aileler arasinda ortada kalmak...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.983
598
35
sevgili dertdaşlarim...
işitme engelliyim düzgün bir kelime yazamiyorsam özür dilerim.
içime attim çoğu zaman.. hiç bi şekilde anlatamadim öle üzülüp durdum ki saçlarima ak düştüm...
çok yorgun bitkin hissediyorum...
nasıl başlasam bilemiyorum.
4,5 yıldır evli memur 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim...
evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim.. oğlumu agustos 2015 te kaybettim...
benim ailemle eşimin ailesi arasi husumet oğlumun kaybetmesiyle başladi.. yoksa çok iyiydik. gidip geliyorduk. sonra ailem eşimin ailesini suçladi bakamiyorsun kızıma gibi ( kaynanamla atlı üstlüyüz)
annem bana bize kal ben bakarim dedi.. istemedim... sonra eşim de kabul etmedi.. konu uzayip gitti...
eşimin ailesi aileme karşı çok soğuk..
oğlumu kaybettikten 10 ay sonra kızıma hamile kaldim.. hastanede iyiydik annem torunu hep kucaginda tutmuş vermemiş almiş ( bunu eşim anlatiyor ) ben yoğun bakimdayken....
sonrada sık sık gelmeye başladi annem.. sonra bi akşam görümcemle kavga etti.. rahatsiz olmuş sürekli ilghilenmemden.. ben yardimci oluyor diye bişey demiyorum eşim sürekli şikayet ediyo gelmesin diyo... annemlerin yüzünü görmek dahi istemiyor.
ücretsiz izin bitimden sonra işe başladim.. 15 gün sonra kızım havale geçirdi. hastanede kaldik.. hastanedeyken iki aile büyük kavga etmiş. ben bebegime bakarken.. eşimin ailesi artık bizi bitirdiler görüşmek istemiyorum diyo.. ailem yaptığı hatayı anliyo.. eşimin aiesi çok kindar insan olduklari burada öğrenmiş oluyorum yapılanlari hiç bi zaman affetmiyor.
aralari iyi olmayinca ben mutlu olamiyorum.. bende kavga ettim eşimin ailesiyle çok da abartmadim.. ben ailemle görüşüyorum diye mesafe duruyor soğuk davraniyor. ben onlar için ailemi mi sileyim...
eşim sen görüş bişey demiyorum senin için görüşüyüorum onlarla yok sa ben hiç görüşmem diyo..
şimdi eşim rahatsizliktan dolayı bi yıldır işsiz.. ailem baski yapıyo işe girsin diye.. eşim iş ariyo yok... senin parani yiyor diyo. bende karışmayin desem yine ayni.. gerçekten ben çok yoruldum. üzülüyorum.. eşim benim parami yiyecek tip degil ben ücretsiz izindeyken o bana bakti. ..saolsun bişey diyen de olmadi.. eşimin ailesiyle sorunumuz yok. ama aileme defalarca uyariyorum yapma etme diye yine ayni.. bi daha çocuğum olursa ayni sorun yaşayacak diye çook korkuyorum. ne yapmaliyim.. yorum için teşekkür ederim.

iki ailenin görüşmesine gerek var mı? ablam 5 senedir evli yani toplasan iki aile 5 kere bi araya gelmemiştir. gerek var mı? herkesin evi barkı ayrı yani. ailende hata var o belli de sen aileni silemezsin, eşin de görüşmene karışmıyor. ee sorun ne?

kızımın doğum günü yapacaktik görümcem hiç istemiyor ailemi görmeyi.. ailem de kayınpederim ameliyat oldu geçmiş olsuna da gitti.. ama kin tutuyor ailem özür diledi de affetmedi ki

iki aile husumet olunca doğum günü bi araya getiremiyorum..
kendimiz yapacaz..

kızımın doğum günü yapacaktik görümcem hiç istemiyor ailemi görmeyi.. ailem de kayınpederim ameliyat oldu geçmiş olsuna da gitti.. ama kin tutuyor ailem özür diledi de affetmedi ki
e siz yapın doğum gününü. ailenizi görmek istemeyen gelmesin. siz niye dert ediyorsunuz ki?

Anlattıklarına göre senin ailen fazla karışıyormuş gibi.
Ben de olsam kızardım,soğurdum,eşin haklı.
Ancak iş yok diye koca adamın evde oturması çok büyük yanlış,gitsin garsonluk yapsın çorbacıda.

iş ariyo yok ki.. vardiyali çalışmak istemiyor. ben duyamam gece.. eşim gece bakiyo çocuğa.. altini degiştiriyo uyutuyor. benimiçin çok iyi baba.

Eşiniz maddi durumunu düzeltmeden ikinci cocugu düşünmeyin
Cok anlamadım ama aileniz belliki bişeyler yapmıs insanlar bu kadar kinlendigine göre
Siz ayrı görüşün ailenizle eşinizi zorlamayın

Eşiniz maddi durumunu düzeltmeden ikinci cocugu düşünmeyin
Cok anlamadım ama aileniz belliki bişeyler yapmıs insanlar bu kadar kinlendigine göre
Siz ayrı görüşün ailenizle eşinizi zorlamayın
eşimin ailesi kindar.. benimle aramda sorun yok.. eşim mecbur görüşüyo benim ailemle.
ben ailemle görüşüyorum diye mesafeli soğuk duruyolar.

Suçun büyüğü aileniz de bence. Bebeğinizi kaybettiniz diye kızımıza bakamadınız demek, ağır olmuş. En iyisi iki tarafa da belli bir mesafe koymak, bir araya gelmek zorunda değiller.

iş ariyo yok ki.. vardiyali çalışmak istemiyor. ben duyamam gece.. eşim gece bakiyo çocuğa.. altini degiştiriyo uyutuyor. benimiçin çok iyi baba.
Anlıyorum durumunu ama gündüz işi baksın o zaman.
Bilmiyorum ama doktor,mühendis değilse iş seçme lüksü yok bence.

Suçun büyüğü aileniz de bence. Bebeğinizi kaybettiniz diye kızımıza bakamadınız demek, ağır olmuş. En iyisi iki tarafa da belli bir mesafe koymak, bir araya gelmek zorunda değiller.
ben kim hakliysa onu tutuyorum kabul de etmedim ..oğlumu kaybettiğim gün bize gel kal ben bakarim dedi annem hastanedeyken.. istemedim. sonra konu uzayip gitti.

Anlıyorum durumunu ama gündüz işi baksın o zaman.
Bilmiyorum ama doktor,mühendis değilse iş seçme lüksü yok bence.
elektronik kitap aldi. evde ders çalışıyor bilgilsayar üzerinde çalışıyor. gece ders çalıştığı gördüm.

elektronik kitap aldi. evde ders çalışıyor bilgilsayar üzerinde çalışıyor. gece ders çalıştığı gördüm.
İyi o zaman.
İnşallah biran önce hayırlı bir iş bulur.
Yerinde olsam kendi annemlerle de mesafeli görüşürdüm,belli ki evliliğine karışıyorlar,mutsuz olursun bu şekilde devam ederse...

Dert ettigin seye bak . Boşver görüşmesinler . Bizimkiler 20 senedir görüşmez hic de umurumda olmaz. Sen eşinle mutlu musun . önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…