Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa erkek arkadaşının şuan yaptığı iş bekar işi.. Adamın yüzünü göremeyeceksen birlikte zaman geçiremeyeceksen neden evleneceksin ki?? Flört etmeye devam edin işte.. Tabi bu benim fikrim katılırsınız katılmazsınız size kalmış.. Aileniz de çok haklı bende olsam hoş bakmazdım bu duruma..Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Madem 8 bin çok yüksek bir para, birikim yapıp kendi girişimini yapsın düzenli çalışma saatlerine sahip olsun. Partnerim şuan çalıştığı yerden memnun değil eve hep mutsuz geliyor. Gerekirse daha az maaş al ama huzurumuz yerinde olsun dedim başka iş ariyor şuan. Bu hayata para lazım ama çok paradan daha önemli şeyler var. Gerekirse iki kişi çalışıp gecinirsiniz
Konu sahibi sevgilisinin pozisyonunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Hani işletme müdürü falan olsa... Nitelik gerektiren bir işe sahipse makamı bu kadar yüksekse ve garip işler karistirmiyosa zaten kendi şartlarını kendi birikimiyle oluşturabilir. Konu sahibi zaten bunu basarabilecegine eminse bize bisiy söylemek düşmez. Goruslerimizi sormusİyi de adam 7 yıldır bu işi yapıyormuş. Anladığı, becerebildiği iş bu. Meslek değiştirmek kolay mı?
Ayrıca adam lise mezunuymuş. Mesleği de yok yani.
En fazla asgari ücretle bir yere girebilir.
Ben adamın yerinde olsam lise mezunu halimle ayda 8 bin kazandığım işi bırakmazdım. Sevdiğim kişi için bile olsa.
Bende öyle düşünüyorum bende çalışırım oda o miktarı zaten denkleştiririzMadem 8 bin çok yüksek bir para, birikim yapıp kendi girişimini yapsın düzenli çalışma saatlerine sahip olsun. Partnerim şuan çalıştığı yerden memnun değil eve hep mutsuz geliyor. Gerekirse daha az maaş al ama huzurumuz yerinde olsun dedim başka iş ariyor şuan. Bu hayata para lazım ama çok paradan daha önemli şeyler var. Gerekirse iki kişi çalışıp gecinirsiniz
Zaten birikim yapmış ev alacak Bakıyor. kira derdimiz olmayacak. Eve birikim yaptığı için iş açması içinde birikim olması lazım oda uzun sürerKonu sahibi sevgilisinin pozisyonunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyor. Hani işletme müdürü falan olsa... Nitelik gerektiren bir işe sahipse makamı bu kadar yüksekse ve garip işler karistirmiyosa zaten kendi şartlarını kendi birikimiyle oluşturabilir. Konu sahibi zaten bunu basarabilecegine eminse bize bisiy söylemek düşmez. Goruslerimizi sormus
Ya şöyle söyleyim patron sorumluluğu sevgilime devretmiş patron sadece mekanın sahibi sevgilim işletiyor gibiİçkili canlı müzikli mekan da imza yetkisi ?
Tabiki de iyi onu kazanamayanlarda var. Ama konumuz maaş değil iş saatiSekiz bin iyi bir maaş mi istanbulda .
4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmezO İstanbul’da sen Kayseri’de yaşarken nasıl beraber olabiliyorsunuz? Kaç defa yüzyüze görüştünüz? Eğer evlendikten sonra sen de onunla çalışırsan, o zaman birlikte gider gelirsiniz.
Nasıl tanıştınız?Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
internette , hiç yüzyüze görüşmedik , evlenmek istiyor, beni çok seviyor kafalarımız çok uyuşuyor, gerçi görüşemiyoruz ama yine de çok uyuşuyor. Mesela ben makarna seviyorum o da seviyormuş.Nasıl tanıştınız?
4-5 kere buluştuk mesafe olması ilişkiyi yürütemeyeceğiz anlamına gelmez
Hep uzak ilişki yaşadık ama 4-5 kere görüştük 1.5 yıllık birlikteliğimiz var zaten. O geldi ben gittim yada Farklı şehirlerde de görüştüğümüz oldu herşey çok güzel sadece iş saatleri sıkıntı.Nasıl tanıştınız ne kadar tanıyorsunuz
Yani okurken birlikteydik okul bitti ben memlekete döndüm mü hep uzak ilişkimi
Tahmin etmiştim.İyi cesaret tebrik ederim.Ama ikiniz de makarna seviyorsunuz madem bu iş olur.internette , hiç yüzyüze görüşmedik , evlenmek istiyor, beni çok seviyor kafalarımız çok uyuşuyor, gerçi görüşemiyoruz ama yine de çok uyuşuyor. Mesela ben makarna seviyorum o da seviyormuş.