- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.093
- 248
- Konu Sahibi gizlikullanici11
Keşke ben de ailenizin zoru ve ısrarlı yüzünden geldim. Kırılmasınlar istedim. Kahve içer kalkarız deseydin. Şimdi aynı soruları belki o da sorardı kafasında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonrasında çok pişman oldum. Ama inanın hiç böyle bişey beklemiyodum şoka uğradım ağzının payını vermem gerekirdiKeşke ben de ailenizin zoru ve ısrarlı yüzünden geldim. Kırılmasınlar istedim. Kahve içer kalkarız deseydin. Şimdi aynı soruları belki o da sorardı kafasında.
Sen düsünmüyorsan ben de bir o kadar düsünmüyorum o yüzden burdayız da denebilirdi de iste insan o an kaladabiliyor.Evet sonrasında çok pişman oldum. Ama inanın hiç böyle bişey beklemiyodum şoka uğradım ağzının payını vermem gerekirdi![]()
Aileler, eş dost falan bazen aşırı işgüzar oluyorlar.Kaynımdan önce kv kizin ailesi ile tanışmaya gitmisti o kadar da söyledim yapma diye.Kv aileyide kizida begendi kaynim görüsme günü kizi ekmis, kızın ailesi kv istemedi sandi![]()
Açık sözlü olsaydı ailemin zoruyla geldim ve ya beğenmedim derdi. Beni genel tavrı rahatsız etti. Takılmak değil ama düştüğüm durum biraz tuhaftı. Hayatimda ilk defa böyle bişey yaşadım ve burada paylaştım bu kadar basitSadece 1 kere görüştüğün birine neden bu kadar takıldın ? Her şey olmuş olabilir. Eyvallah de yoluna bak. Açık sözlüymüş ne güzel.
Sanırım beğendin.
Belki de dediği gibidir. Evlilik baskısı yüzünden gelmiştir. Bilemeyiz. Sen de ben de hazır değilim çok ısrar ettiler bi bakınıp çıkacağım diyeydin .Açık sözlü olsaydı ailemin zoruyla geldim ve ya beğenmedim derdi. Beni genel tavrı rahatsız etti. Takılmak değil ama düştüğüm durum biraz tuhaftı. Hayatimda ilk defa böyle bişey yaşadım ve burada paylaştım bu kadar basit![]()
Ya bu kvler neden boyle? Bu zamanda kaldı mı artik bu tür vakalar ya.Benimki de iste adam istemiyor ne diye bakıyorsun hala diyorum.Yok görünce begenir ister belki diyorAileler, eş dost falan bazen aşırı işgüzar oluyorlar.
Benim başıma da sık gelir oldu. Bir aile dostum da tutmuş fotoğrafımı paylaşmış bir kayınvalide adayıyla geçen gün. Kadın da güya beni çok beğenmiş. Dedim ki elin kadınına ne diye fotoğrafımı atıyorsun? Kadın da Allah bilir oğluna falan attı.![]()
Kendisinede sordum tanışmış muhabbet etmiş olduk dediKeşke kendisine sorsaydınızgayet dürüst birine benziyormuş
Yok ya niyeti olmayanı evlendiremiyorsun. En canlı örneği benim.Ya bu kvler neden boyle? Bu zamanda kaldı mı artik bu tür vakalar ya.Benimki de iste adam istemiyor ne diye bakıyorsun hala diyorum.Yok görünce begenir ister belki diyor![]()
Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi?
Böyle bir tanıdık vardı. Kendisi birini seviyordu ama ailesinin haberi yoktu. Habire zorla birileri ile tanıştırmaya çalışıyorlardı. Bu da 1-2 defa gitti, beğenmedim dedi, kapattı konuyu. Bu durum da böyle olabilir.Kendisinede sordum tanışmış muhabbet etmiş olduk dedi![]()
Rosa yas kacki?Yok ya niyeti olmayanı evlendiremiyorsun. En canlı örneği benim.Bu yıl biri başarıya(görüştüm) ulaşan 3 adet görücü deneyimim oldu. Üçünü de istemedim. İstemeyeni nereye evlendiriyorlar Allah aşkına?
![]()
Olabilir evetBöyle bir tanıdık vardı. Kendisi birini seviyordu ama ailesinin haberi yoktu. Habire zorla birileri ile tanıştırmaya çalışıyorlardı. Bu da 1-2 defa gitti, beğenmedim dedi, kapattı konuyu. Bu durum da böyle olabilir.
30 yaşındayım.Rosa yas kacki?
O zaman aile büyükleri birakmaz bu isin pesini rosa alfkdlfkf sen kendin bul bir beyaz atlı30 yaşındayım.![]()
Sadece 1 kere görüştüğün birine neden bu kadar takıldın ? Her şey olmuş olabilir. Eyvallah de yoluna bak. Açık sözlüymüş ne güzel.
Sanırım beğendin.
:) Aman o gelsin de beni bulsun. Ben ne arayacağım? Ayağına gitmemek lazım bu heriflerin.O zaman aile büyükleri birakmaz bu isin pesini rosa alfkdlfkf sen kendin bul bir beyaz atlı
Hos ben kücük yasta evlendim de ne oldu? kariyer yapacağım derken 2 cocukla evde kek yapiyorum
Bekarlıgı keske en azından bir 10 sene daha sürseydim diyorum bazen.