Aile danışmanı saçmalığı

hoşuna gitti herhalde kocamınkiydi o istersen bir gece ayarlayayım size içinde hissetmek istersin

site yönetimin bu konudaki kuralları tam olarak ne bilmiyorum, şu ya da bu yapılsın demek haddimi aşmak olur ancak yıllardır KK'da bulunan biri olarak sırf şu yorumun dahi kişi üyeliğinin silinmesini gerektirdiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ask olsun iste sizde bask dini kucumsuyorsunuz ne farki kaldi simdi ? Sonra bana biz soyle cektik diyorsunuz ee benim inancima yapilan nolcak ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

baştan sona hak veriyorum size.

Konu sahibini eleştirirken aynı hataya düşmüşsünüz maalesef.
Kişileri inançları yüzünden yargılayamayacağımız gibi bir dini yüceltmek için bir diğerini alçaltamayız.
Saygı herşeyin başı

Son düzenleme:

Çok doğru kesinlikle danışmana saldırırdı buradaki eleştirilere bile dayanamadı seviyesizce resim ekledi bir de acıyorum böylelerine

Sadece şu yazdığınız saçmalığı okudum ve yorumları okumaya bile sabredemeden yazıyorum.Hanımefendi başı açık bir insan olarak konuşuyorum şu yazdıklarınızdan midem bulandı.Hani konuya girerken kendinizi tanıtmıştınız ya iyi bir firmada çalışıyorum diye ne yazık ki konuyla alakasız ve sırf kendinizi üstün gösterme çabasıyla yazdığınız bu ifadenin benim için en ufak bir değeri yok keşke kendinizi geliştirseydiniz.Çok okumuş gibi yazmışsınız ya hani keşke biraz da okuduklarınızdan faydalansaydınız.Üzülerek söylüyorum ki okuduklarınız sadece gözlerinizi yormuş belki göz kaslarınızı geliştirmiş fakat ne yazık ki size hiç bir şey katmamış.Müslüman mısınız bilmiyorum fakat Müslümansanız durum daha da vahim.İnsanları dini gereklerini yerine getiriyor diye ikinci sınıf görmek sizin haddinize değil.Daha doğrusu hani hep diyorsunuz ya örümcek beyinliler diye kendi örümcek ağı tutmuş beyninizin ürettiği saygısızca ifadeleri alenen insanları tahrik edecek şekilde açıklayamazsınız sizi aydın geçinen cahil hanımefendi.Bu saygısız ve cehalet dolu cümleleri herkese göstererek buralara taşımak sizi ancak basitleştirir.Türkiye ne zaman o avrupalılaşmayı çağdaşlaşmak sanan,dinin gereklerini yerine getirmeyi Atatürkçülüğe aykırı sanan basit zihin algısını yıkmayı başarırsa o zaman ilerleyecektir emin olun.
Madem okumayı pek seven bir insansınız biraz İslam tarihi okuyun yahut Müslüman bilim adamlarını araştırın olur mu belki çoraklaşmış düşünce sisteminize bir ferahlık verir.Bir de şunu unutmayın yurtdışında çalışmak övünülecek bir özellik değildir,normal şeylerden biridir ve sizi o özendiğiniz Avrupalılardan yapmaz.Bu şekilde sadece kendi milletinden ve dininden uzanan tabiri caizse özentilerden oluyorsunuz biraz kendi değerlerinizi bilin.Sağlıcakla

Arkadaşlar dünya genelinde yapılan en büyük hata İSLAM ile MÜSLÜMAN'ı karıştırmaktır. İslam bir dindir, müslüman ise islam dinine mensup İNSAN. Yani insanların karakteri, bakış açısı, dengesizlikleriyle İSLAM'ı karıştırmayın. Türban ve baş örtüsü İslam dininin getirilerinden biridir. Ancak o örtünün altındaki kafa kişiye aittir. Herkes dört dörtlük müslüman değil hatta bazı insanlar müslümanlıktan çok uzaklar. İslam hoşgörü dinidir.

O aile danışmanının yaptığı yorum sınırı geçmiş, türbanlı ya da türbansızdan ziyade bakılması gereken MESLEK ahlakını nasıl yerine getirdiğidir. Benim en son adet düzensizliği yüzünden gittiğim hastanenin kadın doğum uzmanı türbanlıydı ve 'aaaa tüh ya türbanlı bana denk geldi' demedim. Bana karşı tutumu gayet güleryüzlü, saygılız 'sizli-bizli' idi. Derdimi dinledi, ilacımı yazdı çıktım. Buna rağmen açık başlı bir bayan doktorun benden önceki hasta daha çıkmadan beni içeri alması, kadına tersler gibi konuşması üzerine sıra numaramı alıp çıkmışlığım vardır.

Ben açık bir bayanım, dekoltemi de mini şortumu da giyerim. Türbanları arkadaşlarımı da çok severim.

Ne ben mini şort giydiğim için kaşarım ne o türban taktığı için yobaz.

Herkesin alnının ortasına etiket yapıştırıp durmayı bırakın.

Yanlis olmus ben yazmisim gibi duruyor.

hoşuna gitti herhalde kocamınkiydi o istersen bir gece ayarlayayım size içinde hissetmek istersin

bu ne iğrenç bi yorum
kusura bakmayın ama ben kadın olduğunuza inanmıyorum
eğer kadınsanız da kendiniz için üzülün bence
çünkü ben size acıdım şu an

Ne olmuş burada yahu ?

Başı kapalı olunca ne oluyor yada açık olunca bu kullanıcının amacı ne ben dava edeyim mi gönüllüyüm

Bu arada İsveç'te aşıyor. Adı soyadı her türlü bilgiye sahibim. Hatta fotoğrafı, oğlu, oğlunun fotoğrafı oğlunun adına kadar her türlü bilgi var.

Bir kez daha yaparsa burada her şeyi yazacağım mutlaka Türkiye'den onun adını soyadını arayan veya eşi bu hasta neler yapıyor diye ararasa, bu kadının ruh haline ait her türlü yazıyı kendisi ile paylaşacağımı bildiririm.

O degilde adminlerden biri bana yardim etain ya kaldirdim yukledim ama hala tum alintilari ben yazmisim gibi benim nickimle gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…