Aile danışmanı saçmalığı

butun yorumları okudum okudum ne bılım danısman cok hatalı geldı bence bıraksın bu işi danısmanlık yapayım derken ınsanları ıyıce öfkelendırıp ayrıcalıklara suruklemesın saçma sapan konusmus konu sahıbıde önyargılı olabılır ama herkesın önyargıları olabılır bunu degıstırmek bızım elımızde ınsanlar sıze sorunlarını anlatıyor onu daha cok suclayın dıye degıl yardmcı olun dıye bızım ust komsumuzda pskolog kapalı ben kapalıları çok seven bırıyım annem kvdem vs kapalı ama o kadını hıc sevmedm acaba aynı kadınmıydı bu arada sızın hatanz ne bılıyormusunuz ınsanları genellemeyın artık kapalı olabılır ama acık ve ınsan yerıne koyulamıyıcak bırsuru kadın var!

Son düzenleme:
merhabalar,

oncelikle topigi acan aysen12 hanima gecmis olsun, hakikaten bi tatsizlik yasamis.
sonrasinda sunu soyleyebilirim ki, insanlarin meslekleri ve bu meslekleri icinde yeterlilik yetersizlikleri vardir.
yeterliliklerimiz edindigimiz egitimin paralelinde ilerlerken yetersizliklerimiz de egitimden payimizi alamadigimiz icin bizimle devam ederler,
ta ki gunun birinde is tecrubeleri dedigimiz gunluk mesleki karsilasmalar sonucu yeterince olgunlasana kadar.
yazik ki size bu olgunluga ne egitimiyle ne de is tecrubesiyle ulasabilmis bir danisman rastlamis.
olayin turbanla hakikaten alakasini kuramadim cunku.

cunku ben de basortuluyum ve yaklasik 13 yildir almanyada hem de yalniz yasiyorum, suan babamin rahatsizligi icin dondum.
yakinda da evlenecegim. temelli geri donecegim.
egitimse kolejden mastera kadar hepsini avrupada bitirdim. meslegimi de orada elime aldim.

ben ozel yetistirilmis bi insan degilim bildigin anadolu yurdum insaninin tahsile saygi duyan bir kari koca ciftin kiziyim.
annem de namazini kilar babam da orucunu tutar. ama hic bi zaman kendi hayatimin kararlarini kendi alma hakkimi engellememislerdir.
aksine birseye karar vermissem onaylamasalar bile biz senin hep yanindayiz derler, bu hislerle henuz 20 yasindayken tek basima yurt disina cikmama imkan verebilcek kadar ozgur dusunceli insanlar. ben bunun ornegini akrabalarim icinde bir baska ailede goremiyorum. hem de kuzenlerim arasinda tek basortulu olmama ailemin de digerleri arasinda daha dindar insanlar olmalarina ragmen.

bir de, bankada, devlet dairesinde orada burada herhangi bir yanlis tutumla karsilasinca bunu karsimizdaki insanin dis gorunusuyle yargilamak bizim luksumuz degil.
kendiniz de yurtdisinda yasadiginizi soyluyorsunuz, oralarda turklere karsi onyargi hic mi yoktur? yahut muslumanlara? siz turk kimliginizle o onyargilarla nasil mucadele etmek zorunda kaliyorsaniz, kendi ulkenizin insanina kendi ulkenizde ayni tutumu lutfen reva gormeyin.

dünyada boşu boşuna yer kaplayanlardansın ne insan sevgisi var senin gblerde ne vatan ne millet anca bölücülük ayrımcılık yaparsınız siz ve sizin gbler yazık çok yazık bugün sizin içinde bi tur atıcam dışarda özügürüm özgürüz izin gb zihniyetimiz tutsaklı prangalı değil bizim :)) başımız kapalı ama ufkumuz açık sizin gb kalbimiz örtülü değil bizim bambaşka bi konuyu bu kada rkinci ve kötü bi şekilde lansedebilirdiniz aferim yani bravo

bu yorumunuzla asıl dar görüşlü,yobazın kim olduğunu çok iyi anlamış olduk...kurduğunuz cümlelerle kendinizle öyle bi çelişiyorsunuz ki maleseff dar görüşleirnizden dolayı bunu göremiyorsunuz..sen modern misin, nasıl modern oldun bi açıklasana? kapalı hanımların dışarı çıkamamasını savunarak mı modern oldun? bi insanı kapalı veya açık diye yargılayarak mı modern oldun?

herkez birbirini olduğu gibi kabul edebilse... kendi kalıplarına göre olmayanları aşağlamasa, ozaman bir çok sorun ortadan kalkacak...

