• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem bana ve eşime küstü

Aileniz varken bağırarak kavga etmeniz çok ayıp olmuş bence, çok rahatsız edici misafirler için.. O kadar bağırmaya endişelenip bakmak istemesini normal buldum.. O kadar özel hayat, odaya girilmez diye düşünenler evde misafir varken o denli kavga etmesinler.. Ailenizin gönlünü alın.. Ayrıca evde bebek varken sesli kavga etmek hiç sağlıklı değil..
Haklısınız ama aşırı ses yükselmese bile evimiz küçük fisildamadikca duyuluyor

Aynı durumda annem olsaydı hemen gelmezdi tartışma siddetlenirse kapının arkasından seslenirdi olumsuz cvp almış dahi olsa içeri gider üzülür ne oldu acaba diye dertlenir bekler ve öğrenmeden ikimize de bebeğiniz var birbirinizi alttan almaya çalışın olur böyle şeyler gibi gibi konuşmadan o evden ayrılmazdi. Evet biz hata yapmış olurduk onlar evdeyken ama onlar büyüklük yapar olgunlukla karşılardı, özrümüzü diler tekrarı olmasın diye dikkat ederdik. Yani kısacası hem siz hemde onlar hatalı o nedenle kendinizi ifade etmeye çalışın ama çok fazlada uğraşmayın kimsenin peşinden koşmayın, belki kendi annemden böyle şeyler görmediğim için normal gelmiyor ama bir çıkışma yüzünden annem beni engelleyebiliyorsa ben evlat olarak çok da zorlanmam amaaaan sen bilirsin o zaman demekte.

Kimse evde biri varken keyfinden kavga etmez bazen aniden olabilir birşeyler insan bunu durduramayadabilir insanız kimse kusursuz değil kimsede evde biri varken hayatında sinirlenmemis değildir.Konunun annenize saygısızlıklada ilgisi yok anneniz çok abartmış evi terketmek damada küsmek Zaten yerinde dursa iki dakika siz halleder yatar uyur sabahda anne kız kahve içerken bu konuyu konusabilirdiniz.Devlet meselesi haline getiren anneniz.Bende anneyim kapa çeneni defol bilmemne olurdu olayda ayrı.Yetiskin insan kızında oğlundan evladında olsa odaya çat girilmez.

Herkese iyi günler arkadaşlar size birşey danışmak ayrıca biraz da içimi dökmek istiyorum
Ailem bize gelmişti (başka bir ilde yaşıyorlar) kalmaya onları güzelce agirlamaya calistik, 7 ay önce bebeğimiz doğdu eşimle bebeğimizi çok seviyoruz fakat 4 aylık olana kadar esiminde benimde sinirleri yıprandı kolik bebekti çok ağlıyordu zorlandık ve ara ara tartışmalarımiz oluyor aslında iyi anlaşıyoruz fakat bazı şeyleri büyütüyoruz gereksiz eleştiriler sudan sebepler derler ya hani 2-3 gün önce ailem de bizde kalmaya gelmişken kavga ettik eşimle odamizda gereksiz bir sebepti sinirlenmistik ve seslerimiz yükselmişti ailem duymuş annem odamıza geldi kötü birşey soylemedi aslında endişe etmişler hayırdır çocuklar dedi ben de o anki sinirle anne cikarmisin dedim, eşimde sesini yükselterek anne cikarmisin dedi, annem buna küsmüş gece yarısı evi terketmisler, kaç kere aradik, annem engellemiş heryerden beni ve eşimi, eğer sabahı bekleselerdi özür dileyecektik annemden, kalbini kirdik istemeden de olsa ses yükselterek fakat bilinçli yapmadık çekip gitmişler evden haberimiz olmadan, çok üzüldük, annem bana da bizi unut dedi, ikinizle de konusmuyacagim dedi babamda eşimle konusmayacagini söyledi siz ne düşünüyorsunuz kusulecek birşey var mı teşekkürler simdiden
Çok kötü olmuş, ben olsam ben de aynısını yapardım galiba , anneniz çok haklı kırılmakta...

Herkese iyi günler arkadaşlar size birşey danışmak ayrıca biraz da içimi dökmek istiyorum
Ailem bize gelmişti (başka bir ilde yaşıyorlar) kalmaya onları güzelce agirlamaya calistik, 7 ay önce bebeğimiz doğdu eşimle bebeğimizi çok seviyoruz fakat 4 aylık olana kadar esiminde benimde sinirleri yıprandı kolik bebekti çok ağlıyordu zorlandık ve ara ara tartışmalarımiz oluyor aslında iyi anlaşıyoruz fakat bazı şeyleri büyütüyoruz gereksiz eleştiriler sudan sebepler derler ya hani 2-3 gün önce ailem de bizde kalmaya gelmişken kavga ettik eşimle odamizda gereksiz bir sebepti sinirlenmistik ve seslerimiz yükselmişti ailem duymuş annem odamıza geldi kötü birşey soylemedi aslında endişe etmişler hayırdır çocuklar dedi ben de o anki sinirle anne cikarmisin dedim, eşimde sesini yükselterek anne cikarmisin dedi, annem buna küsmüş gece yarısı evi terketmisler, kaç kere aradik, annem engellemiş heryerden beni ve eşimi, eğer sabahı bekleselerdi özür dileyecektik annemden, kalbini kirdik istemeden de olsa ses yükselterek fakat bilinçli yapmadık çekip gitmişler evden haberimiz olmadan, çok üzüldük, annem bana da bizi unut dedi, ikinizle de konusmuyacagim dedi babamda eşimle konusmayacagini söyledi siz ne düşünüyorsunuz kusulecek birşey var mı teşekkürler simdiden
Misafir varken kavga etmek zaten yanlış,hadi ses yükseldi diye gelen anneyi odadan kovmak nedir?Önemsiz deyip annenizin koluna girip çıkabilirdiniz odadan.Özür için neden sabahı beklediniz, az sonra özür dileyebilirdiniz. Ben de olsam anneniz gibi davranırdım. Çok ayıp etmişsiniz.Yok bebek yok lohusalık söylemleriyle saygısızlığı normalleştirdi yeni nesil.

