Aile

:işsiz:Beni yaparken bana mı sordun da harcamaları geri istiyorsun demelisin bence . Allahıö daha neler duyacağız acaba pesss

Gülsek mi ağlasak mı ...

Her şeyden önce, babanın psikolojik sorunları olmalı. Bu yaptığının ve dediklerinin altında ciddi bir travma bir neden olmalı. Bir doktorla görüşmesini sağlayın, ileride ne boyutlara ulaşır tahmin edemiyorum..

Sana yaptığı harcamaları borç olarak görmesi çok yanlış, ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Sen daha öğrencisin bunları ödemeni nasıl bekliyor anlamadım.

Eski is arkadasim da iki ogluna boyle yapmis. Excelde ikisi icin ayri ayri tablo. Bebekliginden ilk maaslarina kadar her harcamayi yazmis. Oha dedim neden? Yarin bir gun cocuklar olur da sen bizim icin ne yaptin derlerse tabloyu ellerine verecekmis:KK53:

Eski is arkadasim da iki ogluna boyle yapmis. Excelde ikisi icin ayri ayri tablo. Bebekliginden ilk maaslarina kadar her harcamayi yazmis. Oha dedim neden? Yarin bir gun cocuklar olur da sen bizim icin ne yaptin derlerse tabloyu ellerine verecekmis:KK53:
Ay tövbe ya ne dicemi şaşırdımm ne insanlar var.

Anammm ben şok hiç böyle bisey duymamıştım benim yavrular biraz vahşi evde kırılmadık b8r eşyam kalmadı da esimle takılırız hep yazalım dosya yapalım büyüyünce zararı karsilatiriz diye amma gerçek hayatta olacağı aklımdan geçmezdi babanın kafa pırıl pırıl masallah:deli: taksit yapıyor musun diye soraydın :halay:

Sunuda okudum ya babama kurban olayim bizde cocugum okusun diye evini yerini satanlar var. Bu ne sacmalik ya ozaman baban gungelir yaslanip elden ayaktan dusup bakima muhtac olunca bi excelde ben hazirliyorum haberin olsun de

Yapmasaydınız beni bu borcu ödemezsek ne olur canımızı mi alacaksınız tevbe est.

Dogumunuz sirasinda hastahaneye odenen ücret de var mıydı listede??Babanız gerçekten evlatlarına yatırım yapmis:işsiz:

Öyle babayı reddet gitsin zaten gereksizmis bu babalık değil acaba size mi sormuş yaparken sizi rızanızı alsaymış o zaman dünyaya getirmek için

Babamda bana söylerdi, çok masrafsınız, yiyip içip yatıyosunuz diye, hatta okumak istedim dediği şu olmuştu: yaaa ben sana masraf edecem başkası senin maaşını yiyecek, bu sebeple okumadım okutmadı ,bu arada annemde tasdiklemişdi, ama fatura çıkarmadılar, (4 yıl çalıştım bazen iki bazen 3 işte bana haftalık küçük bir miktar harçlık ve yol paramı verdi). Kılık kıyafet alınmazdı gibi bişey, fakat herzaman kendimi yük hissettirmişti yani aslında babalık görevi o yapmayacakta kim yapacak, üzülme meslek sahibi olduğunda ödersin

Babamda bana söylerdi, çok masrafsınız, yiyip içip yatıyosunuz diye, hatta okumak istedim dediği şu olmuştu: yaaa ben sana masraf edecem başkası senin maaşını yiyecek, bu sebeple okumadım okutmadı ,bu arada annemde tasdiklemişdi, ama fatura çıkarmadılar, (4 yıl çalıştım bazen iki bazen 3 işte bana haftalık küçük bir miktar harçlık ve yol paramı verdi). Kılık kıyafet alınmazdı gibi bişey, fakat herzaman kendimi yük hissettirmişti yani aslında babalık görevi o yapmayacakta kim yapacak, üzülme meslek sahibi olduğunda ödersin
Ay çok üzüldüm ya. Ne insanlar var çok yazık.

Bizim bir arkadsşın babası da istemişti. Bebeklik değil ama dershane masrafı vb gibi bir ücret. Ödemişti kız da, çok garibime gitmişti.

X