Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müstakil ev demişsiniz ama samimi olduğunuz ve evi bitişiğinizde olan bir komşu yok mu durumu açıklayıp rica etseniz, bu babaanne kişisi bahçe kapılarını çarpıp demirlere vurduğunda bize de ses geliyor, çocuklarımız ya da (varsa) bahçede hayvanlarımız ürküyor diye şikayet etse?

bu dediğim yöntem olmuyorsa siz de tam babaannenin uyuduğu saati bekleyin sonra inin merdivenlere tencere tava çalın, demir sopayla tırabzanlara vurun uykusunda zıplasın musibet :sinirli: tam yattığı saatte de son ses death metal çalın.
Maalesef koca arsa ortasında tek ev bizimki bir komşum bile yok

Yok bu kadının uyuduğu vakiti vallahi kestiremiyorum geceleri geziyor cinli gibi ne ara uyuyor ne ara dinleniyor ben bilmiyorum lavobaya kalksam bile bakıyorum aşşağıdan sesler geliyor sürekli bir tıngırtı

Ben ne yapacağımı biliyorum en son onun yattığı oda üzerinde eşim yürüyüş bandında yürümüştü çok rahatsız olmuştu hemen zile bastı ne oluyor diye , bundan sonra ben yürüyeyimde görsün

Siz neden kendinizi ortaya atıyorsunuz hamile halinizle. Daha en başında eşinizin sizi düşünüp gerekeni yapması lazımdı. Yarın çocuk doğunca çok daha fazlasını çekersiniz çektirirler yani. Bence eşinizin çok da umrunda değil gibi anlattıklarınıza bakılırsa. Siz değil eşinizin kendini ortaya atıp bir şeyler yapması lazım. Bilmiyorum benim eşim ben böyle yıpranırken hem de hamilesiniz o halde olsam ve ses etmese ben evliliğimi de sorgularım. Ben olsam ne yapardım diye düşündüğümde dayanamaz kalkıp giderdim herhalde babamın evine eşime de o meseleleri halletmeden gelmeyeceğimi söylerdim ki bir şeyler yapsın başka türlü eşinizin adım atacağı yok. Evi satmak kolayca olacak şey değil ama en azından kiraya çıkmak olabilir ayrı bir ev olmadan da dönmezdim aileniz de öyle sizi sokağa atacak değillerdir herhalde. anlattıklarınız gerçekten çekilebilir şeyler değil çocuk doğmadan önlemini almalısınız
Evet çocuk doğmadan el atmam gerekiyor çünkü bu evden çıkmazsak babanne ölüncede kaynanamlar alt kata gelecek miş ve kaynanam beni sürekli dışlayan biri. En son görümcemin çocuğu beni seviyor diye o bizim kanımızdan değil niye seviyorsun diye sitem etmişti el kadar çocuğa. Buradan taşınmadan huzur bana haram bir gün iyi olsak 5 gün kavga ediyoruz hep ailesi yüzünden

Sizi o eve resmen hizmetçi olarak almışlar ve kocanız da pasif bir adam. Kimse kimseye çıkarı olmadan bedava ev vermez zaten ama böyle bir ortama bir de çocuk getireceksiniz maşallah.
Yazılanları okudukça daha çok korkmaya başladım ilerisi için 😔

Yazacaktım tam babanne ölünce gelirler diye, yazmışsınız.Torun var çünkü artık. Kesin gelirler.

Arabayı da üstüne vermezler eşinizin. Sizin hakkınız olmasın diye. Hiç iyi gözükmüyor.

Şu anda hamileyken bu kadar umursuyorsa, doğumdan sonra görünmez oluyorsunuz insanların gözünde. Ne yapın edin gidin o evden. Madem kazanıyor. 2 gün sonra bebeğe harcanan paralardan bahsedecek, yine çıkamayacaksınız.

Bahsettiğiniz, kv nin bizim kanımızdan değil o, niye seviyorsun inanılmaz çirkin ve niyetini belli eden bir tutum.

Hamile kadın kendini savun arkandayım diye avutulmaz. Sorun ailesi değil, eşiniz. Onunla çözmelisiniz. Aile olmak için uzaklaşmak gerekli. Allah işinizi kolaylaştırsın.

