Aile danışmanı saçmalığı

seçme hakkınız varmı yokmu bilmem ama bu türban konusunda fikrinizi böyle alelade saçmasapan mide bulandırıcı bi şekilde söylediğiniz için iğreniyorum sizden ve sizin gibi insanlardan...bende türbanlıyım ve senin gibi düşünen insanlar aynen o bahsettiğin kalıp gibisiniz şu an gözümde...

yöneticiler neden konuyu kapatmıyorlar?
onlarda mı türbanlı yoksa? zorlarına mı gidiyor türbanlılara laf edilmesi? size baskı yapılsa mutlu mu olursunuz?

senin danışmana değil neye ihtiyacın oldugu cok belli ama biz yardımcı olamıcaz malesef çnkü burası din dil ırk meshep şekilcilik ayrımı yapmayan kadınalrın kulübü sen buraya fazlasın fazlalıksın

üniversite mezunu olmayan yazmasın türbanlılar hiç yazmasın gidin siz otobüse binin yer veren olur oturursunuz..

ay bayılcam bende anaokulu öğretmeniyim dogacak cocuklarını ben yetiştirmek istiyorum kabul eder misin türbanlıyım ama

üniversite mezunu olmayan yazmasın türbanlılar hiç yazmasın gidin siz otobüse binin yer veren olur oturursunuz..

hahhaaabizi aşşaladıgını sanıyosan yanılıyosun az daha konuşursan nokta kadar değerin kalmıcak

ben değerimi almışım zaten sizin gibilerden değer beklemiyorum siz gidin kocanızdan dayak yiyin gördük ne dertleriniz var..

Seçtiğiniz danışmanı daha bir araştırarak seçebilirdiniz en başında.O zaman seçim yapma hakkınızı kullanmış olurdunuz.
Mesleğini profesyonelce icra edemeyen bir danışmanı türbanlı diye etiketlemek yakışık almadı.
Haliyle tepki çeker.
Bu tür sınıflandırmalar yanlışa götürür insanı.Bizler -yani okumuş meslek sahibi insanlar olarak-bari yapmayalım bu tür yargılamaları.
İnsanları insan olarak değerlendirelim,kılık kıyafetlerinden arınmış bir şeklide,hem türbanlısı-hem türbansızı bunu yapabilmeli.
o danışman hanım belli ki hayat görüşünün etkisi çerçevesinde objektif yorum yapamayan biriymiş,hatalı davranmış.
Ama sen de onun mesleki hatasını türbanına indirgeyerek hata yapıyorsun.

Uni mezunuyum turbanlida değilim ama sen saygisiz ayrimci kotu niyetli bir insansin. derdini arayip o kadinla halledemeyecek kadar korkak burada kinini kusacak kadar kibirlisin...

Bence senin insanliga ihtiyacin var danismana degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocukken dayaktan psikolojisi bozulan ilerleyen yasamina adepte olamayan insanlar gibisin:)
Otobuste yer vermiyolar sana diye hayatini mahvediyosun:) araba al kendine sende belki ise yarar

ünv mezunuyum öğretmenim.
türbanlıyım ayşe otobüste yer vermiyorlar ne yapayım çarşaf mı giyeyim.
izmir gibi güzel bir ilde yaşıyorum.
burada senin gibi zihniyette o kadar çok insan var ki
türbanlıları ikinci sınıf sanan.

sen eşini de erkek olduğu için ikinci sınıf sayıyorsundur Allah bilir.
eşine sabır diliyorum

biz sizi başı açık diye ayırmadık oysa yazık.
sen ve senin gibi kişiliğe saip insanlar özgürlük dersiniz ama sizin işinize gelmeyen
özgürlük zorunuza gider.

otobüste yer veriliyormuş. kıskandın herhalde. sen de ört başını sana da yer verilsin.
dar zihniyet darrrrrrrr

gerçekten çok çirkin yaklaşımınız türbanlı değilim hiçbirzamanda olmayacağım. ama bu kadar önyargılı olmanız hiç hoş değil türbanlı ve benden görüşü farklı birçok arkadaşım var ve çok seviyorum çok kültürlü kendini geliştirmiş insanlar
sizin neden danışmana ihtiyaç duyduğunuz belli bir defa evli bir çift danışmana gidiyosa bi terslik var zaten bence

Mutsuzluğa mahkum işte bu insanlar.

Sıkıntısını, mutsuzluğunu nereden çıkaracağını, nereye saracağını bilemiyor.

Allah yardım etsin.

yaşadıklarınız açısından haklısınız ama karşınızdaki kişinin densizliğini türbanlı oluşuna bağlamanız doğru değil insanları dış görünüşüne ve tercihlerine göre sınıflandırmış oluyorsunuz bu da dar bir açıdan bakmaktadır. karşılaştığınız tavrı açık bir bayan da yapabilirdi insanların başlarının örtülü olması fikirleirni de örtülü hale getirmez bu tamamen karakteriyle alakalıdır. hatta siz henüz bi olay yaşamadan bayanın türbanlı olduğunu görür görmez moralinizin bozulduğunu hatır için içeri girdiğinizi belirtmişsinz burdan anlaşılıyor ki önyargılarınız var. ha bu arada sanmayın ki ben türbanlıyım ya da türbanı savunuyorum. ben de açık bir bayanım kimsenin türbanı ya da başı açık olup olmadığı beni ilgilendirmez.

Danışmanı savunan kaç kişi var burda?
Ona da yobaz dedik, konuyu açana da yobaz diyoruz.

Konu nasıl aksettirilirse öyle anlaşılır, durup dururken kimse takılmadı o kelimeye.

Açıkçası konu sahibinin söylemleri gittikçe sertleşiyor farkındayım.

Kırıcı laflar olmaması adına konuya odaklansak daha iyi olacak.

Bu arada bir dipnot belirteyim. ben de bir kere türbanlı bir psikologa denk gelmiştim. Aynı önyargıyla yaklaştım. Çünkü benim bahsedeceğim sorunlar zaten onun kendi yaşam tarzıyla çelişen şeyler olacaktı. Bu nedenle olaya benim penceremden bakamayacağını düşündüm.

Ancak öyle olmadı kendimi mantıklı şekilde ifade edince. Yapmak istediklerimi nasıl başarabileceğim konusunda yardımcı oldu sadece. Üniversiteydim annemleydik. Bu konuda anneme beni haklı bulduğu noktaları anlatarak onların bu tip şeylerde yumuşamasını sağladı. Sorunlar benim alkol alıyor olmam, eve geç gelmek istemem, arkadaşlarımda yatıya kalma yasakları, arkadaşlarımla tatile gitmek gibi şeylerdi ayrıca. Bu arada annemin de o psikologu seçme sebebi muhtemelen türbanlı oluşu ve beni haksız bulacağı önyargısydı. Ama beklediği gibi olmadı

insanları hep aşalıyorsun... yüksek lisans yapmışsın ama dama olamamışsın...okumakla adam olunmuyor... eşile olan sorunlarında bu cahilliğin yüzünden...yazık acıyorum adama senin gibi bi kaprisliye ne kadar daha tahammül edebilecek aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…