- 18 Ekim 2021
- 31
- 8
- 16
- Konu Sahibi Bilinmeyenhesap2367
-
Biraz açarsanız daha etkili yorumlar gelir diye düşünüyorum.Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler.
Yanlış anlaşılıp konum kapansın istemedimBiraz açarsanız daha etkili yorumlar gelir diye düşünüyorum.
Konunuz neden kapansın anlamadım.Muska mı yapıyorlar?Yanlış anlaşılıp konum kapansın istemedim
Bazı şeyleri siyasi görüş sanıp cevapsız kalmak istemedim ondanKonunuz neden kapansın anlamadım.Muska mı yapıyorlar?
Evet gelenek görenek ve bu tür farklılıklar vardır zıt oldular en başından olmaz dedilerKültür çatışmasından dolayı mı sıkıntı çıktı aileler arasında?
Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Anladım ve tahmin ettim az çok. Göreceli sanırım bu konu linçlenmeyi göze alarak fikrimi belirteyim. Benim için önemlidir. Yani ideolojik farklılıklara açığım ama çok da değilBazı şeyleri siyasi görüş sanıp cevapsız kalmak istemedim ondan
Net sorun olur. Üzülen erkek tarafı olmaz kız tarafı ve sen olursun. Hiç uzatmaBiz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Nasıl bir anlaşmazlık var? İki aile taban tabana zıt partileri mi tutuyor?Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Aynen öyle bambaşka hemdeNasıl bir anlaşmazlık var? İki aile taban tabana zıt partileri mi tutuyor?
Mesela kadın solcu adam sağcı. Ama evlenmişler. Bildiğim kadarıyla mutlular. Ama sen " bambaşka" diyorsan emin olamadım. Yani cidden ailelerin istemediği kadar büyük bir zıtlık olabilir.Aynen öyle bambaşka hemde
Altın vs konu bile değil. Siyasi görüş zıtlığı varSiyasi görüşleri farklı ise bir şey olmaz.
Ama talep edilen ve kabul edilmeyen konu altin vs mi?
Sen seviyor musun?
Siyasi görüş zıtlığı var ve malesef aşılamıyor. Bende bir şey olmaz sanıyordum ama aileler anlaşamadıSiyasi görüşleri farklı ise bir şey olmaz.
Ama talep edilen ve kabul edilmeyen konu altin vs mi?
Sen seviyor musun?
Zıtlığın sebebi sadece parti ise deneyebilirsiniz belki, ama yok daha ötesi ise, bırakın aile vs işlerini, siz kendinize sorun; güzel ülkemi bölmeye çalışan, kadın, çocuk, yaşlı demeden binlerce insani katleden bir terör örgütünü destekleyen biriyle evlenmek istiyor muyum, böyle bir ailenin içine girmek istiyor muyum diye...Altın vs konu bile değil. Siyasi görüş zıtlığı var
Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorumErkek tarafı selocu mu yani? Sanki onu söylemeye çalışıyor ıkınıyor ama söyleyemiyor gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?