Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahahahahahahBaba bunları excell 'e yazacağına doğmak istiyor muyum diye bana mail atsaydin .proforma bir fatura gonderseydin belki ben bunu onaylamayıp dogmayacaktim de bakalım tepkisi ne olacak?işsizlikte nirvana
Ay tövbe ya ne dicemi şaşırdımm ne insanlar var.Eski is arkadasim da iki ogluna boyle yapmis. Excelde ikisi icin ayri ayri tablo. Bebekliginden ilk maaslarina kadar her harcamayi yazmis. Oha dedim neden? Yarin bir gun cocuklar olur da sen bizim icin ne yaptin derlerse tabloyu ellerine verecekmis
Ay çok üzüldüm ya. Ne insanlar var çok yazık.Babamda bana söylerdi, çok masrafsınız, yiyip içip yatıyosunuz diye, hatta okumak istedim dediği şu olmuştu: yaaa ben sana masraf edecem başkası senin maaşını yiyecek, bu sebeple okumadım okutmadı ,bu arada annemde tasdiklemişdi, ama fatura çıkarmadılar, (4 yıl çalıştım bazen iki bazen 3 işte bana haftalık küçük bir miktar harçlık ve yol paramı verdi). Kılık kıyafet alınmazdı gibi bişey, fakat herzaman kendimi yük hissettirmişti yani aslında babalık görevi o yapmayacakta kim yapacak, üzülme meslek sahibi olduğunda ödersin