• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm soru sahibi, İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın :KK200: Görümce babaanne kaynana hep sorunlar varmış. Keşke bebiş için biraz daha bekleseydiniz :(
Benim yumurtalık rezervim çok düşüktü doktorlar normal yolla olmaz diyorlardı ve bebek bize sürpriz yaptı inanın o benim umudum sürekli onunla konuşuyorum hep karnımı seviyorum biran önce doğsada tek dayanağım olsa diye bekliyorum😔

Ev eşimin ama babası yapıp evi vermiş diye ona ayıp etmek istemiyor satarak. Bu arada evi ne kadar eşime vermiş olsada bahçede bile babasından izinsiz bir gül dikemiyoruz. İki günde bir gelir heryeri eker biçer sanki kendi oturuyor gibi . Bi kere bu nedenden büyük kavga etmiştik babaannem ölmeden satamam demişti. Öldükten sonra zaten problem kalkıyor benim psikolojim bozulduktan sonra satmasa da olur
Sıralı ölüm yok ki. Bebekler bile ölüyor. O yüzden kocanın dedikleri aşırı saçma. Ya taşının ya da mecburen bu gürültüleri çekeceksin. Başka seçenek yok. Kadın yaşlıysa da yaşlılığını bilsin. Hayvanlar bile ahıra/ ağıla sessizce ve sırayla giriyor.

Benim yumurtalık rezervim çok düşüktü doktorlar normal yolla olmaz diyorlardı ve bebek bize sürpriz yaptı inanın o benim umudum sürekli onunla konuşuyorum hep karnımı seviyorum biran önce doğsada tek dayanağım olsa diye bekliyorum😔
Ee o zaman bebeğinin milyon kez korkarak uyanacağına şimdiden kendini hazırla. Ne yazık ki gerçek bu.

Bizim bir üst komşu var. Sık sık çocuklarını döverdi. Sabahları onların sesini duyunca korkuyla uyanırdım. O yüzden senin çektiğin gürültünün derecesini tahmin edebiliyorum.

Hamile halinizle sizi üzmek istemem ama bedava evde oturmanın bedelini ödetiyorlar gibi hissettim. Kimsenin ilgilenmek istemediği babaanne size kalmış. Ev onların olunca ( satamıyor veya kiraya veremiyorsanız sizin sayılmaz) ev verdik bakıcılık yapacak gözü ile bakılıyor.

Ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.

Siz taşının evden başka bir aile üyesi gelip ilgilensin kabul eden olursa.
Zaten bu evi benden önce eşime vermişler benim bir hakkım bile yok ve buna rağmen çok şey yapmışlar gibi düğünümde sararmış kokuşmuş havluları örtüleri çeyiz diye yutturdular bana hiçbirşey yapmadılar iki bilezikle paket ettiler. Paragöz değilim asla öyle anlaşılmasın ama evin acısını benden çıkarttılar kendimi geldim geleli hep değersiz hissettim ve hala çektiriyorlar

Ee o zaman bebeğinin milyon kez korkarak uyanacağına şimdiden kendini hazırla. Ne yazık ki gerçek bu.

Bizim bir üst komşu var. Sık sık çocuklarını döverdi. Sabahları onların sesini duyunca korkuyla uyanırdım. O yüzden senin çektiğin gürültünün derecesini tahmin edebiliyorum.
Bebeğim olduktan sonra devam ederse onu iner ben boğazlarım kendime o kadar acımam ama bebeğime çektirmem bu durumu beni o raddeye getirtecekler

Beni kimsenin düşündüğü yok ki. Şimdi bana bunları bilerek evlendin diyenler olabilir ama ben 85 yaşında ki kadının bizi bu kadar rahatsız edebileceğini hiç düşünemdim bilseydim kabul etmezdim sessiz sakin tanıyordum hep. Kayınvalideme ağzımı açamıyorum zaten hemen savunmay geçiyor hep ben haksızım. Birşey deyince o yaşlı nasıl insanlarsınız siz içinizde hiç merhamet yok mu diyor. Bunu diyen insan zamanında dayanamayıp başka eve çıkmış ama bana katlanmamı istiyor.
Sizi düşünmeyen birini baba yapmasaydınız keşke.

