- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
- Konu Sahibi Bilinmeyenhesap2367
Erkek tarafı sanırım kürt ve sizin alileniz istemiyor qnladigim kadarı ile.var ulkemizde kurt alevi sorunu bu sizin sucunuz değil aileler cahil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürtleri severim en yakın arkadaşlarımdan biri Kürt ama dediğiniz partiyi destekleyen birini eş olarak almayı bırakın arkadaş olarak seçmem. Sizin öğrendiğiniz an ailenizle tanıştırmayı bırakın kendiniz bırakmanız lazım. Sizde o aileden yetiştiniz sonuçta nasıl kabulleneniliyorsunuz.Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
Başka parti olsa sorun olmaz, bir şekilde aşılır derim de senin dediğin taraf çok sıkıntılı. Evlenince aileler de evleniyor ülkede malûm. Sen evlenince o tarz muhabbetlerin içinde olmak ister misin? Sana çok ters bir şey deseler sesini de cikaramazsin. Ha cikardin diyelim, her defasında bir sürü hırgür olur. Haydi senin kulağın denilenleri duymaz diyelim, öyle bir ortamda çocuk yetiştirmek ister misin? Belki evlenince farklı şehirde olursunuz ama bunun bayramı var, doğumu var. Kimisi kv ye çocuk baktırıyor. Var da var.Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
O zaman aileniz çok haklı. Arada halledilebilecek bir fark yok. Bunu siyasi görüş olarak görmüyorum ben bildiğiniz bölücülük. Doğulu olmaları okey ama o bölücü olmaları aman olsun denilebilecek bir şey değil.Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
Gayseri ıhh ıhhhErkek tarafı selocu mu yani? Sanki onu söylemeye çalışıyor ıkınıyor ama söyleyemiyor gibisiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Bizdede zitlik olmuştu nişandan 1 hafta önce ayrıldık ailelerden dolayı. Ancak bir şekilde barıştık ve şuan çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz var. Sadece değer mi ve mutlu olur muyum onu düşün aileler bir şekilde kabul ediyor ve barışıyor ve kimse bu olayı hatırlamıyor bile
Ailenin desteklediğinin de çok matah olduğunu düşünmüyorum ben.İlk tanıştığınızda aileler direkt partiler hakkında mi konuştu mu?
Sonuçta her iki parti de mecliste.
Ailelere ne oluyor ki?
Varsayımlar üzerine düşünerek ben de öyle diyorum.ikisi de mecliste sonuçta.Ailenin desteklediğinin de çok matah olduğunu düşünmüyorum ben.
Tacını takdim edeyimsizin ailenizin görüşü ne ki?
davulla zurnayla karşılayan sınıra çadır mahkemesi kurduranlarsa neye karşı çıkıyorlar tam olarak?
iki yüzlülük o zaman yaptıkları.
Ay siyaset önemli değil ama eş adayın çalışıyor mu seni seviyor mu saygısı var mıSiyasi görüş zıtlığı var ve malesef aşılamıyor. Bende bir şey olmaz sanıyordum ama aileler anlaşamadı