Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Şöyle söyleyeyim. Biz ilk evlendiğimiz de eve pasta aldığımızda kayınvalidem görümceme söylerdi abin sana almamış diye. Hop görümcem bana da alcaksın neden almadın tacizleri. Biryere gidiyoruz kardeşinde gelicek tacizleri. Borcumuz var yeğenine alıcaksın dayısın lafları.
Yeni evliyim oğlum bize düşkündür ailesine laf söylemez karısı için diye gülüp bana laf sokmaları. Paramız yok görümcemin hamburger istekleri. Allahım dedim ya bilerek yapıyorlar sana havale ediyorum. Çünkü hiçbirinin karşılığınıgörmedim. Bakın çok birşey değil gelirken size tatlı aldıkta olur. Yemek ısmarlayalım öncesinde siz ısmarladınız da olur. Yok ama.
Sonra işte bir çikolata aldılar diye neler yaptılar. Kayınvalideme göre abiymiş almak zorundaymış. Kusura bakmasınlar da ben abi kardeş ayırmam abim alırsa bende alırım abime bizde böyledir. Akşama kadar görümcemin isteklerini yapmak için işe gitmiyorum ki.

ben o konuyu çok iyi hatırlıyorum

bu konuya gelecek olursak allah atmış sen tutmuşsun bırak ne halleri varsa görsünler ,

onlar iyi olur senın bal dediğin kelime zehir olur kendilerine ,

o patavatsız görümcenın istekleri kesilir bari

Damatta damat damatta damat. Adamda rahat karısı umrunda değil ne yaparsa yapsın kafasında. Ya katip gece 1 de okeyden geliyor adam tövbe tövbe. Evladını karıısnı 1 kere gezdirdiğini görmedim. Eşim bekarken arabayla işte. Kaynanam onunda lafını sokuyor biz önceden biyerlere giderken yemeğe giderken nolduuu ki diye. Kocamda ne olcak ekonomi battı dedi🤣🤣
Gerek görümcemiz gerek kaynananız eşlerinden göremedikleri ilgiyi oğullarından bekliyor ama kendileri azıcık bir şey yapmak istemiyorlar. Ya görümcenin ortada trip atacağı bir şey yok ki. Ne var kocası bir şey alıp geldiyse. Sanki okyanustan balık tut, madenden elmas çıkar dedi eşiniz. Ne biçim bir kadın. Bence siz hiç araya girmeyin. Kocanıza da ders olsun. Umarım bir daha kredi de çekmez, bir çöp bile almaz

Öyle. Görümcenin adı çıkmış resmen, kadının tek hatası mert bir düşman olması resmen, saklamıyor varoşluğunu, her şeyi meydanda yiğidimin.🤣 Kaynana öyle değil. Aman iyi olalım aman güzel olalım, aman hepimiz çiçek araya giren köpek, aman da aman. Zora gelince ağlar zırlar tansiyonu düşer, vasiyetini yazar, öyle bir sinsi. Ama utanmaz sana sinsi der, saygını koruyorsun eline ekmek vermiyorsun diye. Çok fena.
Benim ince çizgimdir saygısızlık. Çok dikkat ederim. Ben görümcemle şuan yüzyüze bakabiliyorsamkendi saygımdandır. Bunlarda sanıyor herhalde ben her akşam oğullarını dolduruyorum😂

Aile olunca ne oluyor siz aile degil misiniz? Ertesi gun sen ac hatirlat demiyorum ki esin paylasir seninle ama paylasmiyorsa demek ki bir bildigi var. Olaylardan ne kadar mutlu oldugunu farketmis olmali ki seninle bu konu hakkinda tek kelime etmiyor sen de boyle mutlu mesut uzuluyorum diyorsun ama cix o uzulme hissi gecmiyor :)
Açmaması daha iyidir belki olayın heyecanıyla ağzımdan birşey kaçabilirdi :) yapmıyor adam dedikodu napayım🤣🤣

Çok çok üzüldüm gerçekten.

