Ailem ile sevgilim karşı karşıya

İşte sorun burada,aile sizin için bu kadar önemli,rıza almadan evlenmek imkansız iken niye bir ilişkiye başladınız?? Birine ümit verdiniz ,oyaladiniz ailem izin vermezse ne yaparım diye bu 2 sene hiç düşünmediniz.Burnunuzda bahar çiçekleri dolastiniz durdunuz.Simdi gerçeklerle karşılaşınca ne yardan geçiyorsunuz ne serden benim kızım böyle saçma davransa mantıktan uzak gizli gizli 2 sene geçirse bende ona destek olmam, güvendiğim dağlara kar yağdı derim.Siz hâlâ ortalık ısınsın çözüm bulurum diyorsunuz ama olanı geciktirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz ...

Peki sağlığın olduğu her aile mutlu mu, evlendiğimde başıma aynı şeyin gelmeyeceğini kim garanti edebilir bana
Hanımefendi siz bile bile lades diyorsunuz iyi de yapabilirim diyorsanız buyrun evlenin burada kimse size mani olsmaz herkes fikir beyan ediyor ailesini dinlemeyen birinin de mutlu oldugu binde bir vardir hiçbir aile çocuğunun kötülüğünü istemez onlardan birife benim inat edip evlendim sürüne sürüne geri döndüm söyleyeceklerim bu kadar.

Ms gibi bir hastalığın nasıl ilerleyeceğini kestiremezsiniz. Doğu ve ege iki zıt. Eşim ve ben aynı memleketliyiz ve doğu. Ben hep istanbulda yaşadım. Alakam yok memleketimle ve eşim bağlı. Bir düşündüm olur mu diye? Tek erkek çocuk, doğuda bunlar önemlidir. O kadar ayrıntı var ki mide bulandırabilecek. Bu uzar gider. Birsürü farklılık var ve bunlar zaten bir sorunken birde hasta.

Ailenize hak veriyorum. Daha yeni görümcem biryle flörtleşiyordu, ms hastasıymış bana söyledi. Aileden kimse bilmiyordu. İyi düşün dedim evlilik zaten zor ekstra soruna gerek yok. Evlilik hiç kolay değil, tek yaşamaya alışmış biriyseniz daha da zor. Alışmak bile bir mesai. Ayrıca sevgilinizin daha kötü tarafını görmediniz, her insanın bir tersi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…