Ailem erkek arkadaşımi sevmedi

Ozaman çocuğun kıymetini bil.Ailen kusur aramak istemiş çok belli.Sevdigini hissediyorsun cok güzel.Bunu hissetmek zordur insanlarda.Ailene çok pirim verme derim.Soyledikleri tutarsız ve ipe sapa gelmez kucuk şeyler.
Zamanla düzelir mi hep mi böyle olur acaba:KK43:

Çiçek çikolata için istemeye mi geldi sanki diyorlar ama takım elbise giymediği için laf ediyorlar:KK53:
Sende de ki ailene "gönlüm onu seçti ben değil. Tıpkı ailemi seçemediğim gibi" :süslü:
Hep mi acaba böyle olacaklar :KK43: Çok abartıyorlar çok.tutarsizlar :KK43: bir de evde soğuk soğuk surat yapıyorlar hep

Aynen oyle kusur aradılar.Ses tonunu beğenmemek nedir ya:KK43: Beğenmediler işte:KK43:
Yani ailenin soylediklerini mantik suzgecinden gecir tabiki ama onemli olan senin kriterlerin. Benim de esime birkac kusur bulmuslardi sacma sapan, hi hi dedim gectim. Mantikli olsaydi on defa dusunurdum uzerinde. Dedigin gibi, sese de takilmaz ki :)

Siz mükemmelmisiniz de bukadar abuk. Sabuk şeylere takmışlar yazık çok ayıp böyle eleştiren aileler sonunda en kötüsüne çatıyor ayrıca siz sevmişsiniz bari buna saygı duysalarmış soğutmak için gözünün üstünde kaşı var diye bile eleştirmişler

Çiçek çikolatayı abartılı bulmuşlar ama takım elbise giymemesine mi takıldılar? Şimdi bişey derdim ama hakaret olur. Bazı kız aileleri kendilerini ne sanıyorlar acaba!!
Ayrıca ayağını altına alıp oturmak da gayet normal bir hareket heyecanlı biri için bence.

Siz mükemmelmisiniz de bukadar abuk. Sabuk şeylere takmışlar yazık çok ayıp böyle eleştiren aileler sonunda en kötüsüne çatıyor ayrıca siz sevmişsiniz bari buna saygı duysalarmış soğutmak için gözünün üstünde kaşı var diye bile eleştirmişler
Ailem beni de sürekli eleştirir her hareketimi hem de :KK43:

Çiçek çikolatayı abartılı bulmuşlar ama takım elbise giymemesine mi takıldılar? Şimdi bişey derdim ama hakaret olur. Bazı kız aileleri kendilerini ne sanıyorlar acaba!!
Ayrıca ayağını altına alıp oturmak da gayet normal bir hareket heyecanlı biri için bence.
Çok çelişkili davrandılar ya kafam com karıştı:KK43:

Kızlar dün ailemle erkek arkadaşımi tanıştırdım.Erkek arkadaşım eve geldi tanışmak için.Ailem hiç sevmedi .Ben 25 arkadaşım 27 yaşında ikimiz de öğretmeniz . Daha olgunlasmamis dediler konusmalari çocuksu geldi ses tonu bile oturmamış dediler . Erkek arkadaşım cok heyecanlıydı otururken bir an bir ayağını diğer ayağının altına aldı.Sonra fark etti hemen düzeltti ama bizimkiler çok kafasına takti .Bir de takım elbise giymemişti ona da çok takıldılar. Çok özensiz ne bu böyle dediler.Gelirkn çiçekle çikolata getirmis sevgilim .Çiçek mi gelirmiş bu isteme mi sanki bu çocuk bir şey bilmiyor dediler :KK43: Hiç mi iyi yani yok dedim.O kadar mi kötü diye sordum. Kötü değil iyi çocuk ,cıvık da değil ama öyle çok ağırbaşlı da değil dediler .:KK43: Evlenecek olgunlukta değilmiş. Olmaya da bilir dedi annem benim kafam çok sarmadı Dedi:KK43: Kızlar ilk tanışma diye mi böyle oldu .Sizler tansitirinca hemen sevmis miydi aileniz? Nasıl olur bu işler herkeste mi böyledir:KK43:
Anneniz aslan burcu mu 😁 Eşim tanismaya geldiğinde "biz ailelerimizin de rızasıni alarak gönül rahatlığıyla bı yola çıkmak istiyoruz" demişti. Gittiğinde annem direkt bana dönüp "böyle böyle dedi demekki ailesi seni istemese evlenmeyecek seninle" demisti şok gecirmistim 🤣🤣

