Zamanla düzelir mi hep mi böyle olur acabaOzaman çocuğun kıymetini bil.Ailen kusur aramak istemiş çok belli.Sevdigini hissediyorsun cok güzel.Bunu hissetmek zordur insanlarda.Ailene çok pirim verme derim.Soyledikleri tutarsız ve ipe sapa gelmez kucuk şeyler.
Hep mi acaba böyle olacaklarÇiçek çikolata için istemeye mi geldi sanki diyorlar ama takım elbise giymediği için laf ediyorlar
Sende de ki ailene "gönlüm onu seçti ben değil. Tıpkı ailemi seçemediğim gibi"
Yani ailenin soylediklerini mantik suzgecinden gecir tabiki ama onemli olan senin kriterlerin. Benim de esime birkac kusur bulmuslardi sacma sapan, hi hi dedim gectim. Mantikli olsaydi on defa dusunurdum uzerinde. Dedigin gibi, sese de takilmaz ki :)Aynen oyle kusur aradılar.Ses tonunu beğenmemek nedir yaBeğenmediler işte
Ailem beni de sürekli eleştirir her hareketimi hem deSiz mükemmelmisiniz de bukadar abuk. Sabuk şeylere takmışlar yazık çok ayıp böyle eleştiren aileler sonunda en kötüsüne çatıyor ayrıca siz sevmişsiniz bari buna saygı duysalarmış soğutmak için gözünün üstünde kaşı var diye bile eleştirmişler
Çok çelişkili davrandılar ya kafam com karıştıÇiçek çikolatayı abartılı bulmuşlar ama takım elbise giymemesine mi takıldılar? Şimdi bişey derdim ama hakaret olur. Bazı kız aileleri kendilerini ne sanıyorlar acaba!!
Ayrıca ayağını altına alıp oturmak da gayet normal bir hareket heyecanlı biri için bence.
Anneniz aslan burcu muKızlar dün ailemle erkek arkadaşımi tanıştırdım.Erkek arkadaşım eve geldi tanışmak için.Ailem hiç sevmedi .Ben 25 arkadaşım 27 yaşında ikimiz de öğretmeniz . Daha olgunlasmamis dediler konusmalari çocuksu geldi ses tonu bile oturmamış dediler . Erkek arkadaşım cok heyecanlıydı otururken bir an bir ayağını diğer ayağının altına aldı.Sonra fark etti hemen düzeltti ama bizimkiler çok kafasına takti .Bir de takım elbise giymemişti ona da çok takıldılar. Çok özensiz ne bu böyle dediler.Gelirkn çiçekle çikolata getirmis sevgilim .Çiçek mi gelirmiş bu isteme mi sanki bu çocuk bir şey bilmiyor dedilerHiç mi iyi yani yok dedim.O kadar mi kötü diye sordum. Kötü değil iyi çocuk ,cıvık da değil ama öyle çok ağırbaşlı da değil dediler . Evlenecek olgunlukta değilmiş. Olmaya da bilir dedi annem benim kafam çok sarmadı Dedi Kızlar ilk tanışma diye mi böyle oldu .Sizler tansitirinca hemen sevmis miydi aileniz? Nasıl olur bu işler herkeste mi böyledir
Annesi aslan burcu olan kadından selamAnneniz aslan burcu muEşim tanismaya geldiğinde "biz ailelerimizin de rızasıni alarak gönül rahatlığıyla bı yola çıkmak istiyoruz" demişti. Gittiğinde annem direkt bana dönüp "böyle böyle dedi demekki ailesi seni istemese evlenmeyecek seninle" demisti şok gecirmistim
Neden 5 sene onceki konuAnneniz aslan burcu muEşim tanismaya geldiğinde "biz ailelerimizin de rızasıni alarak gönül rahatlığıyla bı yola çıkmak istiyoruz" demişti. Gittiğinde annem direkt bana dönüp "böyle böyle dedi demekki ailesi seni istemese evlenmeyecek seninle" demisti şok gecirmistim
Allah yardımcımız olsunAnnesi aslan burcu olan kadından selam
Ay hiç farketmedin uyku sersemligi heraldeNeden 5 sene onceki konu
Abartmayın ya. Korkunç olacak ne var bunda. Bir de aslaa demissiniz. Heycanlanmis nasıl oturacağını şaşırmış. Ayağını altına aldı diye ne olacak ki ?Erkek arkadasimi takim elbise giyip eline hediye alip eve gelecegi bir ortam yaratmadim. Disarida tanistirsaydiniz keske. Ve bence de ayagini altina alip oturmasi korkunc olmus. Kendini bilen insan asla yapmaz bunu
Görgüsünü ve kültürünü belli etmiş. Bir öğretmen sonuçta. İlk defa gittiği bir ortamda bu şekilde oturamaz.Abartmayın ya. Korkunç olacak ne var bunda. Bir de aslaa demissiniz. Heycanlanmis nasıl oturacağını şaşırmış. Ayağını altına aldı diye ne olacak ki ?
Konu 5 yıl onceymis zaten çok uzatmayacam ama yanlış düşünüyorsun. Heycanlamissin adı üstünde eli ayağına dolanmış. Ayrıca bir şeye ne kadar dikkat etmeye çalışırsan daha çok heycanlaniyorsun. Örneğin Kahve tepsisi taşırken fincanlara bakarsan dokersin.Görgüsünü ve kültürünü belli etmiş. Bir öğretmen sonuçta. İlk defa gittiği bir ortamda bu şekilde oturamaz.
REvkenecek olgunlukta mı sence.