Yok ben eşin ve ebeveynleri tuhaf derken kardeşi gibi demek istemedim.

Kardeşinin bu durumunu göre göre hiç bir şey yapmaması,kızcağızı normal görmeleri tuhaf demek istedim.

Gerçekten çok üzüldüm.

Bazı konularda görümceni haksız bulurdum ama artık çok farklı düşünüyorum…
Bana tuhah geliyor ama onlara gelmiyor Lale abla. Hatta görümcemde halinden memnun ben anlamam der güler. Kartı bilmem kocamdadır der güler. Ben yol bilmiyorum der güler. Akbil basılıyormuş otobüse ne bileyim der güler. O da memnun herhalde

Gerek görümcemiz gerek kaynananız eşlerinden göremedikleri ilgiyi oğullarından bekliyor ama kendileri azıcık bir şey yapmak istemiyorlar. Ya görümcenin ortada trip atacağı bir şey yok ki. Ne var kocası bir şey alıp geldiyse. Sanki okyanustan balık tut, madenden elmas çıkar dedi eşiniz. Ne biçim bir kadın. Bence siz hiç araya girmeyin. Kocanıza da ders olsun. Umarım bir daha kredi de çekmez, bir çöp bile almaz
O zaman konuyu açmalımıyım ?

Benim ince çizgimdir saygısızlık. Çok dikkat ederim. Ben görümcemle şuan yüzyüze bakabiliyorsamkendi saygımdandır. Bunlarda sanıyor herhalde ben her akşam oğullarını dolduruyorum😂
Yüzüne derlerse bir ihtimal, ne münasebet her akşam zevüşmekten sizi kötülemeye sıra gelmiyor dersin. Hayatımız sizden ibaret değil ki, her gün oturup sizi konuşmuyoruz dersin.Herkesin evliliği kendilerininki gibi tuzsuz aşa benziyor sanıyorlarsa tabi.

Bana tuhah geliyor ama onlara gelmiyor Lale abla. Hatta görümcemde halinden memnun ben anlamam der güler. Kartı bilmem kocamdadır der güler. Ben yol bilmiyorum der güler. Akbil basılıyormuş otobüse ne bileyim der güler. O da memnun herhalde

Acayip utanıyormuş. Masada kavga ederken utanmıyor ama mesela.
Yazık kızın hayatını ne kadar zorlaştırmışlar hem de bile bile.

Kızcağız da kendini normal görüyor işte.

Kavgacı karakteri de büyük ihtimalle doğal hayatın gereklerini yerine getirememenin dışa vurumu bence.

Normal bir insan hamburgerde soğan var diye ortalığı ayağa kaldırır mı?

Yüzüne derlerse bir ihtimal, ne münasebet her akşam zevüşmekten sizi kötülemeye sıra gelmiyor dersin. Hayatımız sizden ibaret değil ki, her gün oturup sizi konuşmuyoruz dersin.Herkesin evliliği kendilerininki gibi tuzsuz aşa benziyor sanıyorlarsa tabi.
Bana sataşmıyorlar katip. Önceden olsa derler çekinmezler de şimdi herhalde cevap vereceğimi bildikleri için yapmıyorlar. en çokta eşim sayesinde. Verdiği değeri görünce uğraşmayı bıraktılar.

Yazık kızın hayatını ne kadar zorlaştırmışlar hem de bile bile.

Kızcağız da kendini normal görüyor işte.

Kavgacı karakteri de büyük ihtimalle doğal hayatın gereklerini yerine getirememenin dışa vurumu bence.

Normal bir insan hamburgerde soğan var diye ortalığı ayağa kaldırır mı?
Bu ne yemem ben bunu bana bunu mu aldınız diyip kalktı masadan. Teşekkür etmeyi geçtim. Değersizlik duygusu işte Lale abla. Onun istediği pastayı almayınca da öf istediğimden değil diyor. Ee sen al istediğini ? Dicem ama cazgır diye bulaşmıyorum. Evet dışa vurmuş hali. Hani Allah korusun evde birşey olsa taksi cağırmayı bile bilmez.

