Eşiniz, sizinle babinizin zorlamasi, israriyla mi evlendi? Neden her kavgada babanızı ariyordu?
1 sene beraberliğimizin ardından severek evlendik. Babam her zaman hiç ısınamadım onlara demişti bana ama ben istediğim için kabul edip arkamda durdu. Bu şeyleri yaşadıktan sonra da biliyordum seni çok uyardım dinlemedin dedi. Hissetmiş demek ki adam. Keşke tam kalbinden o rızayı alıp öyle çıksaydım bu yola. Çok seviyordum gözüm görmedi hiç bi şeyi

Aranın bulunup evliliğimizin devam etmesine sıcak bakmıyor. Eksik yazdığım için yanlış lanse edildi. Böyle bir şeyi babama söyleme ondan isteme düşüncesi bile paramparça ediyo beni
Sakın babandan böyle bir şey isteme. Arkanda duran babanı kaybetmiş olursun. Kocan hiç babanı aradığı için kendinde hata bulmuyor mu?

Bir şekilde hala evliliğimizi yürütmek istiyoruz. Aileleri barıştırmak bi akrabalık bağı oluşturmak için annesinin sunduğu bir şart gibi. Hiç kimseyi karıştırmak istemedim en baştan beri. Ama o çözümü böyle bulacağını sandı hep
Tebrikler. Sakin boyle mukemmel bir esi ve evliligi birakma.

Babanida daha fazla ez

1 sene beraberliğimizin ardından severek evlendik. Babam her zaman hiç ısınamadım onlara demişti bana ama ben istediğim için kabul edip arkamda durdu. Bu şeyleri yaşadıktan sonra da biliyordum seni çok uyardım dinlemedin dedi. Hissetmiş demek ki adam. Keşke tam kalbinden o rızayı alıp öyle çıksaydım bu yola. Çok seviyordum gözüm görmedi hiç bi şeyi
Rizayi alsanizda elinizdeki mal belli bu adam degismicekti babaniz hakliymis gordugunuz gibi. Hala bu evliligi surdurme pesindesiniz hala gozunuz gormuyor.

Merhaba

Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana eşimle bir çok kez büyük kavgalar yaşadık. Her olayımıza ailelerimizi de dahil ettik. Evliliğimizin henüz ilk haftalarında dahi ettiğimiz kavgalar sonucu eşim her seferinde babamı arayıp boşanmak istediğini söyledi. Sonralarında ise pişman olup özürler diledi. Bir gün yine babamı arayıp boşanmak istediğini söylediğinde babamda kendisine hakaretlerde bulundu. Eşimin annesi yapılan bu davranışı asla unutamıyor ve bana karşı ne yaparsam yapayım çok soğuk ve ters acısını benden çıkarıyor. bu durum da evliliğimize gölge düşürmeye başladı. Şuan aramız bozuk bitme noktasına kadar geldik. Eşim bütün aile içerisinde babamın ondan ve annesinden özür dilemesini istiyor. Babam ise bu duruma hiç sıcak bakmıyor yaşanan kötü olaylardan dolayı.
Ne yapmam gerekiyor arayı nasıl bulacağım. Yardımcı olur musunuz?
Suç sizde, herşeyi herkese söylemeyin. Evliliğin olgunluğuna erişemeyen evlenmemeli. Ha bir de boşanma kelimesi eğer bu denli kullanılıyorsa boşanılmalı. Yani zaten laçkalaşmış bir ilişki var çok çok daha kötü olmadan boşanın.

Bu evliligin ilerisi yok malesef benim eski esimde böyleydi.bosandik aileleri asla kavgalara dahil etmemeliydiniz ki esinizi de ailesi doldurmus bosanin bence cocukta yokken yazik etmeyin hayatiniza bastan yanlis başlamissiniz
babası hayatta değil. annesi tarafından bu düşüncelerle doluyor. babam hayatta olsaydı baban bana bu kelimeleri kullanmazdı kimse beni adam yerine koymuyor düşüncesinde

Siz yaşanan olayların farkında değilsiniz sanki. Adam her defasında al kızını diye babanızı aramış, babanız da muhtemelen sizi bildiği için idare edebildiği kadar etmiş. Şahsen damadım beni bu şekilde arasa olacakları düşünmek istemiyorum...3 kuruşluk insanların önünde ailenizi ezdirmeyin, zira sizin kocanizdan açıkça yazıyorum bir mok olmaz.
yaptığı şeylerden sonrasında çok utandı ve defalarca kez hepsinden her seferşnde özür diledi. ben hata yaptım ama hep telafi ettim. bana yapılan hatayı kimse telafi etmiyor bakışında. babam bana sahip çıktı bu olayları onlara yaşatan bizdik hep. o benim başımın tacı. amacım onu eşimde olsa birilerine ezdirmek ve ezip geçmek asla değil. yalnıoz boşanmakta istemşyorum bu çıkmazdan nasıl çıkacağımı bilmşyorum hepsi bu

babanın asıl oğlanın karşısına geçip bana bak damat, eğer bir daha böyle sebeplerden bana veya kızımı boşayacağım gibi şeyler söyleyip durursan ilk fırsatta kızımı alırım senden o benim kızım sahipsiz değil ayağını denk al sonu kötü olur diye gözünü doldurmalı. Özür dilerse seni ve aileni pasif görür ve yapmaya devam eder.
bunu konu hakaretlere gelmeden önce yapmıştı babam. tehdit edildiğini savunuyor

Aranın bulunup evliliğimizin devam etmesine sıcak bakmıyor. Eksik yazdığım için yanlış lanse edildi. Böyle bir şeyi babama söyleme ondan isteme düşüncesi bile paramparça ediyo beni
Ayrıl güzelim ayrıl. Bi ömür bu dert çekilmez! Bu adqm degismez! Ne var yaa bu adamda. Altın mı akıyo paçalarindqn. Dag gibi baban arkanda! Yine seversin yine asik olursun merak etme son olmayacak a a

babası hayatta değil. annesi tarafından bu düşüncelerle doluyor. babam hayatta olsaydı baban bana bu kelimeleri kullanmazdı kimse beni adam yerine koymuyor düşüncesinde
Kocan adam değil çünkü rezilin teki. Psikolojik sorunları var belli ne demek babanın arayıp boşanıcam demek. Adamı rahat bırakın.

Suç sizde, herşeyi herkese söylemeyin. Evliliğin olgunluğuna erişemeyen evlenmemeli. Ha bir de boşanma kelimesi eğer bu denli kullanılıyorsa boşanılmalı. Yani zaten laçkalaşmış bir ilişki var çok çok daha kötü olmadan boşanın
Tebrikler. Sakin boyle mukemmel bir esi ve evliligi birakma.

Babanida daha fazla ez

Haklı bulmuyorum. Haklısın demedim bi gün bile. O sakin adamı o raddeye sen getirdin dedim. Kocanın arkasında asla duramıyorsun diye beni suçluyor
Arkasinda durulcak birsey yapmamis ki hala yaninizda durmaniz bile kabahat. Siz yuz vermissiniz bu adama bu kadar ilk babanizi aradiginda birakacaktiniz pisman olunca donecektiniz tekrar yaparsa bosanacaktiniz. Bu kadar olay olmus hala bosanmak istemiyorsunuz. Siz tarafinizi secmissiniz zaten ailenizle kocaniz arasinda kalmamissinizki

X