Peki güzelim sen hicmi bu yasina kadar birgünden birgüne masaya vurup "Anne yeter artik, bana bu kadar baski yapmana tahamül edemiyorum, kac yasinda bayanim artik, bu denli hayatimi kisitlamana izin veremem" demedinmi?
Annende olsa bu kadar hayatina müdahale etmeye hakki yokki?
Bazen insan özgürlügü icin savasmasi gerek.....sen susup tamam Anne dedigin müddetce inan bana bu böyle devam edecek....Annen sürekli senin hayatini yönlendirmeye calisacak...
Evliliginde bile bu müdahalelere maruz kalacaksin.....
Yakin bir arkadasimin Anneside ayni senin Annen gibiydi....
Herkez kayinvalidesinden ceker ben Annemden cekiyorum gülsüm derdi hep....gercektende o kadar hayatina dahil olmak istiyorduki Annesi, artik kolu komsu akrabalar bile, bari gir aralarinda yat bu kadarda olmaz, yahu rahat birak cocuklari diye ayipliyordu onu....
Arkadasim en sonunda annesine ya artik bu denli hayatima karismaktan vazgecersin, yada icim kan aglasada seninle görüsmeme karari alicam Anne dedi......tabiki Annesi cok üzüldü, kizdi, bagirdi cagirdi hatta bir müddet küstü konusmadi kizinla.....ama sonunda kizina hak verdi ve anladi yanlisini...
Annene dur demek birazda senin elinde güzelim.....iylikle güzellikle gerekirsede kararli ve sert bir sekilde bu durumu daha fazla cekemeyecegini söylemen lazim.
Allah yardimcin olsun,.:1hug: