bende 16 yasindayim ve elli yasinada gelsem annem sizin anneniz gibi olucak eminim simdiden kacmak kurtulmak istiyorum kardeslerime ses etmiyor bile ama bana gelince hep siginti muamelesi ve bide sanki ev kusuyumda kafesten cikarsam keser yerler durumlari biktim bende gercekten gelecekte boyle olursa die gelecege umidimide yitiriyorum ama su an iyi bi egitim aliyorum ve universite icin amerikaya gitmeyi planliyorum hatta o kadar daraltti ki annem dunyami sirf beni sevior bahanesiyle ben nasaya girip marsa falan gitmek istiyorumguluyorum simdi ama her dakika agliyorum normalde bide sorun ben miyim demiyor ki annem sevgilisi vardir kesin o aglatmistir diyor hemde cirkin cumlelerle oysa ne sevgilim var nede gecmis zamanimda oyle kotu olaylar yasamadim
bazen anneler bizi korumak adina en buyuk zarari veriyor bize dost olmak yerine ketum dusmanlar oluyorlar sahsen anneme bise olsa en cok ben uzulurum ama ondan ne kadar uzak olursamda sevinirim
aynen canim bende yurtdisina gitmek hatta yerlesmek istiyorum benim ailem de cok baskicidir her konuda ama ozellikle dini konularda su an zor durumdayim hatta .bende 16yim ayni yastayiz yani su en sinir oldugum sey giyimime karisilmasi ama biraz buyuyunce onada el koyucam tek sorunum bu degil tabi yanlis anlasilmasin bende annemin hic degismiceni dusunuyoruz bazen muttfagi toplamaadigm icin hatta her zaman kiziyo hakaret ediyo onceden tansiyonum dusene kadaar doverdi on yaslarinda falanken simdi hakaret eddiyor embesil demisti en son ben kufurleri annemden ogrendm artik onun icin icimden bisey yapmak gelmiyor bbi an once gitmek istiyorum bu evdenn herkesmayri alem
ben olsam derhal tayinimi fln ister gidebilcegim kadar uzaga giderdim.. ki ben dedigimi yaptim da... hatta yurt sinirlarini da astim... 25 yasindaki bir genc kadina bu yapilmamali...
Tam da bana göre bir başlık. Arkadaşlar bana da bir fikir verin ailemin yanındayım çalışıorum ama bu hepiminizin aşina olduğu kendi kararlarını alamama sorunuyla karşı karşıyayım. Ailemle aynı yerde kalıyorum memleketimdeyim gayet rahat bir okulda çalışıyorum ama bu şekilde kesinlikle içime kapanıyorum. Birey olamıyorum. Tayin istemeyi düşünüyorum karar veremiyorum. Bir yandan rahat aile yanı, iş ortamı rahat aama özgür olmadığın kendi kararlarını alamadığın bir ortam. Diğer yandan bilinmezlerle dolu bir macera olacak olan başka şehire tayin isteme siz ne yapardınız?