Anneniz aslan burcu mu 😁 Eşim tanismaya geldiğinde "biz ailelerimizin de rızasıni alarak gönül rahatlığıyla bı yola çıkmak istiyoruz" demişti. Gittiğinde annem direkt bana dönüp "böyle böyle dedi demekki ailesi seni istemese evlenmeyecek seninle" demisti şok gecirmistim 🤣🤣
Annesi aslan burcu olan kadından selam😀😀

Benim ailem de eşimi beğenmedi.şöyle de böyle de bir sürü kulp taktılar.Öğretmenim , öğretmen diye beğenmediler, benim için mezhep önemli değil ama olmadığı bir mezhepten olduğunu söylediler, biz araştırdık dediler.ki öyle de değildi.olsa bile önemi yoktu zaten.kalbimin sesini dinledim.iyi ki…

Meğersem akıllarında başka birileri varmış.bir sürü başka kişiye söz verip yakıştırmışlar beni.

Ailenizi en iyi siz bilirsiniz.Mesela benim annem üveydi. Yalancı, çıkarcı, kaostan beslenen birisiydi.Babamı da kendine uydururdu.Asla onun sözüne kanıp adımlarımı ona sorarak atmadım.Evlenince bir iki kavgamızı anlatma gafletinde bulundum.Zaten olmazdı sizden,biz dedik sana , ayrıl ne olacak gibi şeyler söyledi.Baktım beni dolduruyor.Uzaklaştım ve huzuru buldum.kendimi dinleyerek.

Bu arada kimin ne dediği önemli değil.Bizi eşimle üniversitede çok yakıştırırlardı.iş arkadaşlarımız da çok yakıştırır.Arkadaşlarımız da.Ailem hiç yakıştıramadı.Bir kaç akrabam da.Ama eşimle yaşayan benim.onun sıcacık kalbine bakan benim.canım kocam ay neler çektim ona kavuşmak için ne karşı çıktım aileme😂😂 herkes açsın bir yerlerini de kendine baksın

Şimdi böyle anlatınca da her kız bulduğu ilk kocaya varsın demiyorum.Ama aileniz mantıklı , olgun insanlarsa , fikirlerine güveniyorsanız tabiki bir durup acaba mı deyin.Benimkiler sürekli saçmalayan ve asla güvenilmeyecek tiplerdi.Yıllar içinde de bunu kanıtladılar.Eşimin içkisi sigarası yok , gece hayatı yok diye eğlenmesini bilmiyor filan bile dediler.oysa biz konserlere , canlı müzikli barlara giderdik. üvey annemin sülalesi içip kumar oynayıp karısını döven aldatan erkekler olduğu için onlar çok eğlenceden anlıyordu tabi.Yani böylesi absürt bir durumdu benimki.Ben o yüzden bildiğimi okudum.

Son düzenleme:
Neden 5 sene onceki konu🥲

Biz de birbirimizin ailesini günlük şık kıyafetlerle görmeye gitmiştik. Biz birbirimize çiçek bile getirmemiştik tatlı falan getirmiştik. Benim partnerim de utanınca çok konuşan tiplerden ben de çok saçmalayan tiplerdenim. Yani siz düşünün bıraktığımız izlenimleri:) ama çocuğunun mutlu olduğunu gören aklı yerinde hiçbi anne baba böyle şeylerin lafını etmez

Erkek arkadasimi takim elbise giyip eline hediye alip eve gelecegi bir ortam yaratmadim. Disarida tanistirsaydiniz keske. Ve bence de ayagini altina alip oturmasi korkunc olmus. Kendini bilen insan asla yapmaz bunu
Abartmayın ya. Korkunç olacak ne var bunda. Bir de aslaa demissiniz. Heycanlanmis nasıl oturacağını şaşırmış. Ayağını altına aldı diye ne olacak ki ?

Abartmayın ya. Korkunç olacak ne var bunda. Bir de aslaa demissiniz. Heycanlanmis nasıl oturacağını şaşırmış. Ayağını altına aldı diye ne olacak ki ?
Görgüsünü ve kültürünü belli etmiş. Bir öğretmen sonuçta. İlk defa gittiği bir ortamda bu şekilde oturamaz.

Görgüsünü ve kültürünü belli etmiş. Bir öğretmen sonuçta. İlk defa gittiği bir ortamda bu şekilde oturamaz.
Konu 5 yıl onceymis zaten çok uzatmayacam ama yanlış düşünüyorsun. Heycanlamissin adı üstünde eli ayağına dolanmış. Ayrıca bir şeye ne kadar dikkat etmeye çalışırsan daha çok heycanlaniyorsun. Örneğin Kahve tepsisi taşırken fincanlara bakarsan dokersin.

X