- 6 Aralık 2020
- 18
- 24
-
- Konu Sahibi oylesinebiriiste
Buna yüzde yüz katılıyorum .bende 24 yaşındayım ,beni istediklerinde bankaya borcumuz var sözümüz söz altinini yapicaz dediler .bı baktım altlarına araba çektiler evi yenilediler daha neler neler .ben altinimi istediğimde ,utanmiyomusun altın istemeye dediler :) kv düştü kalçasını kırdı 6.7 ay yatakta kaldı resmen .kp şuan kanser .sevinmiyorum öyle olmasına gerçekten .ama ilahi adalet hiç şaşmaz bunu biliyorumSiz hatayı en başında aile evinde yaşayarak yapmışsınız ve hiçbir şey istemeyerek. Hiçbir şey istemeyince kıymetli olunmuyor bu bir gerçek.
Tabiki o izin vermese bitmezdi. Altınlarımı bile sattı ses etmedim. Hep ailem dedi durdu benimle niye bi aile kurdu ozaman ? O evlenmek için evlenmiş bunu anladımAile yüzünden değil de kocan yüzünden bitmiş gibi ama yine de sen bilirsin.
Kesinlikle değerimiz olmuyor en acı tecrübe ile edindim. Şimdi başkasına çektirir sefasını ben cefa çektiğimle kaldım. Umarım çok pişman olurSiz hatayı en başında aile evinde yaşayarak yapmışsınız ve hiçbir şey istemeyerek. Hiçbir şey istemeyince kıymetli olunmuyor bu bir gerçek.
Hizmetçilik et diye.Tabiki o izin vermese bitmezdi. Altınlarımı bile sattı ses etmedim. Hep ailem dedi durdu benimle niye bi aile kurdu ozaman ? O evlenmek için evlenmiş bunu anladım
Tabiki öyle ama okadar çok yıprandım ki. İnsanın zoruna gidiyor. Bu devirde kim kabul eder böyle. Kıymet bilmedi. Umarım çok pişman olurAllah aşkına melek olsalar yaşanılmaz.
Ailesiyle birlikte yaşarım diye evlenenlere şaşıyorum.
Ne yürek ama..
Sonuç itibariyle memeden ayrılamamış dursun anasıyla süt oğlanı.
Böyle koca lazım değil diyerek önüne bakmalısın.
Ailesiyle görüşmüyorum diye başından attı beni. İyide görüşmiyorsam sebeplerim vardı. Zorunda mıyım görüşmek?Hizmetçilik et diye.
Tabiki öyle ama okadar çok yıprandım ki. İnsanın zoruna gidiyor. Bu devirde kim kabul eder böyle. Kıymet bilmedi. Umarım çok pişman olur