- 9 Mayıs 2022
- 121
- 84
-
- Konu Sahibi kristalkelebekkkk
Ne gibi bir ilerleme bekliyordunuz sabahtan bu saate kadar? Sohbet ediyoruz buradaGüven ve huzurun ilk harflerini hissetsen asla burada olmazdın. Gerçekten annene babana ayrı üzüldüm şu anda, sabahtan beri 1 gr ilerleme yok.
Neee alakaaa ne alakaaa yaaaKonuyu saptiriyoruz evet güzel kızım... çünkü seni ve büyük aşkınızı deli gibi kiskandik. Allah'tan çok zekisin de hemen anladın, yoksa hasetimizden ayiracaktik seni ruh eşinden allah mahfaza
Sizi şimdiden ailesinin eksenine sokmaya çalışıyor alıştıra alıştıra. Yani sizi değil, sokmaya çalıştığı kalıbı seviyor. Bunu anlayan sadece ben değilim burda. Ben neler gördüm sevgiliniz gibi bekarlıkta vur patlasın çal oynasın yaşayan , evlendikten sonra sofuya dönen. Köklerde varsa yatkınlık oluyor zaten, bir de sizinkinde baskıcı dediğim dedik bir anne figürü var , o kadın varken sizin hiçbir etkiniz olamayacak. Şimdi bile dik duramıyor sevgiliniz , hele bi evlenin hele bi ellerine düşün, asıl o zaman göreceksiniz cümbüşü. O çok sevdiğiniz adamın yüzünü goresiniz kalmayacak, yüzünüze yüzünüze "O bönöm onnööm " diye höykürunce , kimselere diyemediği "hayır"ları bir bir yüzünüze boşaltınca anlayacaksınız duygular ne kadar da ölümlü. Acı nedir bilmeyen de aşk acısından ölecem sanıyor zaten.Ben özelim bu duyguları bir tek ben yasiyorum demedim ki ne alaka soylediginiz.. ağzıyla diliyle seviyor tek bir artı bu başka bir şey yok gibi bir şey söylediniz ona istinaden söyledim
Çünkü forum burası, herkes yorum yapabiliyor, üstüme alınmam için konuyu okumam yeterli yani. Sadece izin verdikleriniz konuşsun istiyorsanız WhatsApp grubu kuracaksınız.Siz ne alaka ya ben hanımefendinin söylediği sadece ağzıyla seviyor lafına istinaden kendisine söyledim onu siz neden üstünüze alindiniz?
Biliyorum kaç kez teşekkür ettim ve iyi niyetle yazılan o kadar çok mesaj okudum ki bugün çok hoşuma gitti. Çokça sağ olsunlar. Almam gerekeni alıyorum. Fakat tek tük de olsa konuyu saptiranlar, belden aşağı vuranlar, alay edenler de var :)insanlar seni uyarıyor arkadaşım. ama ille ben yanıcam diyorsan sen bilirsinama insanlık adına son kez uyarayım kıyma kendine
Ne gibi bir ilerleme bekliyordunuz sabahtan bu saate kadar? Sohbet ediyoruz burada
Sizi şimdiden ailesinin eksenine sokmaya çalışıyor alıştıra alıştıra. Yani sizi değil, sokmaya çalıştığı kalıbı seviyor. Bunu anlayan sadece ben değilim burda. Ben neler gördüm sevgiliniz gibi bekarlıkta vur patlasın çal oynasın yaşayan , evlendikten sonra sofuya dönen. Köklerde varsa yatkınlık oluyor zaten, bir de sizinkinde baskıcı dediğim dedik bir anne figürü var , o kadın varken sizin hiçbir etkiniz olamayacak. Şimdi bile dik duramıyor sevgiliniz , hele bi evlenin hele bi ellerine düşün, asıl o zaman göreceksiniz cümbüşü. O çok sevdiğiniz adamın yüzünü goresiniz kalmayacak, yüzünüze yüzünüze "O bönöm onnööm " diye höykürunce , kimselere diyemediği "hayır"ları bir bir yüzünüze boşaltınca anlayacaksınız duygular ne kadar da ölümlü. Acı nedir bilmeyen de aşk acısından ölecem sanıyor zaten.
