Ailem "siz evlenemezsiniz" diyor.

canım sen o ailesine para verıyor dıye bozuluyorsun
ama sende 550 lıra araba taksıdı oduyorsun ve aılen o arabayı sahıplenıyor
bana bu adil gelmedi

ççgun ailesi hiçbirşey yapmadığı için sahipleniyorlar... haklılar da bence bedava mala ortak olacaklar yoksa.

buarada benimkide ek işe gidiyor
senden önce cok hızlı yaşadım toparlıyamıyorum diyor
maaşınıda soramıyorum nasıl sorayım
ama benden az aldıgını tahmın edıyorum

freya yaşını saklamana gerek yok bence, kimse seni burda tanımıyo ki, sadece insanlar nicklerini biliyolar üyelerin

hem yorumlar açısından da önemli bence yaşın

ççgun ailesi hiçbirşey yapmadığı için sahipleniyorlar... haklılar da bence bedava mala ortak olacaklar yoksa.

canım o yapmaz bu yapmaz kimse yapmazsa nasıl olacak
cocuga briilerinin akıl vermesi gerek
aile büyüklerinden
bende yaşını merak ettim
buarada ben 24 o 25 yaşında

yahu nerede oturduğu çokmu önemli
ama bende yaşını merak ettim

yaş neden saklansınkı?

yaşıylada deşifre olacağını zannetmıyorum..

ama belki nişanlısı kendınden küçük olabılır dıye tahmın ettim..

İşimden ayrılmama kararı aldım. Nerede oturduğum ve yaşım benimle ilgili bilgiler, paylaşmak istemiyorum Yorum yazdığınız için teşekkür ederim.

rica ederım de ... birçok kullanıcı daha sağlıklı yorum yapabilmek için soruyor yanlış anlama.... işten ayrılmamana da sevındım. hayırlısı senin için.

İşimden ayrılmama kararı aldım. Nerede oturduğum ve yaşım benimle ilgili bilgiler, paylaşmak istemiyorum Yorum yazdığınız için teşekkür ederim.

hmmmm işte böyleeee

konu açılır işine gelen yorumlar yazılınca guzel guzel cevap verılır
beğenmedığı sorularda paylaşmak istemıyorum denır...

anlamıyorum ya, sorun forumdamı acaba ki çoğu konu böyle?
yok ama sanmıyorum...

toplam geliriniz iyiymiş, aylık 500 er lira kenara koyun, 12 ayda 12000 lira eder, az para değil, ev eşyalarını borçsuz alırsınız, düğün borçlarınıda takılarla ödersiniz, birazda taksit yaptırır evlenince ödersiniz

Arkadaşlar derdimi dökeyim diye açtım başlığı. Arada bir bunalıyorum, yazıyorum buraya. Bazen umutlanıyorum, aşarız nolacak herşey hallolur diyorum. sonrasında boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor derken tekrar umutsuzluğa kapılıyorum. Nişanlımı seviyorum, yoksa elbetteki uzatmam bu durumu. Belki bir şekilde altından kalka biliriz diye düşünüyorum. Allah yardım eder inşallah banada, zor durumda olan herkesede.. Gerçekten sıkıntılı bir dönem geçiriyorum ve içimi size döküyorum. İyiki varsınız. hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
davulun sesi dışarıdan hep hoş gelir. taksit yaparız, ikimizde çalışıyoruz, takılarla öderiz bunlar toz pembe hayaller kuran insanların cümleleri bana göre.
ama okuduğuma göre sen durumun ciddiyetinin farkındasın.
maddi olarak geçineceğiniz kadar borcunuz kalana kadar düğünü erteleyin bence
yoksa herşey üstüste geldiğinde evinizde huzursuzluk başlayacak ve mutsuz olacaksınız.
rahmetli babaannemin meşhur sözüdür ''parasızlık kapıdan girince, aşk kapıdan çıkar'' nişanlıyken göz pek görmez ama evli olunca ödemeler üstüste gelip herşey sizi beklediğinde yaşamak istediğim hayat bu değil dersen asıl acıyı o zaman yaşarsın.
çok iyi düşünüp öyle ver kararını.

inşallah nişanlın ona verdiğin son şansı iyi kullanır canım, herşey gönlünce olur umarım:13:

nişanlın biliyormu 2 ay sonrasına kadar hallolmazsa ailenin tavrını

Canım konu hızlı aktığından arada kaynıyo heralde ama tekrar sorayım..
Maddi anlamda bu kadar sıkıntı varken,evlilik kararı niye?
Bilmiyomuydunuz böyle olucağını?
Durumları iyiydi de sonradan mı dibe vurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…