Yaptım bunu birgün. Evimizde uyuyoruz anası kahvaltıya çağırdı. Eşim yok diyincede iyi kardeşinden gelcek diye triplenmiş. Neyse uyandım hayatım gidelim mi dedi. Tamam dedim bende ailedir yani birlilte kahvaltı yaparız. Gittim kaynanam kızına diyyorki abin gelmiyordu sen geliceksin diye geldi anneemm. 😂 yoo anne ben uyuyordum bana sordu tamam dedim diye geldik dedim.
Masadayız tuttu abisinin ensesinden bana bak abi gelmicekmişsin falan demeye başladı. Tuhaf bir tip. Anneside gülüyor. Ya siz kimsiniz? Afedersinde pazar yani sen kocanla cinsellik yaşamıyor olabilirsinde sanane gelmeyiz sabah sabah ? Çıktık eve gülüm film izliyor neymiş mangal yapılcakmış. Kocama işimi bitirmeden gitmem dedim. Tamam canım dedi yardım etti öyle çıktım. Kudurmuş bunlar gelin hazıra geldi ya. İşte ilk kavga o an yaşandı. Kılıbık diye kocama laf edince patladı. Durup durup ay köyde herkesin dilinde evlatlarımmm bilmemne. Bana yapıyor işte gelin girme aralarına diye. Kendi kendilerine yaptılar.

Sen takılma bosver, eşim seni koruyor. Mesafeyi doğru tutmak en güzeli.

Bu ne yemem ben bunu bana bunu mu aldınız diyip kalktı masadan. Teşekkür etmeyi geçtim. Değersizlik duygusu işte Lale abla. Onun istediği pastayı almayınca da öf istediğimden değil diyor. Ee sen al istediğini ? Dicem ama cazgır diye bulaşmıyorum. Evet dışa vurmuş hali. Hani Allah korusun evde birşey olsa taksi cağırmayı bile bilmez.
Cazgır değil ki.

Kızcağızın büyük sıkıntıları var.

Hiç biriniz bunu görmüyorsunuz.

iş hayatını nasıl devam ettiriyor ki peki?

Cazgır değil ki.

Kızcağızın büyük sıkıntıları var.

Hiç biriniz bunu görmüyorsunuz.
Ne yapabilirim Lale abla ? Hemde çok büyük sıkıntısı var. Baba bana döner alcaktın diye ağlıcak nerdeyse. Abi banada alsana benide götürsene diye. Yapmayınca daha da şiddetleniyor. Hamileyken bile eşime aşerirdi. Kendisi yapmıyor ama ?
Öyle birkeresinde sohbet ederken sıkışığız istediğim şeyleri alamıyorum demiştim ilk zamanlar. Akşamına abii çocuğuma bayadır birşey almıyorsun alsana diye söylendi.
Ne isterse alalım mı ? Ya da her bağırışını gözden mi gelelim inanın bende bilmiyorum. Çözümsüz. Çok mutsuz. Bir insan her gün 3 kere profil resmi değiştirmez. Durup durup hesaplarını kapatıp açmaz. Tek gittiği yer köyü tek gördüğü yüz anne baba koca biz. Valla bende bilmiyorum nasıl yardımcı olabilirim ki ?

Ben olsam açmam. Kocam onca fedakarlığa rağmen böyle bir saygısızlık yaşayıp gözünü açamıyorsa hiç açmasın daha iyi. Sonra olur da onlar barışırsa bi bakmışsınız ihale size kalmış.
Valla siz görümcemle kaynanamı bilmiyorsunuz onlar şimdi kök söktürürler kocama. Suratına bakmazlar görümcemin geçmemiştir atarı. Anneside aynı yani. Sanki olayı çıkaran onlar değillermiş gibi davranırlar.

X