Her kavgayada karışmam anne olarak bu kocası değerli demek değil kavga edecek barışacak beraber öğrenecekler ben karisayim ordayım diye yarın oğlanın annesi karışsın anneyim diye bu nereye kadar.Ben büyük bir olay şiddet vs yoksa yatar uyur sabah kızımın anlatmasını beklerdim doğrusu budur bana göre böyle küsmek kızımı engellemek kocamı doldurmak bunlar abartı

İşte sonra damadım niye istemiyor demeyecek damarda bunu unutmaz evi terk etmeler özür dilemeye izin vermemeler özrü kabul etmemeler napsin kız boşansin annenin keyfi yerine gelecekse madem.Bu kadarda büyütülmüş.Konuda kayınvalide erkek annesi olsa ne karışıyor olurdu belki öylede çok yorum hatırlıyorum neyse ben annenizi çok dram kraliçesi buldum size iyi forumlar

Eğer girmeseydi birkaç dakika sonra sakinlesip susup uyuyacaktik ki girdiği zamandan sonrada tekrardan eşimle konusup uyuduk kavgamizi bitirdik sabahta annemden özür dileriz diye düşündüm kavga biter bitmez yanlarına gitmek olayı anlatmak istemedim ama onlar sabahı beklemeden çekip gitmişler
Ay hala beklememiş gotmişler diyorsunuz. Kavgayı çok normalleştirmişsiniz. Anne babayı geçtim bebek şahit oluyor buna..bı kendinize gelin. Böyle evlilik de olmaz aradaki saygı sevgi de azalarak biter. Çocuga da yazık. Haftada bir bagırmalı kavga mı olur yahu deli evi gibi

kavgayı edip yattınız mı?
sabah baktık gitmişler nedir yahu.
evde misafir varken hem kavga ediyorsunuz hemde endişelenen annenizi tersleyip bir çıkıp bakmıyorsunuz. siz annenize bağırdığınız için eşinizde kendinde o hakkı görmüş eşiniz çok saygısızmış. bende olsam çeker giderdim.

Ayy drama queen tam benim annem bu yüzden bir geceden fazla aynı evde yaşamak istemiyorum. Çekip gitmiş. Arayı düzelteceği yerde. Annene de ki senin yüzünden boşanma aşamasına geldim mutlu ol falan de vicdan yaptır biraz

Yahu küçücük bir bebeğe uyum sağlamaya çalışıyorsunuz tabiiki tartışmalar olacak. Aileniz de bu süreçte size yardımcı olacağı, alttan alıp sakinlestireceği yerde naz yapmışlar olacak şey değil. Bana çok çocukça geldi davranışları.

kavgayı edip yattınız mı?
sabah baktık gitmişler nedir yahu.
evde misafir varken hem kavga ediyorsunuz hemde endişelenen annenizi tersleyip bir çıkıp bakmıyorsunuz. siz annenize bağırdığınız için eşinizde kendinde o hakkı görmüş eşiniz çok saygısızmış. bende olsam çeker giderdim.
Öyle deme Nooption ne hakla odaya girmişmiş hani boyle dizilerde yardımcı ablalara kötü karakterler kızar odadan kovar ya onun gibi odadan kovmuşlar karı koca uyumuslar .

Yani alınmakta haklılar aslında. Kendinizi onların yerine koyun ben olsam ben de giderdim sanırım.. Üzüldüm ama bence şöyle yapın en yakın zamanda siz gidin yanlarına el öpmeye. Aramayın ama geliyoruz diye direk kapıya gidin bence bunu beklerler büyükler sonuçta

Siz şaka mısınız? İnsanlar evinize gelince mi bağıracağınız tuttu? Baştan ayağa saygısızlık sizin yaptığınız.

Kendinizi affettirmenin yollarına bakın.. Siz neyse de eşinize artık hep ayar olacaklar.

Bu yeni anne baba olanlara da son zamanlarda bir şeyler oluyor şımarık şımarık hareketler. Yeni nesil gümbür gümbür geliyor derler ya pehh ne gümbür ama...

Niye misafir yanında kavga ediyorsunuz
Misafir evdeyken kavga edınce sanki onlarda sizi yormus bıkmıssınız da onlar yuzunden darlanmıstw kavga edıyormus gıbı hıssedılıyor. Keske onlar gıdene kadar sussaydınız. Oldu annenız geldı sızı sakınletırmeye oyle demenız cok kotu olmus neyse tamam dıyıp konuyu kapatıp cıkabılırdınız
Eşinle onları ıstemedıgınız ıcın tartısıyoda olabılır sanmıslardır
Bende olsam gıderdım haklı

Öyle deme Nooption ne hakla odaya girmişmiş hani boyle dizilerde yardımcı ablalara kötü karakterler kızar odadan kovar ya onun gibi odadan kovmuşlar karı koca uyumuslar .

yalnız gerçekten öyle olmuş.
kavgayı edip hiçbirşey olmamış gibi uyumuşlar. o kadar normal ki kavga etmek hobi olarak uyumadan önce bir tur etmişler.

Back