• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem erkek arkadaşımı işinden dolayı karşı ne yapmalıyım?

Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Canım yaa erkek arkadaşının şuan yaptığı iş bekar işi.. Adamın yüzünü göremeyeceksen birlikte zaman geçiremeyeceksen neden evleneceksin ki?? Flört etmeye devam edin işte.. Tabi bu benim fikrim katılırsınız katılmazsınız size kalmış.. Aileniz de çok haklı bende olsam hoş bakmazdım bu duruma..

babam bar sahibi. yüzünü çok nadir görüyorum. ailece yaptığımız aktivite sayısı... yok. öyle milyonda bir falan denk gelirse. annem bizi hep tek büyüttü. bulaşma bence. kaç...

Madem 8 bin çok yüksek bir para, birikim yapıp kendi girişimini yapsın düzenli çalışma saatlerine sahip olsun. Partnerim şuan çalıştığı yerden memnun değil eve hep mutsuz geliyor. Gerekirse daha az maaş al ama huzurumuz yerinde olsun dedim başka iş ariyor şuan. Bu hayata para lazım ama çok paradan daha önemli şeyler var. Gerekirse iki kişi çalışıp gecinirsiniz

Madem 8 bin çok yüksek bir para, birikim yapıp kendi girişimini yapsın düzenli çalışma saatlerine sahip olsun. Partnerim şuan çalıştığı yerden memnun değil eve hep mutsuz geliyor. Gerekirse daha az maaş al ama huzurumuz yerinde olsun dedim başka iş ariyor şuan. Bu hayata para lazım ama çok paradan daha önemli şeyler var. Gerekirse iki kişi çalışıp gecinirsiniz

İyi de adam 7 yıldır bu işi yapıyormuş. Anladığı, becerebildiği iş bu. Meslek değiştirmek kolay mı?
Ayrıca adam lise mezunuymuş. Mesleği de yok yani.
En fazla asgari ücretle bir yere girebilir.

Ben adamın yerinde olsam lise mezunu halimle ayda 8 bin kazandığım işi bırakmazdım. Sevdiğim kişi için bile olsa.

İyi de adam 7 yıldır bu işi yapıyormuş. Anladığı, becerebildiği iş bu. Meslek değiştirmek kolay mı?
Ayrıca adam lise mezunuymuş. Mesleği de yok yani.
En fazla asgari ücretle bir yere girebilir.

Ben adamın yerinde olsam lise mezunu halimle ayda 8 bin kazandığım işi bırakmazdım. Sevdiğim kişi için bile olsa.
Konu sahibi sevgilisinin pozisyonunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Hani işletme müdürü falan olsa... Nitelik gerektiren bir işe sahipse makamı bu kadar yüksekse ve garip işler karistirmiyosa zaten kendi şartlarını kendi birikimiyle oluşturabilir. Konu sahibi zaten bunu basarabilecegine eminse bize bisiy söylemek düşmez. Goruslerimizi sormus

Bende öyle düşünüyorum bende çalışırım oda o miktarı zaten denkleştiririz

Konu sahibi sevgilisinin pozisyonunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Hani işletme müdürü falan olsa... Nitelik gerektiren bir işe sahipse makamı bu kadar yüksekse ve garip işler karistirmiyosa zaten kendi şartlarını kendi birikimiyle oluşturabilir. Konu sahibi zaten bunu basarabilecegine eminse bize bisiy söylemek düşmez. Goruslerimizi sormus
Zaten birikim yapmış ev alacak Bakıyor. kira derdimiz olmayacak. Eve birikim yaptığı için iş açması içinde birikim olması lazım oda uzun sürer

O İstanbul’da sen Kayseri’de yaşarken nasıl beraber olabiliyorsunuz? Kaç defa yüzyüze görüştünüz? Eğer evlendikten sonra sen de onunla çalışırsan, o zaman birlikte gider gelirsiniz.

O İstanbul’da sen Kayseri’de yaşarken nasıl beraber olabiliyorsunuz? Kaç defa yüzyüze görüştünüz? Eğer evlendikten sonra sen de onunla çalışırsan, o zaman birlikte gider gelirsiniz.
4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmez

Çok sevdiği için böyle bir evlilik hayatını tercih edenler olabilir. Ben tercih etmezdim şahsen.Kizimin tercih etmesini de istemezdim.Hayatta zorluklar var diye de göz göre göre mutsuz olacağımı bildiğim bir işe kalkişmazdim. İnsanlar her şey iyi olacak diye yola çıkar,sonra aksilikler,beklenmedik durumlar oluşur,ona sabredersin.Bu bile bile lades.

Ayrıca farklı illerdesiniz,muhtemelen birbirinizi tam olarak tanımıyorsunuz bile. Gerçekten risk almaya değecek mi ?

Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Nasıl tanıştınız?

4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmez

Haaa

Ben de sormuştum

Sadece buluştunuz

Yani ikiniz de birbirinizin doğal ortamını bilmiyorsunuz

Hal tavır herkes henüz maskeli

O 4-5 te herkes temkinli

Sarımsağı bile gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış

İmkanın varsa İstanbul a git çalış birbirinizi yakından tanıyım sonra gerekirse evlenirsiniz

Adamın işi ve çalışma saatinden bağımsız, ömründe 5 kere gördüğün adamla evlenilir mi

Günümüzde görücü usulünde dahi daha fazla görüşülüyor

Nasıl tanıştınız ne kadar tanıyorsunuz

Yani okurken birlikteydik okul bitti ben memlekete döndüm mü hep uzak ilişkimi
Hep uzak ilişki yaşadık ama 4-5 kere görüştük 1.5 yıllık birlikteliğimiz var zaten. O geldi ben gittim yada Farklı şehirlerde de görüştüğümüz oldu herşey çok güzel sadece iş saatleri sıkıntı.

internette , hiç yüzyüze görüşmedik , evlenmek istiyor, beni çok seviyor kafalarımız çok uyuşuyor, gerçi görüşemiyoruz ama yine de çok uyuşuyor. Mesela ben makarna seviyorum o da seviyormuş.
Tahmin etmiştim.İyi cesaret tebrik ederim.Ama ikiniz de makarna seviyorsunuz madem bu iş olur.

Back