Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıralı ölüm yok ki. Bebekler bile ölüyor. O yüzden kocanın dedikleri aşırı saçma. Ya taşının ya da mecburen bu gürültüleri çekeceksin. Başka seçenek yok. Kadın yaşlıysa da yaşlılığını bilsin. Hayvanlar bile ahıra/ ağıla sessizce ve sırayla giriyor.
Yok eşşek gibi kadın ya artık sinirden onu insan olarak göremiyorum bile böyle bir insan olamaz ya dağdan gelmiş

Bu ulkede hayat erkeklere guzel sizde ilgilenmeyin babanne ile duymadim deyin hamileyim inip cikamiyorum merdivenleri deyin yada madem kpde o eve cok duskun madem oyle siz onlarla yer degistirin boylelikle ayip etmemis olursunuz sonucta yine baba evine gitmis olursunuz kv de kendi kvsi ile ilgilensin
Onlar hayatta yerleşmezler buraya korona zamanı burada kalmışlar babanne ömürlerini yemiş

Esinizle ciddi bir konusma yapmaniz gerekiyor rest cekin lohusa halinizle birde bununla mi ugrasacaksiniz siz gormeden bebeginize neler yapar agzina balda calar yuzune tuzda surer surekli tetikte mi olacaksiniz esiniz ozamanda sizin arkanizda olmaz
Aa söylemeyi unutmuşum tuzu yedirecekmiş doğduğunda ufacık bebeğin ciğerini yakacak müsaade etmem zaten ama ses yapmaya devam ederse ne yaparım bilmiyorum

Kayınvalidem sigortacını cartını curtunu ödüyor diye onun üzerindeymiş araba, geçen ay eşime git konuş üstümüze alalım dediğimde kayınvalidem benim üzerime kalırsa öderim alırsanız ödemem demiş eşimde tamam demiş. Annesi pazarlık yapıyor resmen yada bilmediğim birşeyler var. Evi benle tanışmadan 2-3 sene önce vermişler üstüne eşimin ama buda planlı yani ilerde eşi hak sahibi olamasın diye önceden planlı gibi geliyor bana
Arabayı bilemem evlendiktsn snra mı aldinız ama evi tabiki de eşinize yapacaklar. Hicbir hakkınz yokki evlenmeden 2 3 sene önce ustune yapılan evde

Aa söylemeyi unutmuşum tuzu yedirecekmiş doğduğunda ufacık bebeğin ciğerini yakacak müsaade etmem zaten ama ses yapmaya devam ederse ne yaparım bilmiyorum
Misafiri geldiğinde çağırıyorsa gitmeyin,geceleri gürültü yapıyorsa o uyurken bu sefer siz gürültü yapın, sabah size mi geldi açmayın kapıyı.
Yani yapılacak şeyler belli neden pusup kalıyorsunuz?

Çok üzgünüm gerçekten sizi üzmek için değil gözünüzü açmak için yazıyorum
Burdan baktığımda 3 kuruş için ne karısına ne de doğacak çocuğuna zerre kadar değer vermeyen bir adam görüyorum ve siz israrla eşim cok iyi cok sakın cok saf onu seviyorum falan diyorsunuz yavrum bunları size yaşatan eşiniz farkında mısınız acaba

Başta sonda fark etmez böyle pısırık olursan daha çok çekersin. Kocanda iş yok, bebek doğunca gör esas kabusu, başından gitmeyecek sürekli karışacaklar. Biraz eli maşalı olsaydın kimse gık diyemezdi sana.
Hasta olsalar sana baktıracaklar bu net, kv geliyoruz gidiyoruz ne var diyecek sözde onlar bakacak ama iş esasen sana kalacak.
Kendi başını yemişsin, kötü olmadan asla bu işten kurtulamazsın ama sendede o potansiyeli göremedim.
Ben olsam çoktan delirmiştim beni rahat ettirmeyen kocaya kısaca bi baybayda demiştim. Siz hala kocamla şahsi sorunum yok diyip millete suç buluyosunuz, esas sorun eş
Doğru söze ne hacet. Eşimle konuştum bundan sonra ben diyeceğimi diycem sende arkamda duracaksın dedim tamam sen argo konuşmadıkça kendini savun ben arkandayım dedi

Misafiri geldiğinde çağırıyorsa gitmeyin,geceleri gürültü yapıyorsa o uyurken bu sefer siz gürültü yapın, sabah size mi geldi açmayın kapıyı.
Yani yapılacak şeyler belli neden pusup kalıyorsunuz?
Zaten eşimle konuştum biraz önce o yapıyorsa sen yap konuş ben arkandayım dedi bundan sonra bende dikkat etmiycem hiçbirşeye

