Ailem erkek arkadaşımi sevmedi

Cok fazla beklentileri var :KK43: ben de onun ailesiyle tanıştım çok da özenli degilsin öyle. Anneme.bunu dedim ben de çok güzel bir şey giymemiştim dedim biz kız eviyiz o dikkat etmeliydi dedi :KK43:
Çocuk özensiz miydi. Bu sıcakta polo yaka tişört kanvas pantolon yeterli bence. Asıl takım elbise komik.

Ne giymişti. Eşofmansa ya da şortsa bence de özensiz. Of şimdilerde herkes asırı rahat giyiniyor.

Konu 5 yıl onceymis zaten çok uzatmayacam ama yanlış düşünüyorsun. Heycanlamissin adı üstünde eli ayağına dolanmış. Ayrıca bir şeye ne kadar dikkat etmeye çalışırsan daha çok heycanlaniyorsun. Örneğin Kahve tepsisi taşırken fincanlara bakarsan dokersin.
O da sizin fikriniz.
Koskoca meslek sahibi insan iki kişi ile tanışırken heyecanlanmaz. Öğrenci karşısına çıkan,veli karşısında konuşma yapan birinden bahsediyorsak hele.

O da sizin fikriniz.
Koskoca meslek sahibi insan iki kişi ile tanışırken heyecanlanmaz. Öğrenci karşısına çıkan,veli karşısında konuşma yapan birinden bahsediyorsak hele.
Ogrenci- veli ile ilişki sevdiğin insanın ailesiyle yaşadığın ilişki aynı mi ? Ben velilere öğrencilerimin genel ders durumu hakkında bilgi veriyorum. Genel davranışları hakkında yorum yapıyorum. Velilerimle oturup sevdiğim kıza nasıl bakarım , karakterim nasıldır vs vs diye kanıtlamaya ihtiyacım yoktur. İlkokul Öğrencisinin gözünde de öğretmen "herşeyi bilendir." O yüzden daha rahatız. Yine de sağolun kendinize iyi bakın.

Ogrenci- veli ile ilişki sevdiğin insanın ailesiyle yaşadığın ilişki aynı mi ? Ben velilere öğrencilerimin genel ders durumu hakkında bilgi veriyorum. Genel davranışları hakkında yorum yapıyorum. Velilerimle oturup sevdiğim kıza nasıl bakarım , karakterim nasıldır vs vs diye kanıtlamaya ihtiyacım yoktur. İlkokul Öğrencisinin gözünde de öğretmen "herşeyi bilendir." O yüzden daha rahatız. Yine de sağolun kendinize iyi bakın.
Sevgilinizin ailesine de kendinizi kanıtlama mecburiyetiniz yoktur. Pikniğe gider gibi ayağınızı popo altına alıp da oturmazsınız ama. Saygılı olursunuz,temiz ve özenli giyinip gidersiniz. Öğretmen hitabet uzmanıdır,karşınızda sadece veli ve öğrenci yok,koskoca bir toplum var.

Anneniz aslan burcu mu 😁 Eşim tanismaya geldiğinde "biz ailelerimizin de rızasıni alarak gönül rahatlığıyla bı yola çıkmak istiyoruz" demişti. Gittiğinde annem direkt bana dönüp "böyle böyle dedi demekki ailesi seni istemese evlenmeyecek seninle" demisti şok gecirmistim 🤣🤣
Gece nerdeyse 3 de 2018 konusunda ne isn vardı ki hortlamışım :KK57: :KK64:

Bende yorum yazayım dedim.baktim tarih olan bir konu

Ay bence ayrılın ya bu dengesi kendini kraliyet ailesini sanan aileye gelmesin çocuğa yazık

X