• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerde zıtlık oldu ayrıldık şimdi napabilirim sizce?

Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
Kürtleri severim en yakın arkadaşlarımdan biri Kürt ama dediğiniz partiyi destekleyen birini eş olarak almayı bırakın arkadaş olarak seçmem. Sizin öğrendiğiniz an ailenizle tanıştırmayı bırakın kendiniz bırakmanız lazım. Sizde o aileden yetiştiniz sonuçta nasıl kabulleneniliyorsunuz.

Daha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
Başka parti olsa sorun olmaz, bir şekilde aşılır derim de senin dediğin taraf çok sıkıntılı. Evlenince aileler de evleniyor ülkede malûm. Sen evlenince o tarz muhabbetlerin içinde olmak ister misin? Sana çok ters bir şey deseler sesini de cikaramazsin. Ha cikardin diyelim, her defasında bir sürü hırgür olur. Haydi senin kulağın denilenleri duymaz diyelim, öyle bir ortamda çocuk yetiştirmek ister misin? Belki evlenince farklı şehirde olursunuz ama bunun bayramı var, doğumu var. Kimisi kv ye çocuk baktırıyor. Var da var.

Sorunuza cevabım evet
O zaman aileniz çok haklı. Arada halledilebilecek bir fark yok. Bunu siyasi görüş olarak görmüyorum ben bildiğiniz bölücülük. Doğulu olmaları okey ama o bölücü olmaları aman olsun denilebilecek bir şey değil.

Aileni dinle arada kültür farklılığı oluyor aileler anlaşamıyor . Benim kız kardeşim bizim kültürümüze ters bir evlilik yaptı . Şu an bir sürü sıkıntısı var . Ona normal gelen benim aileme normal gelmiyor . Evleninceye devam ediyor sorunlar. Evlenmek için aşk yetersiz , sevmek herşeyi çözmüyor . Kendi kültürün derim ben.

Bizdede zitlik olmuştu nişandan 1 hafta önce ayrıldık ailelerden dolayı. Ancak bir şekilde barıştık ve şuan çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz var. Sadece değer mi ve mutlu olur muyum onu düşün aileler bir şekilde kabul ediyor ve barışıyor ve kimse bu olayı hatırlamıyor bile
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Siyasi görüş zıtlığı var ve malesef aşılamıyor. Bende bir şey olmaz sanıyordum ama aileler anlaşamadı
Ay siyaset önemli değil ama eş adayın çalışıyor mu seni seviyor mu saygısı var mı
Eş ailesi nasıl kaynana adayı oğlancı mı vs

Back