- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
-
hoşuna gitti herhalde kocamınkiydi o istersen bir gece ayarlayayım size içinde hissetmek istersin
Ask olsun iste sizde bask dini kucumsuyorsunuz ne farki kaldi simdi ? Sonra bana biz soyle cektik diyorsunuz ee benim inancima yapilan nolcak ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya sen ne kadar adi bir insansın... ben ünüversite mezunu kapalı bayanım bana ne diyeceksin... sizin gibiler yüzünden dinimizi yaşamaz olduk... kimliğinde dini kısmında ne yazıyor merak ettim... ölünce vasiyetinde belirt de bari cesetini gömmeye imam falan çağırmasınlar...yazık devletin görevlisini yormasın lar... papa mı istiyon yoksa yakıp nehre mi atsınlarv tercihini ölmeden bildir bari...
kendiyle aynı görüşte kimseyi bulamaıyınca ne hale geldi şaşkınla okudum ve anlattığı olayın kafasında uydurduğu bir senaryodan ibaret olduğunu düşünüyorum,zira bu kişilikte biri anlattığı hadisenin sonunda odayı terketmeden önce danışmana saldırmadan çıkmazdı gibime geliyo
merhabalar,
ben forumda yeni sayılırım. 29 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıllık evliyim.. yüksek lisansımı tamamlamadım ve iyi bir firmada çalışıyorum.. eşimle bazı sorunlarımız vardı bunun için bir aile danışmanına gitmeye karar verdik normalde yurtdışındayım eğitim için iş de bulunca bir süre daha kalacağım kocam da burada çalışıyordu fakat geçen ay akraba ziyareti amaçlı ankaraya gidecektik bir yakınımız birini önerdi iyi bir danışmandır yardımı olur dedi bizde tamam dedik ankara gidince bu yere uğradık. karşıma türbanlı bir kadın çıkınca moralim bozuldu önyargı değil aslında ama kendi yaşamıma uygun birini istemek hakkım olduğunu düşünüyorum madem seçme hakkımız var bu kadınlar kadını ikinci sınıf gören anlayışı sürdürürler gibime geliyor benim ki yanılmamışım da. normalde geri dönecektim ama arada hatır olunca içeri girmiş bulunduk.
kısa bir tanışmadan sonra ufak problemlerden bahsettik bu arada eşim lisans mezunu kadın buna takıldı. kadınlar okuyunca böyle oluyor işte üniversite neyine yetmedi senin bak kocan eziliyor belli ki senin kariyerinden. sorunlarınız bundandır dedi.. eşim sus-pus ben de kadına size ne benim eğitimimden dedim ama kadın başladı bir tutturmuşsunuz okuma hevesi diye aile falan kalmıyor ortada diye saydırınca ben de sinirlendim kalktım hemen git kendin gibi yobazlarla takıl kocama mahkum olsam mutlu mu olurdun dedim ne var sanki yabancıya mahkumsun gibi karşılık verdi ama ben çok sinirlendim ama ya ne münasebet yakınımıza durumu anlattım o da mahçup oldu. ben tabi bununla kalmadım ilgili makamlara şahsı ve kurumu şikayet ettim. artık ilgilenirse..
bundan 2 gün sonra bu kadın bir mail atmış işte maksadını aştığını mesleki etik sınırlarını geçtiğini özür dilediğini belirtiyor ve en kısa zamanda bizi tekrar beklediğini söylemiş ama ben daha gitmem cevap da vermedim.. döndüm ben ama halen sinirim geçmedi şimdi iyi bir danışman bulursam gideceğim bir de eşimi doldurmuş sanki konuşmaları bana arada bir okumasan daha mı iyiydi diye soruyor.. resmen saçmalık.. türbanlı daha kendi kalıplarını kıramamış kadınlar niye böyle işler yapar ki.. haksızmıyım sizce?
baştan sona hak veriyorum size.
Konu sahibini eleştirirken aynı hataya düşmüşsünüz maalesef.
Kişileri inançları yüzünden yargılayamayacağımız gibi bir dini yüceltmek için bir diğerini alçaltamayız.
Saygı herşeyin başı
hoşuna gitti herhalde kocamınkiydi o istersen bir gece ayarlayayım size içinde hissetmek istersin
Lütfen biri artık şu kadına dava açsın artık.
Arada bir cikan curuk yumartalari beraber kiriyoruz ki cogalmasinlar:)
Insan insandir acik kapali diye deger bicilemeZ.
Ay ne alakası var burada kaç kişi davalık oldu biliyor musun ? -- Kendi adına yorumlar yap !Biz ancak çemkirmeyi biliriz abi, iş dava acmaya falan gelince de inlerimize saklanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?