Ailelerde zıtlık oldu ayrıldık şimdi napabilirim sizce?

Bilinmeyenhesap2367

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
31
8
16
Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.

Konuyu bilmiyoruz ama ailelerin onay vermediği evliliğe girişmemenizi tavsiye ederim. Anne baba desteğini kaybedeceğiniz evlilik kolay kolay huzur vermez. Ayrıca 2 aile de istemiyor diye anladım ben. Daha evlilik dahi başlamadan bu kadar uğraşı, huzursuzluk, olumsuzluk sağlıklı değil. İnsanlar evlilik öncesi her şeyi yerli yerine koyuyor da evlilik sonrası çıkan sorunlarla uğraşmaktan bitap düşüyorlar. Sizin durum çok arızalı gözüktü gözüme. İkna etmeye çabalayabilirsiniz ama eğer çok net iseler yol yakınken dönmenizi tavsiye ederim.

Bazı şeyleri siyasi görüş sanıp cevapsız kalmak istemedim ondan
Anladım ve tahmin ettim az çok. Göreceli sanırım bu konu linçlenmeyi göze alarak fikrimi belirteyim. Benim için önemlidir. Yani ideolojik farklılıklara açığım ama çok da değil taban tabana zıtlık varsa evlilikte sorun yaşayabilirsiniz gibi geliyor bana. Ama sizin ve nişanlınızın tutumu daha önemli.Gerçekten iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız tabi.Yinede zor mu çok zor.

Net sorun olur. Üzülen erkek tarafı olmaz kız tarafı ve sen olursun. Hiç uzatma

Nasıl bir anlaşmazlık var? İki aile taban tabana zıt partileri mi tutuyor?

Aynen öyle bambaşka hemde
Mesela kadın solcu adam sağcı. Ama evlenmişler. Bildiğim kadarıyla mutlular. Ama sen " bambaşka" diyorsan emin olamadım. Yani cidden ailelerin istemediği kadar büyük bir zıtlık olabilir.

Altın vs konu bile değil. Siyasi görüş zıtlığı var
Zıtlığın sebebi sadece parti ise deneyebilirsiniz belki, ama yok daha ötesi ise, bırakın aile vs işlerini, siz kendinize sorun; güzel ülkemi bölmeye çalışan, kadın, çocuk, yaşlı demeden binlerce insani katleden bir terör örgütünü destekleyen biriyle evlenmek istiyor muyum, böyle bir ailenin içine girmek istiyor muyum diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…