• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile danışmanı saçmalığı

Bu arada hristyanim ama sizin bu ettiginiz laflari ben etmeyi kendime yakistirmiyorum maalesef herkesin ozgurlugu var ama herkes kendime ozgurluk istiyor bu ne perhiz ne lahana tursusu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ünv mezunuyum öğretmenim.
türbanlıyım ayşe otobüste yer vermiyorlar ne yapayım çarşaf mı giyeyim.
izmir gibi güzel bir ilde yaşıyorum.
burada senin gibi zihniyette o kadar çok insan var ki
türbanlıları ikinci sınıf sanan.

sen eşini de erkek olduğu için ikinci sınıf sayıyorsundur Allah bilir.
eşine sabır diliyorum

biz sizi başı açık diye ayırmadık oysa yazık.
sen ve senin gibi kişiliğe saip insanlar özgürlük dersiniz ama sizin işinize gelmeyen
özgürlük zorunuza gider.

otobüste yer veriliyormuş. kıskandın herhalde. sen de ört başını sana da yer verilsin.
dar zihniyet darrrrrrrr

sen de aç başını birinci sınıf insan ol izmirlilere helal olsun göz açtırmıyorlar senin gibilere.. ;)

Çok ileri gidiyorsunuz gerçekten
Siz ve sizin gibiler yüznden kadın olmanın dışında sıfatlarla ayrışmalar oldu
İnsanlar birbirne düşman gibi bakar oldu
Türbanlı yada türbansız olmak yerine ,
İnsan olmaktan yola çıkılmalı
Kimse nasıl yaşadığıyla , nasıl giyindiğiyle yargılanmamalı
Bu devirde bunun idea haline gelmesi çok acı

Bu arada hristyanim ama sizin bu ettiginiz laflari ben etmeyi kendime yakistirmiyorum maalesef herkesin ozgurlugu var ama herkes kendime ozgurluk istiyor bu ne perhiz ne lahana tursusu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yalan söyleme hristyn falan değilsin sen.

üniversite mezunu olmayan yazmasın türbanlılar hiç yazmasın gidin siz otobüse binin yer veren olur oturursunuz..

Üniversite mezunuyum türbanlı değilim ve senin hayatında hiç okul görmemiş birinden daha cahil, o danışmandan daha yobaz biri olduğunu düşünüyorum.

ben değerimi almışım zaten sizin gibilerden değer beklemiyorum siz gidin kocanızdan dayak yiyin gördük ne dertleriniz var..

konuştukça batıyorsunnnnn !
sen eşinle sorun yaşıyorsun canım bizler değilllll!

ayrıca yer verme konusunda evet bazıları ayırım yapıyor bende denk geldim hatta türbanlılar içinde çok süslü açık seçik giyenler içinde yapılıyor bu
sadece türbanlı olduğundan değil!
fakat hiç taviz vermeyen insanlarda var kimsede kimseye yer vermek zorunda değil eğer hamile veya yaşlı veya engelli değilse!
çünkü insanlar ne zor şartlarda çalışıyor biniyor o toplu taşımaya yer bulunca dinleniyor

hamilesin diye yer verilmemiştir benim gördüğüm hep türbanlı kızlara yer veriliyor otobüste hatta okuduğum süre zarfında almanyada bile böyleydi bu hadi orada kendi memleketlisi diyedir dedik ama burada nedir bu böyle normal giyimli kızlar ayakta bekleyebilir de türbanlıar bekleyemezmi?

Sen dedinki otobüste hep türbanlılara yer veriliyor. Bende dedimki hangi otobüs o hem türbanlı hem 9 aylık hamile olduğum halde hep ayakta gittim. Açık kapalı farketmez hamile bayanlara yer verilmezmi hem türbanlı hem hamileyim niye ayakta gidiyorum senin demene göre çoktan yerleşmem lazımdi koltuğa.

O zaman egitim almis, meslek sahibi olmus ama insan olamamis deseniz sizi hakli gorurduk. Direk turbandan olaya girmenin anlami yok malesef.

aynı fikirdeyim arkadaşım aynısını yazıcaktım bende.... kesinlikle olaya daha ilk başta türbanlı olması çok kötüymüş vs vs. gibi cümle kullanması resmen aşağılaycı....

sen de aç başını birinci sınıf insan ol izmirlilere helal olsun göz açtırmıyorlar senin gibilere.. ;)

şu an acımaya başladım sana :43: canm kocanmı aldatıyo seni ilgisizmi davranıyo anlat bana kuzum ama türbanlıyım ben nasıl olcakki şimdi :27:

Üniversite mezunuyum türbanlı değilim ve senin hayatında hiç okul görmemiş birinden daha cahil, o danışmandan daha yobaz biri olduğunu düşünüyorum.

Aynı durumdayım ve aynen böyle düşünüyorum.
Konu sahibi arkadaşım hızını alamıyo gibisin.
Yazdıklarını bi süzgeçten geçir de yaz.
Okumuş,aklıselim,vicdan sahibi insanlar bu tür basmakalıp fikirlerle hareket edip bu kadar kısa ve dar düşünmemeli!!!!

insanları hep aşalıyorsun... yüksek lisans yapmışsın ama dama olamamışsın...okumakla adam olunmuyor... eşile olan sorunlarında bu cahilliğin yüzünden...yazık acıyorum adama senin gibi bi kaprisliye ne kadar daha tahammül edebilecek aceba :1:

ben konu sahibinin yüksek lisans yaptığından şüphe duymaya başladım konuyla ilgili yaılanlara tepkisini okudukça....

yalan söyleme hristyn falan değilsin sen.

Konunuzda çok haklıydınız. Okurken başından sonuna kadar hak verdim. Ancak neden söylemlerinizi bu kadar çirkinleştirdiniz. Baştan şu türbanlı mevzusuna takılanlara kibarca cevap verip kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışacağınıza çirkinleştirdiniz konunuzu. Bence susun.

kocası tarafından boynuzlanan çok kadın var burada ben yaşamam öyle şeyler emin ol kendi zayıflığınla karıştırma ;)

türbanla ne alakası var zaten ulkedekı genel kanı böyle
ötekileştirmeyin insanları

Back