Bence konuyu tartisma cikartmak için acmissiniz uslubunuz tavriniz bu gösteriyor. Sizi eleştirmeden cevpa yazanlari görmeden direkt türban konusuna cevap yetiştirmeye calisiyorsunuz.

Bence o bayana soylediklerinizin hepsini şuan sizde yapıyorsunuz.

Kisacasi Birbirinizden farkiniz yok. Ve ikinizde çok yanlis kafadasiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yöneticiler neden konuyu kapatmıyorlar?
onlarda mı türbanlı yoksa? zorlarına mı gidiyor türbanlılara laf edilmesi? size baskı yapılsa mutlu mu olursunuz?

Sen turbanla kafayı yediğin için herkes takmış olmasın insanları sınıflandıran sensinki kapıdan giresiye kadının türbanına takmıssin. Ön yargılı davranmışsin. Açık kapalı diye ayırmadan direkt deseydinki aile danışmanı böyle böyle dedi diye kimsede türban olayına girmezdi. Ayrıca hangi otobüs metro o ben 9aylık hamileyken hep ayakta gittim metroda bi allahın kuluda gel otur demedi eeee hani hep onlara yer veriliyordu.

Danışmanı savunan kaç kişi var burda?
Ona da yobaz dedik, konuyu açana da yobaz diyoruz.

Konu nasıl aksettirilirse öyle anlaşılır, durup dururken kimse takılmadı o kelimeye.

hamilesin diye yer verilmemiştir benim gördüğüm hep türbanlı kızlara yer veriliyor otobüste hatta okuduğum süre zarfında almanyada bile böyleydi bu hadi orada kendi memleketlisi diyedir dedik ama burada nedir bu böyle normal giyimli kızlar ayakta bekleyebilir de türbanlıar bekleyemezmi?

Ama maalesef turbani kotuleyem facebook sayfalarindan tutun sibel uresin gibi mahluklar da var. turbnlilarin hepai boyle degil aciklarin hepsi de kasar degil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence olay türban değil, olay o kişinin işini profesyonelce yapmaması.
görüşüm ne olursa olsun ben insanlara işimin gerektirdiği şekilde davranırım mesela. o kişi bunu yapamamış. işinde iyi olmayan biri olduğu zaten belli.

Gidin derdinizi o bayanla halledin madem bu kadar hirslandiniz. Amaciniz ne burada kendinizi paraliyorsunuz ne geciyor elinize? Kendinizi kucuk dusurmekten baska ??..

Burada kalkip kimseye genelleme yaparak hakaret edemezsiniz.

Okumussunuz ama kendinizi bir gram gelistirememissinz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten siz daha turbani gorunce onyargiya baslamisiniz ne dese kadin size batardi.
Ayrica turbanli olanlar kendi kalibini kiramamis yobazlarmi oluyor size gore??!

ohaaa yaa sokaga cıkmazlardı ne demekk?? ben kapalı degılım ama bu nedr nasıl bır sacmalık yaa ınanmıyorum kendnızı amerıkalı baska dınden falan gbı gosterıyosunuz..pardonda bu vatanın bugunlere getrenlerde o turbanlı dedıgınız ananelerımz babanelerımızz...

aysen 12 hanım bu soruna farklı bir çözüm önereyim
siz bi türban takın 1 hafta gezin
önyargılarınız kırılmış olur.

sonra eşinize bakış açınızı değiştirecek empati teknikleri uygulayın.
önyargılısınız. belki de eşinize karşı da önyargılarınız vardır. benden daha az okumuş cahil falan diyorsunuzdur içten içe.
bana itiraf etmenize gerek yok kendinize itiraf edin.
eşinizle ilgili problemlerle danışmana gitmişsiniz ama çözmek için verilen tavsiyelere değil türbana ve eğitime takılmışsınız.
danışman haklı demiyorum ama sizin üslubunuz çok yanlış.

bir daha Türkiye'ye gelmeyin mümkünse. burada çok türbanlı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…