• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile danışmanı saçmalığı

NEden türbana takıldığınızı ben de anlamadım. Dinine uygun yaşayan insanlar yanlış yapamaz mı? Hem de bu kadın kendi dinine ve hayat görüşüne göre danışanlarını yönlendirmeye çalışıyorsa bence türbanlı olduğu zaten vurgulanmalı.

Burda bunu savunan türbanlı arkadaşlar. Siz danışman olsanız. Size biri bu konularda danışmaya gelse onlara namaz kıl, allaha yaklaş, eşinden iyi bir eğitime sahip olma, daha az kazan sorunlar çözülür gibi tavisyeler verir misiniz? Vermemelisiniz. Vermezsiniz de. Bu insanlar sizin türbanınız kirletiyor bence. O nedenle savunmayın. Türbanlı/türbansız kadına görüntüsüne göre her zaman bir önyargı var zaten. Bu insanlar bunun artırılmasına sebep oluyor.

Kendi hayat görüşünü tek doğru kabul edip bunu danışanlarına dayatıp ancak bu şekilde mutlu olacağına dair ikna etmeye çalışmak saçmalık. Eğer başı açık bir danışman türbanlı danışan geldiği zaman ona eşinle oturup alkol al cilveleş dememeliyse bu da olmamalı bence.

Danışman sorunun esas çözümüne odaklanmalıdır. Eş kadının kariyerini kaldıramıyorsa adamdaki bu duyguya odaklanmalıdır bunun nedenleri araştırılmalıdır. KAdını kendinden ezik görme isteğine odaklanmalıdır.

Türbana takılıp tartışmaya yer arıyorsunuz. Bu bir zihniyeti danışanına dayatma çabasıdır sadece..

Son düzenleme:
Türbanlı derken? Siz zaten kalıplarınızı komik bir şekilde fazlasıyla aşmışssınız :ssz:

Kadın beni sinir küpü etti asıl yobaz kendisi başörtüllü kadın düşmanı yüksek lisans yapsan kaç yazar insan ol önce ölünce utanmadan o caminin musalla taşına yatma tamammı vasiyet et senin gibilerde aynı havayı teneffüs ettiğim için utanıyorum yazıklar olsun

çiçek misin böcekmisin ama keşke çözseydi de bozulsaydık resmen yobazlığını kustu bilsem gider miydim hiç.. ama gene de ülkede azınlık bunlar şöyle uygun bir yönetim gelince hepsi sürgün edilecek eski günlerdeki gibi evden çıkamayacaklar böyle benim gibi modern kadınlara kıskançlıklarını kusamayacaklar..

kadının türbanıyla konunun ne alakası var..
benımde basım acık ama soyledıklerın cok yanlış..
bende yonetımden sıkayetcıyım ama asıl senın yaptığın ıkıncı sınıf ınsan muamelesı..
bu o kadının dusunce yapısıyla alakalı,dini inanışıyla degıl..

modern kadın dedıgın böyle midir sence?
senın ondan ne farkın var sımdı?

Bir de bir şeyi çok merak ettim. Eşinize karşı da bu kadar cesur musunuz? Keşke okumasamıydın dediğinde ona da buradaki gibi cevaplar verebildiniz mi?

her mesleğin belli gereklilikleri vardır eğer bunları sağlayamıyorsanız kadın erkek türbanlı gözlüklü şişman kısa uzun farketmez o alanda çalışmazsınız bunun giyimle inançla alakası yok bu kadın basbayağı bu gerekleri sağlayamamış o yüzen bu alanda çalışmasın diyorum. hemen konuyu kahramanlık yapmaya getirmeyiniz.

Bu mesajını baz aldım

bana laf edene ben de nefret söyleminde bulunurum onunki nefret söylemi olmuyor mu?
türbanlı eleştirilmez laf söylenmez midir?
ne saçma şeyler bunlar..

merak etmeyin kocama da cevabını veriyorum.

evet ilk konum bu konuyu araştırırken denk geldim ve mart sonuna doğru üye oldum. suç mu?

normal yapılan yorumlara da birşey demiyorsun ama kızınca hemen cevap atıyorsun...

sırf türbanlıları aşağılamak için konu açınca, ilk konun olunca, haliyle bir acaba.. diye içimizden geçiriyoruz....

Not türbanlı değilim...

türbanlı olması umrumda değil demedim ki eğer giyiminden dolayı bir önyargım varsa bunu kırması gerekiyordu dedim yani aldığım hizmetle bu konuyu unutabilirdim de ama herkes sözlerden çok kutsal saydıkları 2 metre beze takılınca böyle oldu..

Senin sözlerin onu geçti, atarlı aysen :))

arkadaş yeni üye olmuş ve ilk konusu...

Türban türban türban deyince işkillendim de o mesajla açık etti.
Başörtülü kadınların sokağa çıkmasını tek hazmedemeyen o değil ne yazık ki, hangi görüşten olursa olsun at gözlüklerini çıkarmayan insanların bitmesi dileğiyle...

Konu gerçek veya değil neyse de açığında da kapalısında da var o düşünceler.
Geçen seneydi sanırım, 3 arkadaş oturuyoruz, biri açık biri kapalı.
Erkeğin ev işi yapmasından açıldı konu, ikisi de nasıl gelenekçi kesildiler.
Zihniyet meselesi bu.

bana laf edene ben de nefret söyleminde bulunurum onunki nefret söylemi olmuyor mu?
türbanlı eleştirilmez laf söylenmez midir?
ne saçma şeyler bunlar..

merak etmeyin kocama da cevabını veriyorum.

Ben artık sizin ne modern ne de iyi bir eğitim almış olduğunuzu düşünüyorum çünkü basit bir cümleyi bile anlayamıyorsunuz. Siz sadece kadına nefret söylemi yapsanız sıkıntı yok. Çoğumuz zaten kadının saçmaladığını düşünüyoruz. Siz nefret söyleminizi genelliyorsunuz. Artık bunu da anlamazsanız aldığınız diplomaya yazık. Yani kocanız kendini ezik falan hissetmesin.

kadının türbanıyla konunun ne alakası var..
benımde basım acık ama soyledıklerın cok yanlış..
bende yonetımden sıkayetcıyım ama asıl senın yaptığın ıkıncı sınıf ınsan muamelesı..
bu o kadının dusunce yapısıyla alakalı,dini inanışıyla degıl..

modern kadın dedıgın böyle midir sence?
senın ondan ne farkın var sımdı?

:46::46::46::46::46:

Madem turbanlilar dar kafali size gore laflarina kizmamali gelio buraya yazmamalisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açık bir kadın olsaydı bu yorumu yamayacamıydı yani?nedne insanları açık kapalı diye ayırıyorsunuzki? nedne biliyrosunuz onun mezuniyetini? türbanlı yüksek lisans yapmış bayan yokmudur???,bende siz önce kafanızdaki türban olgusundan vazgeçin sonra eşinizle sorunlarınıza çözüm arayın...
zaten türban konusundaki gibi diğer konulardada ön yargıyısanız normaldir eşinizle sorunlar yaşıyor olmanız...Allah eşinize sabır versin!:20:

kimse sözlerimi çarpıtmasın eğer bana kıskançlığını kusup laf etme hakkını kendinde buluyorsa evet etrafımda istemiyorum türbanlı birilerini eğer barış içinde yaşanacaksa herkes birbirine saygılı olacak.. onlar her türlü lafı sözü etsin biz susalım olurmu böyle şey?

Belki kapalılarda sizi istemiyordur çevresinde ne yapsak ki hangi tarafı uzaya göndersek acabaa bilemedim :8:

Back