Daha geçenlerde kocasının pastasını almaya kocamı yollamıştı paraya kitledim diyip güldü.Sevsinler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha geçenlerde kocasının pastasını almaya kocamı yollamıştı paraya kitledim diyip güldü.Sevsinler.
Diyorum ya hala uzattıkça uzattılar eşim o yüzden söylendi. Kızı gitti anası başladı. Giderken görümcem yeter her istediğin oluyor senin ya yeter diyip gitti. Ağlayacak gibiydi. Dertleri ne bilmiyorum.Ya dabır
Aslında öyle değil her ne kadar hakettiklerini düşünsemde anne baba kardeş olarak bunu yaşasın istemezdim. Mesela neden iğneleyici olarak 2 kelime etme gereği duymamış diyorsunuz? Biz evimizde genelde olumsuz bizi etkileyecek konular konuşmayız iş sosyal farketmez. Her evlilik farklıdır. Kimi çift bağırarak kavga eder mesela benim eşim sesim yükselse uyarır ben yükseltmiyorum dikkat et diye. Kimi çift küfür eder argo konuşur bizde yoktur yanımda çook dikkat eder. Yani çirkin bir olay yaşanmış bende de aynısı olsaydı eşim tanık olsaydı konuşup tekrardan canımı sıkmazdım.Üzüldüğün kısım eşinin haketmediğini düşündüğün tepkiye maruz kalması, sevindiğin kısım da malum.
Ama eşinin bu olayı senin kadar dert ettiğini de sanmıyorum, seninle bile iki kelime etme gereği duymamış.
Sen ne kadar sinir çizdim vs.desende kafanda eşinin ailesiyle mücadele halindesın. Bunu asmak içinde bir ki video izle derim. :)
Yengemi hiç katmayın. Zehir etti bize kaldıkları zamanı. Abim dinleyip doktora götürmüş ağır depresan vermiş doktoru. Kullanıp bırakmış şehir değiştiği için daha sıkıntı. Burnumuzdan getirdi hepimizin. Biz sustuk ama abim dayanamıyor yeter artık diye kırdı heryeri annem yinede yengemin yanında oldu. Kızım bak huzur önemlidir iyi değilsen yardım alalım diye.Görümce ve abisinin eşi ikiside ağır psikolojik sorunları olan kadınlar. Kanaryanin anlatımından çıkan bu en azından. Bazı şeyleri abarttığını düşünmeye başladım açıkçası. İkisinin birde böyle ağır sorunlu olması üzücü bir tesadüf yoksa kendisi için.
Yavrum sana çıkışmadım yorum cümlesi öyle olmuşBana iye cikisiyorsunuz tovbe estagfurullah ben birbirlerinden birsey istemelerine yönelik yaptim o yorumu
Tanımadığınız için geçmiyordur belki reelde görüşmüyoruz. Ben alt kademe asistanlık yapıyorum. Nöroloji doktorunun beni çok sevdiği için hediye aldığını bilirim. Daha birsürü kademedeki insanlar bakın alt kademeyim. Güleryüzlü ve samimiyimdir işimde ve sosyal hayatımda. Elbette hatalarım vardır ama sevindiğim kadar üzüldümde. Hatta bi uğramak bile istedim.Genel olarak her konuda mutlaka ben çok iyiyim, çok naifim, çok zekiyim çok küçüğüm ben çok seviliyorum hata en çok ben seviliyorum tarzı muhabbeti bana hiç geçmiyor ve samimi bulmuyorum.
Daha önceki konularında da belirtmiştim bunu.
Evet üzülmek zorunda değil, evet sevinmiş bile olabilir. Haklı sebebleri de mutlaka vardır. Ama çok üzüldüm tüh tüh napsak ki vah vah olmuyor yapmacık duruyor işte, eş de herşeyin farkındaysa bunuda farkediyordur illaki
Dert sensin gülüm, anne de kız da elinden oyuncağı alınmış bir psikolojideler, eşinin seninle olan ilişkileri onların istediği düzeyde değil, eşin ve sen bireysel takılıyorsunuz ve bu onları çileden çıkarıyor, emin ol bana tek problemleri sensin, o sofrada Kayinvaliden ve görümcenin kavga ettiği kişi sensin aslında, biricik oğullarını ne hale getirdin , ayarını bozdun, kendine bağladın, kendilerinde güç bulamadıkları için sana değil eşine saldırdılar, eğer sana saldırsalardı ilişkileri çok daha büyük yara alırdı, kayınvalide üstü kapalı seni hedef göstermiş oğluna değiştin derken , çok uyanık ol bu insanlar senden nefret ediyor özellikle de Kayinvaliden, görümcen sokma akıllı zaten , yılanın başı Kayinvaliden emin ol...Diyorum ya hala uzattıkça uzattılar eşim o yüzden söylendi. Kızı gitti anası başladı. Giderken görümcem yeter her istediğin oluyor senin ya yeter diyip gitti. Ağlayacak gibiydi. Dertleri ne bilmiyorum.
