- 22 Aralık 2020
- 4.001
- 12.362
- 158
- Konu Sahibi gizlikullanici11
-
Tüm yakısıklılar da gay olmus arkadas bir de.Benim kısmeti erkeğe kaptırmışım dedi bir arkadasim:) Aman o gelsin de beni bulsun. Ben ne arayacağım? Ayağına gitmemek lazım bu heriflerin.
"O zaman burda ne işin var kardeş" diyemediniz mi?Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Hiç mesajlaşmadıkOnceden hic mesajlastiniz mi? Mesajla da yazabilirdi. Eger mesajlastiysaniz begenmemistir. Bulusma oncesi hic mesajlasmadiysaniz da gercekten evlilik dusunmuyordur diyorum.
Evet bizim burda ne işimiz var kalkalım o halde dedim. Kırılmanı istemem birbirimizi gördüğümüzde yüzümüzü çevirmeyelim, merhaba diyebilelim tarzında konuştu. Bende tanımadığım birine neden kırılayım seni ilk defa burda gördüm, bi daha göreceğimi sanmıyorum o yüzden gerek yok böyle şeylere hadi kalkalım dedim ve oturum sonlandıTamam da bu oturum nasıl sonlandı o cümleden sonra nasıl devam etti? Siz sormadınız mı o zaman biz burada napiyoruz, ben sizin israriniz üzere kabul ettim vs vs kafamda deli sorular
Dedim dedim"O zaman burda ne işin var kardeş" diyemediniz mi?
Şimdi söyleyeceklerim üzücü gelebilir. Ben de aile vasıtası ile tanıştım eşimle. Reddetmiş görüşmeyi, evlenmek istemiyorum demiş. Israrlar sonucunda kabul etmiş. Düşüncesi biz tanışınca değişmiş. Sizin durumda beğenmemiş olma ihtimali yüksek gibi geldi banaBugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Yok cidden hiç üzülmüyorum beğenmemiş olabilir çok normalŞimdi söyleyeceklerim üzücü gelebilir. Ben de aile vasıtası ile tanıştım eşimle. Reddetmiş görüşmeyi, evlenmek istemiyorum demiş. Israrlar sonucunda kabul etmiş. Düşüncesi biz tanışınca değişmiş. Sizin durumda beğenmemiş olma ihtimali yüksek gibi geldi bana
Muhtemelen elektirik alamadi. Ama çokta önemli değilya sevdigi birisi var yada senden elektrik neyin alamadi bosver gitsin en azindan dürüstmüs seni begenip evet deseydin ve o seni istemedigi halde istekli görünüp hayatini zindanada cevirebilirdi seni istemedigi begenmedigi icin bence kendini cok sansli hissetmelisin
Zaten kendi de ailesinin evlenmesi için çok ısrar ettiğini dile getirdi. Ben buraya ailemin zoruyla geldim mesajını vermeye çalıştı bana benceMuhtemelen iyi bir mesleğiniz var ve/veya aileniz iyi bir konumda.
Gayet dürüst davranmış, ailesi muhtemelen bu kız şöyle iyi böyle iyi görüş diyip başının etini yemiştir, hatta ailesinin pek beğenmediği bir kız arkadaşı bile olabilir.
Burada kabahatli olan aile, siz hiç dert etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?