Aileler arası kültür farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onlar önemli değil. ama çok gençsin ve ateşe yürüyorsun. çoğu kişi senden büyüktür ve bunu görüyorlar. belki üslup farklıdır. ama gerçekten korkunç bir sona gidiyorsun. yapma
Kaynana 1 telefon ile evi damı buz kestirince beğenmediği üslubumuzu mumla arayacak.

Kaynana 1 telefon ile evi damı buz kestirince beğenmediği üslubumuzu mumla arayacak.
evlenirse psikolojisi bozularak koşa koşa boşanacak. hele bir de çocuk yaparsa hayat boyu o prangalar çıkmayacak ayağından. umarım yapmaz. nolursa olsun gencecik ve üzücü olur

Kız hiç olmamış enerji nasıl geri gelsin ahahah. Bak adamı koy koltuğa, 1 hafta kalkmaz .
Kusura bakmayın ama nedense siz bana hiç iyi niyetli gelmediniz. Adeta mahalle dedikoducu teyzeleri vol8583748. Eğleniyorsunuz anlaşılan eğlenin tabiki bir şey demiyorum ama nebileyim öyle hissettim

evlenirse psikolojisi bozularak koşa koşa boşanacak. hele bir de çocuk yaparsa hayat boyu o prangalar çıkmayacak ayağından. umarım yapmaz. nolursa olsun gencecik ve üzücü olur
Bişey olmaaaaz...yine buraya konu açar, kocandir döver de sever de , emeklerine çocuklarına kıyma , yazık, idare et diyen yorumlara teşekkür edip digerlerine de konuyu saptirmayin diye çemkirir, beddua kapanış.
Çok tanıdık...

Kusura bakmayın ama nedense siz bana hiç iyi niyetli gelmediniz. Adeta mahalle dedikoducu teyzeleri vol8583748. Eğleniyorsunuz anlaşılan eğlenin tabiki bir şey demiyorum ama nebileyim öyle hissettim
Ne eğleneceğim yahu, sadece sogukkanlıyım. Çok görmekten bunlar.

Yorumları hiç incelememissiniz ki böyle söylüyorsunuz. Alay etmediği ve belden aşağı vurmadigi sürece herkese teşekkür ettim. Bakabilirsiniz. Size de tekrardan teşekkür ederim ne olursa olsun vakit ayiriyorsunuz. Teselliye veya aman sakın ayrılma yorumlarına ihtiyacım yok, olsaydı gelip burada konu acmazdim yaşayıp giderdim avuturdum kendimi

kader diyemezsin sen kendin ettin’lik konu olacak yani hayırlısı

Anlattigin kadariyla sevgilinle zit karakterdesin. Suan ne kadar da zit olsaniz ayri evlerde yasadiginiz icin birbirinize tatli gelirsiniz. Herseyiniz hos gelir. Cunku her zaman gorusmuyorsunuz ayri yerlerde yatip kalkiyorsunuz. Ama evlendikten sonra bu durum ayni degil. Sıkıntı kaparsiniz diye dusunuyorum. Bide hani herseyin bilincinde ve farkindasiniz. Aman smdiki aklim olsaydi sunu soyle yapardim deme luksunuz yok gayet bilinclisiniz. Daha ciddi yerlere gitmeden bence bitirin. En azindan sevgiyle bitirmis olursunuz. Yoksa ileride daha ciddi sorunlar ortaya cikar. Cunku annesi baya skintili ve sevgilinde bu duruma dur demeyecek birisi gibi.

Bak tatlım, biz burda laf sokmuşuz, ağır konuşmuşuz geç bunları...durumun o kadar vahim ki hayatında ailende sana zerre kadar değer veren herkesin gerekirse seni evire çevire dövmesi gerekiyor bu adamdan uzaklasman için. Asıl kötü niyetliler sana devam et diyenler. O kadar diyeyim.

Maalesef haklısınız... Teşekkür ederim

Bakın savundugunuz şey de haklı olabilirsiniz benim buna lafım yok zaten. Ama burada hepimiz reşit olmuş yetişkin insanlarız, dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz hemcins olarak birbirimise destek olmaya calisiyoruz. 'ayyy evet canım herkes seni kıskanıyor' vs bunlara gerek var mı gerçekten? İnsan gibi kendimi aciklamaya çalışıyorum sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum ama farklı yere çekildiği zaman ister istemez tepki göstermek durumundayım çünkü ben kimseye bu şekilde yaklasmam. Birbirini aldatan gelip burada saçma sapan destek bekleyen insanlar bile bu kadar linç yememistir sanirim

Durumlarimiz çok benzer .Aynı gibi hatta .Ben 6, yıllık evliyim .İki tane de çocuk var .Onlar olmasa sanki bir dakika duramazdim gibi geliyor bazen .Çok yıprandım ,yıprandık.Hep aynı şeyler .Sürekli sikayet .Yok aramadı ,yok sarilmadi .Yok bize gelin .Beraber kalalım .Bilmem nenin düğünü var siz de gelin .Bu elbise çok açık .Aman açık giymesin.Koltugumun rengine ,perdemin desenine ,gelinliğimin danteline kadar karistilar ,müdahale ettiler .Benim combo bir de aynı kafada bir gorumce var .Beni sinir hastası yaptılar .Huyumu değiştirdiler .Sürekli laf sokma .Artık laf sokmasalar bile laf soktular sanıyorum .Sayelerinde birinden nefret etmek ne demek onu öğrendim .Eşimden bile sogutacaklar beni neredeyse .Ben de çok çok severek evlendim.Zaten çok sevmesem çoktan biterdi .O hayat boğuyor bir sure sonra .Yapabilirim gibi geldi başta aman ne var biraz kapalı elbise giyerim ,erkeklerle çok muhattap olmam ,bikini giymesme ne olur dedim ama ardı arkası kesilmedi.Ben taviz verdikçe fazlasını istediler .Kaç kere sayelerinde bosanmanin eşiğine geldik.Simdi de çocuklarıma karışıyorlar .Aklınızı kaçırmak istiyor ,ömür boyu pişmanlıkla ve acaba ile yaşamak istiyorsaniz sizin deyiminizle evlenin gitsin .Gelecekten yazıyorum

Of çok fena ya..... Bebislerinizle eskisinden çok daha mutlu olursunuz umarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…