Ben bunu söylediğimde gelin kızıma bunu dedi diye ortalığı kaldırır diye düşünüyorum. Kızımın bişeyi yok der hatta. Görümcemin yüzünede diyemem takar o takıntılı bir de onunla uğraşamam. Bir keresinde komşunun söylediği bi cümleyi aylarca takip kadının ilk gördüğünde suratına bakamıyorum çok sinirliyim sana özür dile diye terslemişti.Bence görümcenin otizme benzeyen ondan bir tık hafif rahatsızlığı var gibi, idrak edememe , kavrayamama, yaşına uygun tepkiler verememe , tüm bunlar beni şüphelendirdi , muhtemelen annesi onu bu hale getirdi , sonradan otizme benzer özellikler geliştiren çocuklar var ve en büyük etkeni aile ve de yanlış teknoloji kullanımı, kayınvaliden kızını resmen otistik hale getirmiş, görümcen yardım almalı mutlaka ama farkına varacaklarını sanmam , hiç eşine sormadın mı neden böyle bu normal değil diye , ben olsam çoktan sormuştum eşime, kadın kızını resmen mahvetmiş, koca kadın çikolata diye ortalığı yıkıyor ya da başka şeyler istiyor sürekli...
Evlenen insan değişir ki. Her akşam onlara gidemeyiz evimiz var. Haftasonu planımız var. Kendi ailemizi kurmakmı suç ? Bana direk hiçbirşey demiyorlar ki. İlk zamanlarda derlerdi ama şimdi yok.Dert sensin gülüm, anne de kız da elinden oyuncağı alınmış bir psikolojideler, eşinin seninle olan ilişkileri onların istediği düzeyde değil, eşin ve sen bireysel takılıyorsunuz ve bu onları çileden çıkarıyor, emin ol bana tek problemleri sensin, o sofrada Kayinvaliden ve görümcenin kavga ettiği kişi sensin aslında, biricik oğullarını ne hale getirdin , ayarını bozdun, kendine bağladın, kendilerinde güç bulamadıkları için sana değil eşine saldırdılar, eğer sana saldırsalardı ilişkileri çok daha büyük yara alırdı, kayınvalide üstü kapalı seni hedef göstermiş oğluna değiştin derken , çok uyanık ol bu insanlar senden nefret ediyor özellikle de Kayinvaliden, görümcen sokma akıllı zaten , yılanın başı Kayinvaliden emin ol...
Reelde görüşmemiz gerekmiyor, tanımam da gerekmiyor. Zaten burda kimseyi tanımıyorum gerçek hayat da görüşmüyorum. Insan sarafı olmak mı desem, hayat tecrübesi mi desem artık herneyse den dolayı geçmiyor. Çok fazla da yanılmam böyle konularda. Özellikle abiniz ve yengeniz hakkında açtığınız konulardan sonra sizin ile ilgili olan fikrim benim.Tanımadığınız için geçmiyordur belki reelde görüşmüyoruz. Ben alt kademe asistanlık yapıyorum. Nöroloji doktorunun beni çok sevdiği için hediye aldığını bilirim. Daha birsürü kademedeki insanlar bakın alt kademeyim. Güleryüzlü ve samimiyimdir işimde ve sosyal hayatımda. Elbette hatalarım vardır ama sevindiğim kadar üzüldümde. Hatta bi uğramak bile istedim.
Düşündüğünüz gibi olmadığı için eşim şuan gayet iyi. Yapmacık olsaydım şimdiye kadar 3 yılda 3000 kez ailesini kötüleyip doldurmuştum. Lakin yapmam.
Ay bende desem 7 sülalesi canıma okur diye demiyorum başımı ağrıtırlar gelinnn ne dediiiii diye biizmkide küsüyor işte laf yedi diye olay yerini terketti.Sunshine galiba abinin eşi konusunda yazmıştın. Sizin aileyi haksız bulmuştum.
Ama es ailesi konusunda ne çektiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Benzer bir görümce de ben de var. Seninki kadar çocuksu değil. Maddiyat da değil konu. Sürekli küsme. Tam Ali kıran baş kesen. Aile içi terör. Her yerde küser. Ama ben senin kadar sabırlı değilim. Daha doğrusu olmak istemedim. Götürün psikiyatra ben çekemem dedim çekildim.
Yengemin burdayken yaptıklarını anlatsam muhtemelen acırdınız. Selectra başlamış doktoru umarım düzelir.Reelde görüşmemiz gerekmiyor, tanımam da gerekmiyor. Zaten burda kimseyi tanımıyorum gerçek hayat da görüşmüyorum. Insan sarafı olmak mı desem, hayat tecrübesi mi desem artık herneyse den dolayı geçmiyor. Çok fazla da yanılmam böyle konularda. Özellikle abiniz ve yengeniz hakkında açtığınız konulardan sonra sizin ile ilgili olan fikrim benim.
