Ailem erkek arkadaşımi sevmedi

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
Kızlar dün ailemle erkek arkadaşımi tanıştırdım.Erkek arkadaşım eve geldi tanışmak için.Ailem hiç sevmedi .Ben 25 arkadaşım 27 yaşında ikimiz de öğretmeniz . Daha olgunlasmamis dediler konusmalari çocuksu geldi ses tonu bile oturmamış dediler . Erkek arkadaşım cok heyecanlıydı otururken bir an bir ayağını diğer ayağının altına aldı.Sonra fark etti hemen düzeltti ama bizimkiler çok kafasına takti .Bir de takım elbise giymemişti ona da çok takıldılar. Çok özensiz ne bu böyle dediler.Gelirkn çiçekle çikolata getirmis sevgilim .Çiçek mi gelirmiş bu isteme mi sanki bu çocuk bir şey bilmiyor dediler Hiç mi iyi yani yok dedim.O kadar mi kötü diye sordum. Kötü değil iyi çocuk ,cıvık da değil ama öyle çok ağırbaşlı da değil dediler . Evlenecek olgunlukta değilmiş. Olmaya da bilir dedi annem benim kafam çok sarmadı Dedi Kızlar ilk tanışma diye mi böyle oldu .Sizler tansitirinca hemen sevmis miydi aileniz? Nasıl olur bu işler herkeste mi böyledir

Aileniz sizi evlendirmez.
Akılları fikirleri sizin paranızı yemek zaten.
Şimdi evlenirseniz sizin paranızı nasıl yiyecekler? Ondan böyle demişler.
Bu kadar ağır ithamda nasıl bulunursunuz diyenlere de şunu diyeceğim eski konularına bakarsanız üyenin anlarsınız...

Haklısınız.Yasi büyük birini bulsam ona da yaşlı derllerdi

Fazla incelemiş sanki aileniz. Ben de annem ve babamla tanıştırmaya getirdiğimde takım elbiseli falan değildi neden olsun ki? Özenli ve temiz olduktan sonra ne giydiğinin önemi yok. Heyecandan elini ayağını nereye koyacağını bilememiş olabilir. Benim sevgilim de ayağındaki terlikle oynuyormuş konuşurken farkında olmadan, annem sonra gülerek anlatmıştı. Her şeyine bir kulp bulmuşlar çocuğun. Bence gönlü yok onların, akıllarında başka biri de olabilir ya da farklı bir profil. Sevgilinize anlatmayın bari.

Arkadaşımın kızıda ailesiyle erkek arkadaşını tanıştırdı geçen kızın teyzesi sevmedim çok sinsi bakıyodu bu çocuk demiş Oluyo böyle şeyler siz anlaşıyosanız onlarda zamanla severler üzülme

Erkek arkadasimi takim elbise giyip eline hediye alip eve gelecegi bir ortam yaratmadim. Disarida tanistirsaydiniz keske. Ve bence de ayagini altina alip oturmasi korkunc olmus. Kendini bilen insan asla yapmaz bunu

Her şeyini incelediler .Konuşmasını gülmesini oturmasını Öyle aman aman şu şöyle kötü diyebilecekleri bir huyu yok sigara kullanmıyorum dedikce annem utanma iç saygı onlarla olmaz felan dedi. Inanması bizimkiler sigara icmedigine bir kaç kere tekrarladilar utanma iç sigara diye

Erkek arkadasimi takim elbise giyip eline hediye alip eve gelecegi bir ortam yaratmadim. Disarida tanistirsaydiniz keske. Ve bence de ayagini altina alip oturmasi korkunc olmus. Kendini bilen insan asla yapmaz bunu
Fark etmedi galiba.Cok kısa 5 dakika felan Öyle oturdu düzeltti ama bizimkiler unutmadi

Takım elbise niye giysin aileniz çok üst makamdan bir mevkiiye sahip sanırsam (!)
İstemiyorum bahaneleri bulmuşlar, bacak bacak üstüne atması tabi hoş değil ama olabilir, hemen bitti modu çok saçma. İlk buluşmada da zaten kimin ne olduğu anlaşılmaz, sevgilinizi bırakmayın eğer ondan eminseniz.

Cok fazla beklentileri var ben de onun ailesiyle tanıştım çok da özenli degilsin öyle. Anneme.bunu dedim ben de çok güzel bir şey giymemiştim dedim biz kız eviyiz o dikkat etmeliydi dedi

Fark etmedi galiba.Cok kısa 5 dakika felan Öyle oturdu düzeltti ama bizimkiler unutmadi
Unutulmaz evet
Ev gorusmesi yapilinca takim elbise olmasa bile biraz ciddi bir kiyafet gerekir. Gorgu kurallari geregi. Lakin disarida gecerli degildir bu kural. Disarida görüşme ile evde gorusme adaplari farklidir.aileniz demek ki onem veriyor bunlara

Neyse zamana birakin bence
Hayirlisi

Resmen kusur aramislar
Onu daha iyi taniyan sensin, insan ailesinin tecrubesine vs. elbette guvenmeli ama bulduklari kusurlari cok sacma buldum. Cok yuzeysel degerlendirmisler

Sigara bile icmiyormus utanma iç saygı onlarla olmaz demisler ailen ne dediğini ne yaptığını bilmiyor bence.Bir de eski konularını biliyorum ailen paranı yemeyi pek seviyordu.Sence nasıl bu sevgilin?Onu bir tanıt bakalım bize.Biz ne diyeceğiz?

Ailem gibi öyle maddiyatçı biri değil . Ama ailem ona da bu çocuk seni öğretmen diye istiyor bile dedı.Cocugy denemek için ben yemek bilmiyorum temizlik bilmiyorum beraber öğreniriz evlenirsek dedim.O da ben kendime temizlikci aramıyorum hayat arkadaşı arıyorum dedi .Hiç yalanını da görmedim. Gerckten beni sevdiği de belli cunku evlenme amacıyla birileri aracı oldu görüştüğüm çok kişi de oldu açıkçası . Ama böyle gerçekten kimsenin beni sevdiğini hissetmemiştim

Çiçek çikolata için istemeye mi geldi sanki diyorlar ama takım elbise giymediği için laf ediyorlar
Sende de ki ailene "gönlüm onu seçti ben değil. Tıpkı ailemi seçemediğim gibi"

Ozaman çocuğun kıymetini bil.Ailen kusur aramak istemiş çok belli.Sevdigini hissediyorsun cok güzel.Bunu hissetmek zordur insanlarda.Ailene çok pirim verme derim.Soyledikleri tutarsız ve ipe sapa gelmez kucuk şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…