- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi bensibelim2
-
çiçek misin böcekmisin ama keşke çözseydi de bozulsaydık resmen yobazlığını kustu bilsem gider miydim hiç.. ama gene de ülkede azınlık bunlar şöyle uygun bir yönetim gelince hepsi sürgün edilecek eski günlerdeki gibi evden çıkamayacaklar böyle benim gibi modern kadınlara kıskançlıklarını kusamayacaklar..
her mesleğin belli gereklilikleri vardır eğer bunları sağlayamıyorsanız kadın erkek türbanlı gözlüklü şişman kısa uzun farketmez o alanda çalışmazsınız bunun giyimle inançla alakası yok bu kadın basbayağı bu gerekleri sağlayamamış o yüzen bu alanda çalışmasın diyorum. hemen konuyu kahramanlık yapmaya getirmeyiniz.
Kiskancliktan kusan tek kisi sensin su anda:)
evet ilk konum bu konuyu araştırırken denk geldim ve mart sonuna doğru üye oldum. suç mu?
türbanlı olması umrumda değil demedim ki eğer giyiminden dolayı bir önyargım varsa bunu kırması gerekiyordu dedim yani aldığım hizmetle bu konuyu unutabilirdim de ama herkes sözlerden çok kutsal saydıkları 2 metre beze takılınca böyle oldu..
arkadaş yeni üye olmuş ve ilk konusu...
bana laf edene ben de nefret söyleminde bulunurum onunki nefret söylemi olmuyor mu?
türbanlı eleştirilmez laf söylenmez midir?
ne saçma şeyler bunlar..
merak etmeyin kocama da cevabını veriyorum.
kadının türbanıyla konunun ne alakası var..
benımde basım acık ama soyledıklerın cok yanlış..
bende yonetımden sıkayetcıyım ama asıl senın yaptığın ıkıncı sınıf ınsan muamelesı..
bu o kadının dusunce yapısıyla alakalı,dini inanışıyla degıl..
modern kadın dedıgın böyle midir sence?
senın ondan ne farkın var sımdı?
fazla dolaşma baharda böcekler yer çiçeklerini :)
kimse sözlerimi çarpıtmasın eğer bana kıskançlığını kusup laf etme hakkını kendinde buluyorsa evet etrafımda istemiyorum türbanlı birilerini eğer barış içinde yaşanacaksa herkes birbirine saygılı olacak.. onlar her türlü lafı sözü etsin biz susalım olurmu böyle şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?