Ayrica yazdığınız güzellikleri hepimiz yaşiyoruz zaman zaman, bu bir şey ifade etmez. Ben sizi kimse sevmiyor da demedim zaten, herkesin seveni var kendince.
Eşinizi doldurmanıza gerek yok, kendisi herşeyin farkındaymış 3 maymunu oynamış. Zaten farkında olmamasını düşünmeniz beni şaşırttı. 10 yaşındaki kızım anlar enayi yerine konmaya çalışıldığını, koskoca evli barklı adam anlamamış olmasını hayal bile etmek istemem
Gorumcenize sinir olsanız da çok naif merhametli bir insansiniz Eşiniz hakli olsa da yine de aralarının bozulması sizi rahatsız etmiş ama tavriniz gayet yerinde olmuş. Birşey deseniz kötü siz olursunuz çünkü bosverin onlar düzelir zaten. Abi kardeş çünkü. Sürekli birşey isteyen üstüne üstlük evli bir gorumcem olsa ben de ifrit olurdumAslında kayınvalidem kimseyi sokmazlar aralarına demeseydi iyi anlamda karışırdım. Kadın için evlatları bir olsun yeter. Eşim çok sinirlendi. Kardeşinden o kız diye bahsetti. Benim abim bahsetse ben çok üzülürdüm.
Ya tam hatırlamıyorum ama görümcem nikah olarak ben büyüğüm tarzı laf etti eşime ne alakaysa anlamadım. Merhametli olmasaydım o masada birde ben ortalığı karıştırırdım. Eve geldiğimizde de iyi yaptın bu durumdan rahatsızdım derdim. En fazla kocam alınır 1 saate barışırdı yani ama yapmadım. Her ne olursa olsun anne babadır üzülsünler istemem.Gorumcenize sinir olsanız da çok naif merhametli bir insansiniz Eşiniz hakli olsa da yine de aralarının bozulması sizi rahatsız etmiş ama tavriniz gayet yerinde olmuş. Birşey deseniz kötü siz olursunuz çünkü bosverin onlar düzelir zaten. Abi kardeş çünkü. Sürekli birşey isteyen üstüne üstlük evli bir gorumcem olsa ben de ifrit olurdum
Canım 20 lira veriyorum diyordu. Şaka sanıyordum ama cididiymiş. Dışarı çıktığımızda da kocasını arayıp anneme havale yapsan param yok derdi. Mesela biz konuşurken eşime takılır abi kadına o kadar para verilmez kart verilmez napıyorsun diye. Alınmaz her istediği kendne gel der güler yanımda. Değişik bi tip. Ben sadece çalışıyorum paradan anlamam kocam halleder der mesela memnunda yani. Eşi izin vermiyor. Ehliyete yazılsın diyorım yazılamaz diyor. Biryere gittik geçen ee x de gelseydi dedim yok herzaman dışarı çıkamaz o diyor. Hapishanemi orası diyorum gülüyor. 25 binlik telefon almıştı 2 sene önce kızın haberi eve gidince oldu.. çüş falan oldum yani.Sen baya sabırlısın maşallah o kenarda dursun ama ben görümceye üzüldüm neden diye soracak olursan kadın çalışıyor ne kadar para aldığını bilmiyor adam harçlık vermiyor , yani görümce nasil para harcanır onu bile bilmiyor...pasta , çikolata , hamburger, kıyafet bunları sizden istiyor kendisi almaktan aciz. Kocası nasıl manipüle etmişse para yetmiyor diye belkide eşi çikolata alınca paraları azaldı eşim şimdi bana kızacak diye korkusuna kardeşine sarıyor. Yani çok enteresan keşke tedavi olup hayata atılsa yavaştan .
Onlar düzelirse görümcem inadına abimm diye ister. Nispet yapa yapa hemde :)Ay herkes karisma demis de,
Bence karis, hazir konu acilmisken esini destekledigini belli et. Herkes ayagini o yorgana gore uzatsin.
Kim ister bu sekilde davranilmak.
O konuda abin çok konuşuyordu, siz de fazla olayın icindeydiniz. Hatırlıyorum konuyu.Ay bende desem 7 sülalesi canıma okur diye demiyorum başımı ağrıtırlar gelinnn ne dediiiii diye biizmkide küsüyor işte laf yedi diye olay yerini terketti.
Abimin eşi konusunu kapattık ilaca başladılar. Anneme laf eden kardeşide antidepresan kullanıyor. Abimde yengemin iyi olmadığını söyledi bizde zaten ona göre davranıyoruz umarım iyileşir. Profil resimlerinde yeğenim var mesela tüm sülalesi paylaşmış annem paylaştı diye anne paylaşma yaaa diye laf söylemiş