- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Daha fazla uzatmadan ayrıl bence. Gerek yok cok gençsin daha niceleri cıkar karşına. Birlikte vakit geçirip birlikte uyuyacağın güzel bir evliliği hak etmiyor musun? Bence ediyorsunEvet bir ömür böyle olmaz ya başka işe girecek yada bu ilişki olmayacak Çok seviyorum oda seviyor üzülecem çok üzülecem ama yapacak bişey yok
Ben 4 yıllık evliyim. Evliligimizde Eşimle bir buçuk yıl ancak vakit gecirebiomisizdir. Bi bebeğim var 10 aylık . Kendi çocuğunu toplam iki ay görüp vakit geçiremedi. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz, çok değer veriyoruz ,çok düşünüyoruz. Çok zorluklar yaşadık yaşıyoruz da hala ama pes etmedik. Yaşadığımız tüm zorluklar eşimin işinden dolayı ama bazı insanlar da eşinin issizligindem dolayı biseyler yaşıyo. Herkesin evliliğinde hayatında bazı sorunlar var. Mükemmel evlilik , mükemmel eş diye bişey yok . Seviyorsanız sevginiz ölçüsünde herşeye sabredebiliyorsunuz. Sabretmek istemiyorum diyorsanız hayatının her zerresinde sabır vardır. İstesek de istemesek de hayatta her zaman biseylere katlanmak bir kısmına sabretmek zorundayız. Asıl mesele karşınızdaki insan tüm bunlara değiyor mu , değecek mi?Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Evet haklısınızAyrıca daha bunun hamileliği, lohusalığı, hastalığı vs var. Hiçbirinde yanında olamayacak ki. Maaşı iyi olduğu için değiştirmez işini, eğer işini değiştirmeyi vaadediyorsa evlenmeden önce değiştirsin. Sonraya kalırsa emin ol değiştirmez
Sizin eşiniz ne iş yapıyor? Ben isterim ki gece yanımda olsun. Eminim evlenilecek bir insan şimdiye kadar her zaman yanımda oldu maddi manevi sevgisini her zaman hissetirdi. İstanbul da yaşıyacaz ve ben her gece yalnız kalacağım. Hırsız olur başka bişey olur Yalnız başıma ne yapacağım gece ?Ben 4 yıllık evliyim. Evliligimizde Eşimle bir buçuk yıl ancak vakit gecirebiomisizdir. Bi bebeğim var 10 aylık . Kendi çocuğunu toplam iki ay görüp vakit geçiremedi. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz, çok değer veriyoruz ,çok düşünüyoruz. Çok zorluklar yaşadık yaşıyoruz da hala ama pes etmedik. Yaşadığımız tüm zorluklar eşimin işinden dolayı ama bazı insanlar da eşinin issizligindem dolayı biseyler yaşıyo. Herkesin evliliğinde hayatında bazı sorunlar var. Mükemmel evlilik , mükemmel eş diye bişey yok . Seviyorsanız sevginiz ölçüsünde herşeye sabredebiliyorsunuz. Sabretmek istemiyorum diyorsanız hayatının her zerresinde sabır vardır. İstesek de istemesek de hayatta her zaman biseylere katlanmak bir kısmına sabretmek zorundayız. Asıl mesele karşınızdaki insan tüm bunlara değiyor mu , değecek mi?
Ben hiç pişman olmadım zaman zaman dala konan iki kuşun karşılıklı civiltisina imrenip agladigim oldu ama eşim her daim nasıl bir zorluğun içinde olduğumu bildiği için beni tüm bu şartlara rağmen onun yanında olduğuma hiç pişman etmedi. Hayatta acı her zaman var acı çekmeye değer birini olsun eşiniz. İyi düşünün çünkü gerçekten evli ama yalnız olacaksınız ,hamile olacaksınız , doğum yapacaksınız, uykusuz -gucsuz geceleriniz olacak. Az öce agliyorken sadece onun gelmesiyle içiniz mutlulukla dolabilecek mi?
İyi tanıdığıma eminim zaten görüşürüyoruz sık sık konuşuyoruz çevresini biliyorum ailesini biliyorum. Karakter açısından bir sorun yok ama işUzaktan iliski. Iyi Tanidigindan emin misin? Ve ben o uzun calisma saatlari konusunda ailene hak veriyorum. Cok yipratici heleki cocuk olunca. Esim doktor. Cok yogun calisiyor. Sende evde o zaman herseyi tek basina üstleniyorsun. Bazen ayni evin icinde yasadigin halde esini özlüyorsun. Kolay degil. Iliskiye iyice dikkat edilmedikce sorunlar kolay bas gösterebilir. Iyi düsün derim. Ilk basta toz bembe görünür belki, ama yasamasi baya sabir istiyor
Evet bu yüzden ya işini değiştirecek ya da ayrılıkBir zaman sonra her gece evde yalnız oluşun gözüne daha çok batmaya başlayacak. İlgi isteyeceksin ama kocan işte olacak
Merhabalar 1.5 yıldır sevgilimle beraberiz o istanbul da yaşıyor ben Kayseri’de evlenmeyi düşünüyoruz. Ben önlisans mezunuyum o lise. Aileme bu konuyu açtım işini sordular. İşi ise İstanbul da içkili canlı müzikli bir resturantta sorumlu patron yarısı gibi imza yetkisi mekanda çalışan elemanlar onun sorumluluğunda. 7 yıldır orda çalışıyor. Ve çok iyi bir maaşı var 8 bin gibi bir rakam ama gel gelelim çalışma saatleri gündüz 2 de başlıyor gece 4 de çıkıyor. Ailem buna sıcak bakmadı. Haklılar Aslında başında ben erkek arkadaşıma dile getirmiştim zaten her gece ben evde yalnız kalacağım bende çalışsam sabah ben işe gideceğim o eve gelecek ben işten çıkacağım o gidecek birbirimizi hiç görmicez çalışmasam bile yine olmuyor. Erkek arkadaşımda işim bu benim diyor başka işe girsem bu miktarı kazanamam diyor işini de seviyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım birbirimizi de seviyoruz. Çok kararsızım ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Saatleri nasıl ?Eşimin kuzeni var. Aynı bu şekilde çalışıyor ünlü bi barlar zincirinde. Sorumlu o da. Bir senedir evliler, çocukları da oldu şimdi. Gayet mutlular.
Saatleri nasıl ?
Şaşaalı bir evlilik teklifi aldım ama gel gör ki şahıs beni aldattı böyle şeyleri gözünde çok büyütme.Karakteri çok iyi bana olan sevgisi çok buna inancım sonsuz hissettiriyorda zaten öyle olmasa evlilik teklifi etmezdi ama iş saati sıkıntı
Valla oğlum müsaade ettiğinde yatıp uyuyorum. Güvenli bi sitede yaşarsınız. Eşim sürekli yurtdışında ya da şehir dışında, denizci. Yani sabah nya da günün herhangi bir saati evde olmuyoSizin eşiniz ne iş yapıyor? Ben isterim ki gece yanımda olsun. Eminim evlenilecek bir insan şimdiye kadar her zaman yanımda oldu maddi manevi sevgisini her zaman hissetirdi. İstanbul da yaşıyacaz ve ben her gece yalnız kalacağım. Hırsız olur başka bişey olur Yalnız başıma ne yapacağım gece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?