Kendi annesi babasi tasinirken ayip olmamista siz tasininca mi ayip olacakmis
Ah bunu bir anlatabilsem koca kafalı eşime. Kaç defa çantamı alıp gitmeye kalktım ama eşime de hiç kıyamıyorum onunla şahsi bir problemimiz yok şükür ama ailesi bin derde bedel

Yine saçma. Bugün karısının hakkını savunmayan yarın çocuğunu savunmaz. Baba olma yetileri olmayan biri daha baba oluyor.
Çok doğru diyorsunuz şuan ki hayatımı izletseydiler evlenmezdim ama şuan bir çözüm bulamıyorum küssek bile eve gidemiyorum kalp hastası babam var

Ah bunu bir anlatabilsem koca kafalı eşime. Kaç defa çantamı alıp gitmeye kalktım ama eşime de hiç kıyamıyorum onunla şahsi bir problemimiz yok şükür ama ailesi bin derde bedel
Sizi savunmayan size kendi konforu icin annesinin bile cekmedigi babannesini baktiran biriyle probleminiz olsun o sizi gayet iyi anliyor merak etmeyin ama simdi baska eve ciksa kira derdi cikacacak basina hem etraftan ovguleri aliyor yasliya bakiyor diye

Ben bu senaryoyu biliyorum.
O evi eşine vermişler babaanneye baksın aynı zamanda diye.
Babaanneyle arayı bozarsanız ev gider.
Evin gitmesine ok isen babaanneyle kavga çıkar.
Evet bizi sahip çıkalım ilgilenelim diye koymuşlar buraya ve ne yazık ki evlendikten sonra farkettim

Sizi savunmayan size kendi konforu icin annesinin bile cekmedigi babannesini baktiran biriyle probleminiz olsun o sizi gayet iyi anliyor merak etmeyin ama simdi baska eve ciksa kira derdi cikacacak basina hem etraftan ovguleri aliyor yasliya bakiyor diye
Zaten babaanne onlarla yaşamak istemiş kayınvalidem otursun oturduğu yerde demiş. Aynısını ben desem sülaleye kötü gelin ilan edilirim. Eşim dışarıda kira mı vercez diyor zaten onun uykusu derin bütün günde çalıştığı için ne gece duyuyor babanneyi ne gündüz olan bana oluyor

Eşinizle şahsi probleminiz nasıl yok ya bizzat bunları size çektiren eşiniz. Evlenmeden ailece planı yapmışlar, babaanneyi size itelemişler. Senelerce yatalak olsa ne yapacaksınız? Bir an önce o evden taşınmaya bakın. İlla satmanız gerekmiyor. Semti, ısınma sorununu vs. bahane edin kiraya çıkın. Ömrünüzü ipotek altına almışlar sizi oraya yerleştirerek. Anası babası bakmayıp taşınırken ayıp olmuyor da siz taşınsanız mı ayıp olacak? Eşiniz yalan söylüyor size.

Zaten babaanne onlarla yaşamak istemiş kayınvalidem otursun oturduğu yerde demiş. Aynısını ben desem sülaleye kötü gelin ilan edilirim. Eşim dışarıda kira mı vercez diyor zaten onun uykusu derin bütün günde çalıştığı için ne gece duyuyor babanneyi ne gündüz olan bana oluyor
Bu ulkede hayat erkeklere guzel sizde ilgilenmeyin babanne ile duymadim deyin hamileyim inip cikamiyorum merdivenleri deyin yada madem kpde o eve cok duskun madem oyle siz onlarla yer degistirin boylelikle ayip etmemis olursunuz sonucta yine baba evine gitmis olursunuz kv de kendi kvsi ile ilgilensin

Eşinizle şahsi probleminiz nasıl yok ya bizzat bunları size çektiren eşiniz. Evlenmeden ailece planı yapmışlar, babaanneyi size itelemişler. Senelerce yatalak olsa ne yapacaksınız? Bir an önce o evden taşınmaya bakın. İlla satmanız gerekmiyor. Semti, ısınma sorununu vs. bahane edin kiraya çıkın. Ömrünüzü ipotek altına almışlar sizi oraya yerleştirerek. Anası babası bakmayıp taşınırken ayıp olmuyor da siz taşınsanız mı ayıp olacak? Eşiniz yalan söylüyor size.
Yapıcam bunu artık sabrım kalmadı zaten hergün tartışıyoruz bu sebepten. Zaten karşı tarafta önceden herşeyi güvenceye almış biz evlenmeden evi eşime vermişler hiçbir söz hakkım olmasın diye arabayı da kayınvalidemin üstüne yapmışlar ben sanki dış kapının dış mandalıyım buraya bakıcılığa gelmişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X