• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerde zıtlık oldu ayrıldık şimdi napabilirim sizce?

Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
aileni dinle

Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
Erkek arkadaşınız da destekliyor mu o adını anmak istemediğim herifin topluluğunu

Bizde adettendir düğünlerde asker ugurlamalarinda veya başka törenlerde türk bayrağı asılır Büyük ihtimalle erkek tarafı böyle bir şey istemez Doğru mudur?
İstemiyorlarsa sktr olup gitsinler 🫸

Biz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Bastan problem cikan evlilikler iki tarafin emegiyle duzgun gitme ihtimali olsa da genelde sikintiyla devam eder eger damat adayi veya kendinde sorunlara cozum bulabilecek kapasite seziyorsan sansini deneyebilirsin ama birnizden birsi cok zora gelemiyorsa kendini hengameye atmaya gerek yok sanki

Evet konu sahibi , o tarz bir partiyi kastetti.
Ama aileler haklı valla. Ne o taraf kabul etsin ne de bu taraf. Konu sahibi ve sevgilisi aşkından kör olmuş durumda ama evlenince herşey çok çok kötü olacak. Ayda yılda birbirlerini görecek aileler bile anlaşamıyorken, konu sahibi evlenecek o adamla ömür boyu aynı evde olacak. TV de şehitlerimizin haberi verilirken adam oh olsun diye küfürler ederken nasıl o adamla aynı yatağa yatacak 😔 Allah çoluğumuzun çocugumuzun karşısına her zaman iyi insanlar çıkarsın ne diyeyim ki artık

Başka parti olsa sorun olmaz, bir şekilde aşılır derim de senin dediğin taraf çok sıkıntılı. Evlenince aileler de evleniyor ülkede malûm. Sen evlenince o tarz muhabbetlerin içinde olmak ister misin? Sana çok ters bir şey deseler sesini de cikaramazsin. Ha cikardin diyelim, her defasında bir sürü hırgür olur. Haydi senin kulağın denilenleri duymaz diyelim, öyle bir ortamda çocuk yetiştirmek ister misin? Belki evlenince farklı şehirde olursunuz ama bunun bayramı var, doğumu var. Kimisi kv ye çocuk baktırıyor. Var da var.

Ama aileler haklı valla. Ne o taraf kabul etsin ne de bu taraf. Konu sahibi ve sevgilisi aşkından kör olmuş durumda ama evlenince herşey çok çok kötü olacak. Ayda yılda birbirlerini görecek aileler bile anlaşamıyorken, konu sahibi evlenecek o adamla ömür boyu aynı evde olacak. TV de şehitlerimizin haberi verilirken adam oh olsun diye küfürler ederken nasıl o adamla aynı yatağa yatacak 😔 Allah çoluğumuzun çocugumuzun karşısına her zaman iyi insanlar çıkarsın ne diyeyim ki artık

2. sayfada şöyle bir yorum yazmıştım.

Amin.
Şehitlerimize bir kaç kelle diyen insanlarla bizi hemhal etme Rabbım.

Sizin sorununuz siyasi görüş ayrılığı değil, sağ sol çatışması hiç değil. Sen nasıl bu tarafı tutan insanları hala isteyebilirsin? Vatandan ötesi var mı ya ne koca ne arkadaş ne bi şey vatanında hak görenler ayrıştırmak isteyenlerle senin ne işin var bunun tartışmasına girmen bile büyük bir hata. Bugün nikahlı kocam taraf değiştirse çocuğumun babası demem onu bile hayatımda istemem her şey gider vatan kalır , vatan giderse hiçbir şey kalmaz.

2. sayfada şöyle bir yorum yazmıştım.
Şimdi aklıma geldi. Benim kuzenimde doğudan evlendi. Kuzenim gardiyan. Gardiyan oluşundan mıdır yoksa bu tür konulardan mıdır bilmiyorum ama ilk evlendiği zamanlarda bizim geline (kuzenimin karısına) kocan buralara gelmesin demişlerdi. Ve benim kuzenim de yıllarca gitmedi yeni yeni gitmeye başladı.

Kadın öyle değil bu tür konular açılınca çok güzel konuşuyor. Ama annesigil farklı düşünüyor tabi ...

Bakın bu verdiğim örnekte bile biri diğerine düşünce olarak uyum sağlıyor ve görüşleri aynı oluyor. Ama bu konu sahibinde durumlar daha farklı aileler birbirine giriyor. Demek ki konu sahibine saygı falan da duyulmayacak. Ki onlar saygı duysa konu sahibi onlara saygı duymaması gerek bu konularda. Bizim askerlerimiz vatanımız bu kadar değersiz olmamalı

Back