Kız İsteme aileler nasil ilk defa tanistirilir?

emyl55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
197
2
46
Hollanda
Mrb kizlar. Ben bu siteye bir suredir takip ediyorum. Cok guzel dialoglariniz var,okudugumda birbirinize yardim etme cabaniz beni hayran birakti. Bende en iyisi uye olayim dedim:).Banada biraz olsun yardim edebileceginizi dusunuyorum.
Benim size sorum su ;
2 senelik bir iliskim var.Ailem bunu ogrendi. Ama onlari nasil tanistiracagim bilmiyorum. Erkegin tum ailesimi gelir kiz tarafina,yokda tam tersimi yada once annenlermi tanisir? Sinkiler nasil oldu?
Simdiden tesekkurler:)

İlk önce hayırlısı olsun canım. Ben daha tanıştırmadım ama bence ilk önce anneler tanışsın kaynaşsın

Anne ve babanla konuşup erkek arkadaşının ailesini size davet edebilirsiniz. Siz de daha sonra iade-i ziyaret yaparsınız.

Son düzenleme:
biz önce konuyu ailelere açtık.sonra eşimin ailesi tanışmak amacıyla bi akşam bize geldi.aradan 1-2 hafta geçtikten sonra biz ailece iade-i ziyarete gittik.ondan sonra da isteme filan böyle işler döndü.
bence ilkin erkek evinin ailece gelmesi gerekir.

Hepinize tesekkurler.Ya ben ona once annelerimiz tanissin anneni ablani al bize gel benimde annem olur konusurlar dedim ama annem babamsiz gelmez dedi. Biraz tuhafima gitti. Babamada dedik tanismaya gelmek istiyorlar ailecek. Bu defada babam ne tanismasi isteyeceklerse istesinler ozaman bakarim tanisiriz dedi. Ne yapmaliyim kararsiz kaldim:S

o zaman gelip istesinlerne güzel süreç hızlanmış olur

Canim oylede benimkide diyor ailem once seni tanimak istiyor oyle hemen istemezler tanimadan. Bende diyorum sen taniyorsun yetmez mi? Karisik durumlar ya

yemeğe davet etmiştik ailece gelmişlerdi kardeşler enişteler de dahil yemek yenmeden pat kayınpeder beni isteyivermişti ben de şok olmuştum her an herşey olabiliyo kendini hazırla yani akışına bırakarak yaşa o anı sonradan düşününce çok gülüyorsun çünkü herkeste bir bakışmalar bir süzüşler dişlerin hepsi ortada gülümsemeler ler de ler ilk izlenim önemli diye süslen püslen olanca sevimliliğinle süzülmeye çık işte sahneye espiri bi yana da çok zor bi o kadar da cidden sonradan düşününce komik anların olduğu bir ortam oluyor sana tanıdık gelen tek kişi ise eş adayın oluyor ailen bile o an yabancı geliyo çünkü kimse gerçek haliyle olmuyor o ortamda

bizde ilk gelip sevgilim tanıştı ailemle
sonra ben onun ailesiyle
geçenlerde de annesi falan oturmaya geldi bize
bu hafta sonu ben annemi alıp kahve içmeye gidicem onlara
bu şekilde bi tanışıklık var
isteme olayı için önümüzde bi 6 aylık süreç olduğu için bu şekilde tanıştıralım dedik e iyi de oldu

ulkem35 senin yazini okudum,okurken bile heyacanlandim. Kayinvaliden nasil sicak davraniyormu?Ben cok korkuyorum beni seveceklermi diye

ulkem35 senin yazini okudum,okurken bile heyacanlandim. Kayinvaliden nasil sicak davraniyormu?Ben cok korkuyorum beni seveceklermi diye

heyecanlanman çok normal özel anlar tabiki ama sana şunu söyleyeyim kimseye kendimi sevdirecem diye uğraşma neysen o ol kabul eden eder etmeyene de uğurlar olsun özgüvenin sağlam olsun kayınvalidem de inşallah seviyordur ben neysem o oluyorum çünkü

biz de öyle ön tanışma filan olmadı.
farklı şehirlerdeydi.
geldiler isteme söz aynı gün oldu , hoş tam söz bile olmamış olabilir şimdi düşününce sadece bana bir yüzük takılmıştı çünkü :)
2 hafta sonra nişan oldu. ( ramazan baslamadan hallolsun diye sıkısık bir zaman oldu ) bu kadar aceleye gelmesini su an ki aklımla tavsiye etmiyorum.
sana tavsiyem en azından dısarıda bile olsa bir anneler tanıssın
isteme sözle ilgili özel adetleriniz varsa anneler konussun cunku isteme söz ortamında hos olmuyor bence daha yeni tanısmıs ailelerin konusması bu tarz konuları.

Anladim tesekkur ederim tavsiyelerin icin. Benimkiyle bende ayri ulkelerdeyiz malesef. Bende annelerimiz tanissin dedim ama bu defa yok hepsi birden tanissin diyor. Neyse artik yine israr ederim. Evet nisanida oyle acele istemem,zaten acelemde yok:) Ama ailem duydu laf edilmesin diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…