canım sen o ailesine para verıyor dıye bozuluyorsun
ama sende 550 lıra araba taksıdı oduyorsun ve aılen o arabayı sahıplenıyor
bana bu adil gelmedi
freya cevap vermedım yaş kaç nerde oturuyorsun nedne işinden ayrılıyorsun?
ççgun ailesi hiçbirşey yapmadığı için sahipleniyorlar... haklılar da bence bedava mala ortak olacaklar yoksa.
freya cevap vermedım yaş kaç nerde oturuyorsun nedne işinden ayrılıyorsun?
ççgun ailesi hiçbirşey yapmadığı için sahipleniyorlar... haklılar da bence bedava mala ortak olacaklar yoksa.
İşimden ayrılmama kararı aldım. Nerede oturduğum ve yaşım benimle ilgili bilgiler, paylaşmak istemiyorum Yorum yazdığınız için teşekkür ederim.
yahu nerede oturduğu çokmu önemli
ama bende yaşını merak ettim
İşimden ayrılmama kararı aldım. Nerede oturduğum ve yaşım benimle ilgili bilgiler, paylaşmak istemiyorum Yorum yazdığınız için teşekkür ederim.
rica ederım de ... birçok kullanıcı daha sağlıklı yorum yapabilmek için soruyor yanlış anlama.... işten ayrılmamana da sevındım. hayırlısı senin için.
Arkadaşlar derdimi dökeyim diye açtım başlığı. Arada bir bunalıyorum, yazıyorum buraya. Bazen umutlanıyorum, aşarız nolacak herşey hallolur diyorum. sonrasında boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor derken tekrar umutsuzluğa kapılıyorum. Nişanlımı seviyorum, yoksa elbetteki uzatmam bu durumu. Belki bir şekilde altından kalka biliriz diye düşünüyorum. Allah yardım eder inşallah banada, zor durumda olan herkesede.. Gerçekten sıkıntılı bir dönem geçiriyorum ve içimi size döküyorum. İyiki varsınız. hepinize teşekkür ederim.