- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- Konu Sahibi Bilinmeyenhesap2367
Siyaset de gayet önemliAy siyaset önemli değil ama eş adayın çalışıyor mu seni seviyor mu saygısı var mı
Eş ailesi nasıl kaynana adayı oğlancı mı vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyaset de gayet önemliAy siyaset önemli değil ama eş adayın çalışıyor mu seni seviyor mu saygısı var mı
Eş ailesi nasıl kaynana adayı oğlancı mı vs
Benim anladığım sağdan soldan da beter bişey. Türk Kürt hepimiz kardeşiz bana göre ama, bazıları bunu anlamıyor. Ve terörü destekleyen partiyi de aşırı destekliyor onunla alakalı olabilir. Allah korusun bende evlatlarımı öyle bir aileye vermek istemezdim. Aşırı uç taraflar. Tabi eğer bu şekildeyse. Ama sadece sağ sol ise okadar kafaya takılacak bir durum yok bence.Mesela kadın solcu adam sağcı. Ama evlenmişler. Bildiğim kadarıyla mutlular. Ama sen " bambaşka" diyorsan emin olamadım. Yani cidden ailelerin istemediği kadar büyük bir zıtlık olabilir.
Arkana bakmadan kaçAynen öyle bambaşka hemde
NedenArkana bakmadan kaç
O zaman aileniz çok haklı. Arada halledilebilecek bir fark yok. Bunu siyasi görüş olarak görmüyorum ben bildiğiniz bölücülük. Doğulu olmaları okey ama o bölücü olmaları aman olsun denilebilecek bir şey değil.
Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Yaşınız kaç?
Benim ailem aşırı sağcı eşimin ailesi ise solcuydu bende evlenmeden önce aşırı olmasa da sagciydim.ailem çok zitlasmadi ama ileride sorun olur diye endişeleri vardı.biz evlendik ilk yillar benle eşim arasında çok az sorun oldu ama öyle abartılacak bişey değil.10 yıldır evliyiz ben zamanla sagciligi bıraktım esimden daha da solcu oldum.bence siyasi görüş yada particilik bı evliliği çok bozacak şeyler değil.iki taraf aşırılığa kaçarsa en fazla düğün zamani sıkıntı olur.bi daha birbirlerini nerde goreceklerki.Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
Evet konu sahibi , o tarz bir partiyi kastetti.Benim anladığım sağdan soldan da beter bişey. Türk Kürt hepimiz kardeşiz bana göre ama, bazıları bunu anlamıyor. Ve terörü destekleyen partiyi de aşırı destekliyor onunla alakalı olabilir. Allah korusun bende evlatlarımı öyle bir aileye vermek istemezdim. Aşırı uç taraflar. Tabi eğer bu şekildeyse. Ama sadece sağ sol ise okadar kafaya takılacak bir durum yok bence.
24Yaşınız kaç?
Anlaşamamazlık konusunu biz mi tahmin edicez.Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Ben d. Bakırda doğup 7 yaşına kadar orada yaşayan bir kişi olarak o partiyi desteklemiyorum , o partiyi destekleyenlere selam vermiyorum. Siz nasıl o partiyi destekleyen biri ile görüşebiliyorsunuz ? Siyaset yapmak istemiyorum ama artık z kuşağı bile her şeyin farkında siyaset konusunda bilgili. Siz nasıl bu kadar bilgisiz kalabiliyorsunuz?
Anladığım kadarıyla güneydoğunun koyu , çok renkli partisiyle iç anadolunun koyu, ampullü aileleri.