Herkes yorum yapamaz demedim zaten önce yazılanı anlayın. Hanımefendiye söylediğim şeyi alintilayip evet hepimiz seni kiskandik vs demeniz çok saçma ve çocukca. Öyle bir amacım olabilir mi sizce buraya derdimi anlatmaya gelmişim? Ne saçma yaÇünkü forum burası, herkes yorum yapabiliyor, üstüme alınmam için konuyu okumam yeterli yani. Sadece izin verdikleriniz konuşsun istiyorsanız WhatsApp grubu kuracaksınız.
Aiyyyy çok seviliyom yaaa dedigi şey iki güzel bakış öpüş seviş, saçının teline zarar gelse ölürüm falan yani.Siz ne diyorsunuz. Kız tamam çok haklısınız diyip anında adamdan ayrılmasini mi
8 senelik ilişki var pişman olmak istemiyor ayrılırsa da güzelce ayrılmak ister.
Sevdiğini sevildiğini söylemiş ona bile no no no sevilmiyorsun sen diyorsunuz
Gayette güzel yorumları dikkate aldı kendisi de yazmış.
30 undan sonra ibadete çekilir artıkın, evet.Sevgilisinin gezmeyi sevmediğini yazmıştı, şimdiden gezmeyi sevmeyen adam..
İşte anlamak isteyen çok da güzel anlıyor. Size canı gönülden teşekkür ederim. Sabahtan bu saate 1 Gr değişim yok yazmış biri gerçekten komik oluyorSiz ne diyorsunuz. Kız tamam çok haklısınız diyip anında adamdan ayrılmasini mi
8 senelik ilişki var pişman olmak istemiyor ayrılırsa da güzelce ayrılmak ister.
Sevdiğini sevildiğini söylemiş ona bile no no no sevilmiyorsun sen diyorsunuz
Gayette güzel yorumları dikkate aldı kendisi de yazmış.
30 undan sonra ibadete çekilir artıkın, evet.
Kız hiç olmamış enerji nasıl geri gelsin ahahah. Bak adamı koy koltuğa, 1 hafta kalkmaz .Yazık ya, oysa o enerji o gençlik asla geri gelmiyor. Sevgili o kadar emin ki kızın naifliğinden istediği kalıba sokacağından sorun çıkmayacağından.. Oysa 1 dk geri gelmez en mutlu en güzel geçirilmesi gereken zamanlar. Niye kp gelinlik yorumunu dinlesin, daha bir sürü ayrıntı.
Bunu durup dururken söylemedim değil mi? Biri bu ilişkideki motivasyonun ne seni tutan ne gibi bir soru yöneltmis onu cevapladim. Durup dururken söyle asigiz böyle aşığız demedim Allah Allah ya benim gibi sakin birini bile sinir etmeyi başardınız tebriklerHala birbirinizi çok sevdiğinizi ilki olduğunuzu fln anlatıyorsunuz, konuşarak anlaşabileceğinizi düşünüyorsunuz çok ilginç gerçekten
onlar önemli değil. ama çok gençsin ve ateşe yürüyorsun. çoğu kişi senden büyüktür ve bunu görüyorlar. belki üslup farklıdır. ama gerçekten korkunç bir sona gidiyorsun. yapmaBiliyorum kaç kez teşekkür ettim ve iyi niyetle yazılan o kadar çok mesaj okudum ki bugün çok hoşuma gitti. Çokça sağ olsunlar. Almam gerekeni alıyorum. Fakat tek tük de olsa konuyu saptiranlar, belden aşağı vuranlar, alay edenler de var :)
İşte anlamak isteyen çok da güzel anlıyor. Size canı gönülden teşekkür ederim. Sabahtan bu saate 1 Gr değişim yok yazmış biri gerçekten komik oluyor