kızımın doğum günü yapacaktik görümcem hiç istemiyor ailemi görmeyi.. ailem de kayınpederim ameliyat oldu geçmiş olsuna da gitti.. ama kin tutuyor ailem özür diledi de affetmedi kiiki ailenin görüşmesine gerek var mı? ablam 5 senedir evli yani toplasan iki aile 5 kere bi araya gelmemiştir. gerek var mı? herkesin evi barkı ayrı yani. ailende hata var o belli de sen aileni silemezsin, eşin de görüşmene karışmıyor. ee sorun ne?
e siz yapın doğum gününü. ailenizi görmek istemeyen gelmesin. siz niye dert ediyorsunuz ki?kızımın doğum günü yapacaktik görümcem hiç istemiyor ailemi görmeyi.. ailem de kayınpederim ameliyat oldu geçmiş olsuna da gitti.. ama kin tutuyor ailem özür diledi de affetmedi ki
benim istediğim şey iki aile bi araya toplaşip torunu mutlu etmektir.e siz yapın doğum gününü. ailenizi görmek istemeyen gelmesin. siz niye dert ediyorsunuz ki?
iş ariyo yok ki.. vardiyali çalışmak istemiyor. ben duyamam gece.. eşim gece bakiyo çocuğa.. altini degiştiriyo uyutuyor. benimiçin çok iyi baba.Anlattıklarına göre senin ailen fazla karışıyormuş gibi.
Ben de olsam kızardım,soğurdum,eşin haklı.
Ancak iş yok diye koca adamın evde oturması çok büyük yanlış,gitsin garsonluk yapsın çorbacıda.
eşimin ailesi kindar.. benimle aramda sorun yok.. eşim mecbur görüşüyo benim ailemle.Eşiniz maddi durumunu düzeltmeden ikinci cocugu düşünmeyin
Cok anlamadım ama aileniz belliki bişeyler yapmıs insanlar bu kadar kinlendigine göre
Siz ayrı görüşün ailenizle eşinizi zorlamayın
Anlıyorum durumunu ama gündüz işi baksın o zaman.iş ariyo yok ki.. vardiyali çalışmak istemiyor. ben duyamam gece.. eşim gece bakiyo çocuğa.. altini degiştiriyo uyutuyor. benimiçin çok iyi baba.
ben kim hakliysa onu tutuyorum kabul de etmedim ..oğlumu kaybettiğim gün bize gel kal ben bakarim dedi annem hastanedeyken.. istemedim. sonra konu uzayip gitti.Suçun büyüğü aileniz de bence. Bebeğinizi kaybettiniz diye kızımıza bakamadınız demek, ağır olmuş. En iyisi iki tarafa da belli bir mesafe koymak, bir araya gelmek zorunda değiller.
elektronik kitap aldi. evde ders çalışıyor bilgilsayar üzerinde çalışıyor. gece ders çalıştığı gördüm.Anlıyorum durumunu ama gündüz işi baksın o zaman.
Bilmiyorum ama doktor,mühendis değilse iş seçme lüksü yok bence.
İyi o zaman.elektronik kitap aldi. evde ders çalışıyor bilgilsayar üzerinde çalışıyor. gece ders çalıştığı gördüm.
niye? dünya torun etrafında mı dönüyor?benim istediğim şey iki aile bi araya toplaşip torunu mutlu etmektir.
niye? dünya torun etrafında mı dönüyor?benim istediğim şey iki aile bi araya toplaşip torunu mutlu etmektir.
ilk torunlari çünkü torunlarini paylaşamiyorlar:)niye? dünya torun etrafında mı dönüyor?
ilk torunlari çünkü torunlarini paylaşamiyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?