- 13 Aralık 2022
- 18
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi gizlikullanici11
-
Evlen evlen diye başının etini yiyorlar adamın, gönülsüz gelmiş işte.Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Aile artik oglunun evlenmesini istiyordur o da kıramamıs görüsmüs ve acıklama getirmistir.Begenmeme durumu yok bence.Görmüstür netice de görüsmeye gelmeden göstermislerdir resimden..Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Konu sahibi su cümleyi orada adama kursanız ilk cümlede ask baslayacaktı belki yavMadem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vard
bazen karsidaki kisiye isinmayinca da evliligi dusunmuyorum diyebiliyorlar.Bugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Peki, siz sormadınız mi, " o halde buraya neden geldin?" diyeBugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Bizim burda ne işimiz var o zaman dedim. O da en azından tanışmış muhabbet etmiş olduk dediPeki, siz sormadınız mi, " o halde buraya neden geldin?" diye
bence ailesine böylece anlat. Bir guzel dövsünler şunu. "Cok bozuldum, agladim " filan diye abart hattaBugün çok tuhaf bi olay yaşadım. Aileler vasitasiyla biriyle tanışacaktım. Görücü usülü gibi bişey diyelim. Kafede buluştuk muhabbet etmeye başladik ve çocuk evliliğe çok uzak olduğunu, çok korktuğunu, böyle bi yükümlülüğün altına girmeye cesareti olmadığını söyledi Madem evliliğe uzakti bizim orada ne işimiz vardi? Onun ailesi bizim konuşmamiz için çok fazla ısrarcıydı. Ailesi konuşmamizi istemeseydi benim o çocuktan haberim bile olmayacaktı. Bi nevi onlarin israriyla konuşmayi kabul ettim. Çocuk ailesinin baskısıyla mı görüşmeye geldi sizce? Ya da beni mi beğenmedi? Kafamda deli sorular
Evlen evlen diye başının etini yiyorlar adamın, gönülsüz gelmiş işte.
Bende aynı fikirdeyimBen seçeneğimi elektrik alamadı beğenmediden yana kullanıyorum.
tam dayaklikBizim burda ne işimiz var o zaman dedim. O da en azından tanışmış muhabbet etmiş olduk dedi
Kaynımdan önce kv kizin ailesi ile tanışmaya gitmisti o kadar da söyledim yapma diye.Kv aileyide kizida begendi kaynim görüsme günü kizi ekmis, kızın ailesi kv istemedi sandiBu arada ben de benzerini yaptım. Annemin arkadaşı tutmuş birine numaramı vermişti, annemle ikisi kafamı şişirince tamam görüşeyim demiştim. Ama ben direkt Whatsapp'ta dayanamayıp X bey, kusura bakmayın benim niyetim yok. Siz benle vakit kaybetmeyin boşuna demiştim. Adam da memnun bile oldu, teşekkür etti hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?