birde şunu düşün farklı olarak,anne babamdan örnek vereyim...senin yasadığın olayın aynısı..annem baba evine geliyor 3 ay kalıyor ,aileler yüzünden ayrılıyorlar..neyse daha sonra birbirlerini sevdiğini anlıyorlar ve babam anneme bir daha asla ailesini karıştırmayacağına söz veriyor,evide babaannemlerden uzak bir yere taşıyor...annemde buna kanarak kendi ailesi asla istemediği halde ailesine gitmek istediğini söylüyor...aile göndermek istemiyor kızları üzülmesin diye,ama annem tam rızalarını bile almadan gidiyor babamın yanına....sonuç:herşey dahada kötüleşiyor..babam bakıyorki artık aileside annemin arkasında durmaz çünkü annem onları ezip geçti,dahada kötülük ediyor..dayak,kötü söz,ailesi dahada fazla karışıyor vs vs....annem hep der keşke o zaman geri dönmeseydim...hayatımın en büyük hatasıydı der....ve biz böyle bir ailenin içinde ayakta durmaya çalıştık,çocukluğum berbat geçti,her zaman annemle babamın ayrılacağını ortada kalacağımızı düşünürdüm...aynı durumu düşmanımın çocuğunun bile yaşamasını istemem...
ama şunuda ekleyeyim eğer diyorsanki benim sevgim herşeyi kaldırır,gülü seviyorum dikenine katlanırım o apayrı...