Çok üzgünüm gerçekten sizi üzmek için değil gözünüzü açmak için yazıyorum
Burdan baktığımda 3 kuruş için ne karısına ne de doğacak çocuğuna zerre kadar değer vermeyen bir adam görüyorum ve siz israrla eşim cok iyi cok sakın cok saf onu seviyorum falan diyorsunuz yavrum bunları size yaşatan eşiniz farkında mısınız acaba
Ben herşeyi konuştum eşimle konuyu açtıktan sonra biz bir aileyiz onlara bağlı kalmadan da yaşayabiliriz aman küserler aman kırılırlar diye yaşamaktan bıktım dedim onayladı beni ve kendimi savun arkandayım dedi umarım değişmez

Ben herşeyi konuştum eşimle konuyu açtıktan sonra biz bir aileyiz onlara bağlı kalmadan da yaşayabiliriz aman küserler aman kırılırlar diye yaşamaktan bıktım dedim onayladı beni ve kendimi savun arkandayım dedi umarım değişmez
Eskilerin tabiriyle ağzınıza bir parmak bal çalmış
Siz diyeceksiniz ki bu evden tasinacagiz
Arabayı uzerine alacaksin
O zaman görelim ne diyecek size
Şu durumda neyin arkasında duracak ki ? Ne yani şimdi ne olmuş oldu yavrum

Ben olsam videoya çekerim. Ayıp olur denen kişilere gösteririm çözüm sunmalarını isterim. Olmadı mı ben de onun uyuduğu zaman aynı şeyleri yapar onu uykusunda hoplatırım. En azından empati yapmayı öğrenir.
Yarın birgün bebek de hoplayacak. Çözüm bulmanız lazım.

Eskilerin tabiriyle ağzınıza bir parmak bal çalmış
Siz diyeceksiniz ki bu evden tasinacagiz
Arabayı uzerine alacaksin
O zaman görelim ne diyecek size
Şu durumda neyin arkasında duracak ki ? Ne yani şimdi ne olmuş oldu yavrum
Onuda söyledim ay başında arabayı da alıcaz inşallah söyledim herşeyi ya karşımda ol ya arkamda dedim

Ben olsam videoya çekerim. Ayıp olur denen kişilere gösteririm çözüm sunmalarını isterim. Olmadı mı ben de onun uyuduğu zaman aynı şeyleri yapar onu uykusunda hoplatırım. En azından empati yapmayı öğrenir.
Yarın birgün bebek de hoplayacak. Çözüm bulmanız lazım.
Yapıcam nende eşimden onayı aldım anlasın artık ne çektiğimi. Kadın değişik ya evden çıkarken bile kapıya dikilip nereye gidiyorsun diyor afedersiniz ama argo biyere gidiyorum diycem en sonunda yüzyüze bakamıycaz birdaha

Arabayı bilemem evlendiktsn snra mı aldinız ama evi tabiki de eşinize yapacaklar. Hicbir hakkınz yokki evlenmeden 2 3 sene önce ustune yapılan evde
Tabi ki hakkım yok ama böyle kendimi güçsüz hissediyorum annesinin üzerine araba olunca ben eşşek başımıyım diyorum bu sefer

Eşim çok sessiz sakin onu seviyorum ama konuşmayı hak savunmayı beceremiyor
Sizi o eve resmen hizmetçi olarak almışlar ve kocanız da pasif bir adam. Kimse kimseye çıkarı olmadan bedava ev vermez zaten ama böyle bir ortama bir de çocuk getireceksiniz maşallah.

Müstakil ev demişsiniz ama samimi olduğunuz ve evi bitişiğinizde olan bir komşu yok mu durumu açıklayıp rica etseniz, bu babaanne kişisi bahçe kapılarını çarpıp demirlere vurduğunda bize de ses geliyor, çocuklarımız ya da (varsa) bahçede hayvanlarımız ürküyor diye şikayet etse?

bu dediğim yöntem olmuyorsa siz de tam babaannenin uyuduğu saati bekleyin sonra inin merdivenlere tencere tava çalın, demir sopayla tırabzanlara vurun uykusunda zıplasın musibet :sinirli: tam yattığı saatte de son ses death metal çalın.

Son düzenleme:
Siz neden kendinizi ortaya atıyorsunuz hamile halinizle. Daha en başında eşinizin sizi düşünüp gerekeni yapması lazımdı. Yarın çocuk doğunca çok daha fazlasını çekersiniz çektirirler yani. Bence eşinizin çok da umrunda değil gibi anlattıklarınıza bakılırsa. Siz değil eşinizin kendini ortaya atıp bir şeyler yapması lazım. Bilmiyorum benim eşim ben böyle yıpranırken hem de hamilesiniz o halde olsam ve ses etmese ben evliliğimi de sorgularım. Ben olsam ne yapardım diye düşündüğümde dayanamaz kalkıp giderdim herhalde babamın evine eşime de o meseleleri halletmeden gelmeyeceğimi söylerdim ki bir şeyler yapsın başka türlü eşinizin adım atacağı yok. Evi satmak kolayca olacak şey değil ama en azından kiraya çıkmak olabilir ayrı bir ev olmadan da dönmezdim aileniz de öyle sizi sokağa atacak değillerdir herhalde. anlattıklarınız gerçekten çekilebilir şeyler değil çocuk doğmadan önlemini almalısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X