Buraya yerleşmeye gelirlerse artık kıyamet mi kopar ben cinnet geçirip tatsız olaylar mı yaşarım gerçekten bilmiyorum.
Arabayı bu ay eşim üstüne almazsa bende onun burnundan getiricem hergünü yediği yemekten emdiği süte kadar yetti artık düşündükçe kullanılmış gibi hissediyorum kendimi
Kv zaten bana hep bu tarz şeyler söyleyip benim ailemin yanında ve eşimin yanında öz kızıymışım gibi davranıyor şok oluyor çarpasım geliyor ağzına iki tane
Mecbur iş başa düştü ben kendimi savunmak zorundayım

Arkadaşlar benim bir derdim var. Müstakil bir binada eşimin babaannesiyle altlı üstlü olarak yaşıyoruz ev eşimin. Fakat şöyle bir problem var ki babaannesiyla asla bir kontak kuramıyoruz rahatsız olduğumuz şeyler hakkında. Kadın 85 yaşında gece elli kere bahçeye çıkıyor saat 2 den sonra sabaha kadar ve her bahçeye çıktığında apartman kapsını ve kendi dairenin girişinde ki kapıyı ahır kapısı kapatır gibi kapatıyor. Eşimin uykusu derin o uyanmıyor ama ben her defasında uykumdan sıçrayarak uyanıyorum. İlk evlendiğimiz zamanlarda gece 10 da bile 6-7 kere üst üste zile basıp bizi yatağımızdan fırlatmışlığı çok var. Zile bu kadar basma telefonum var birşey olunca ara dediğimde bana birşey söyleyeceği zaman apartmana çıkıp apartman demirlerine bastonuyla düşman döver gibi vuruyor çıkayım onu dinleyeyim diye ve ben eğer gündüz uyuyorsam yine panik halinde uykumdan uyanıyorum yapma etme deyince de benim elim ağır ondan ses fazla çıkıyor deyip sıyrılıyor. ve taze hamileyim korkuyla bebeğime birşey olur diye çok endişeliyim. Beni sonunda ruh hastası edecek her an beklemedeyim acaba ne zaman kapıları vurur diye. Eşim de defalarca konuştu ve yarım saat önce tekrar konuştu yapma etme diye ama eşim dışarı çıktı babaanne yine başladı kapıları vurmaya. Kayınvalidem bile çekmemiş bu kadını bırakıp gitmiş ayrı eve , eşime de bu evi vermişler eşimde taşınmak istemiyor ortada kaldım vallahi yerimde olsanız ne yapardınız. İnip aşşağıya yanlış birşey söylemekten korkuyorum yaşlı birşey olsa sebebi ben olucam.
Kapı döverken bir iki kez sabredin ve çıkmayın o zaman anlar insansızlığın ne demek olduğunuda kıymet bilir diyorum tabi inşallah.

Kapı döverken bir iki kez sabredin ve çıkmayın o zaman anlar insansızlığın ne demek olduğunuda kıymet bilir diyorum tabi inşallah.
Nankör kadın eşi vefat etmiş yıllar önce yalnız yaşıyor muş geldik buraya iyi ki geldiniz beni kurtardınız yalnızlıktan diyor ama kıymet bilmiyor. Vallahi bunca şey anlatmama rağmen onu görünce yine vicdanım sızlıyor yaşlı kıyamıyorum beni antidepresan paklayacak gibi

Öyle olmasa bu harika adam ve evliliği bir de cocukla "taçlandirmazdınız". Her yeri altın olmalı elbette.
Ben çocuk geldiğinde kendimi daha güçlü hissedeceğimi düşünüyorum bebeğim var diye atacakları adımları iki defa düşürler bence

Ben çocuk geldiğinde kendimi daha güçlü hissedeceğimi düşünüyorum bebeğim var diye atacakları adımları iki defa düşürler bence
Niye iki defa düşünsünler, sebep?
İçinizi karartmak istemiyorum ama sizi iç açıcı günler beklemiyor üzgünüm.

Bebeğim olduktan sonra devam ederse onu iner ben boğazlarım kendime o kadar acımam ama bebeğime çektirmem bu durumu beni o raddeye getirtecekler
Ederse değil edecek bunu bil sevgili konu sahibi babaanne birden sihirli değnek değmiş gibi olmayacak. Evi sana bırakıp babaanneyi de yanında hediye etmişler elden ayaktan düşünce de sana baktırırlar..

Nankör kadın eşi vefat etmiş yıllar önce yalnız yaşıyor muş geldik buraya iyi ki geldiniz beni kurtardınız yalnızlıktan diyor ama kıymet bilmiyor. Vallahi bunca şey anlatmama rağmen onu görünce yine vicdanım sızlıyor yaşlı kıyamıyorum beni antidepresan paklayacak gibi
Valla sizde vicdan varda onda kalmış mı tamam yaşlıdır deriz hürmet lazım deriz ama siz sürekli uyarmanıza karşı hala yapmaya devam ediyorsa vicdanı pekte araya sokmamak lazım.

Evet çocuk doğmadan el atmam gerekiyor çünkü bu evden çıkmazsak babanne ölüncede kaynanamlar alt kata gelecek miş ve kaynanam beni sürekli dışlayan biri. En son görümcemin çocuğu beni seviyor diye o bizim kanımızdan değil niye seviyorsun diye sitem etmişti el kadar çocuğa. Buradan taşınmadan huzur bana haram bir gün iyi olsak 5 gün kavga ediyoruz hep ailesi yüzünden
Bence burada asıl sorun eşiniz. Nasıl müsaade ediyor sizin bunları yaşamanıza, bu duruma düşmenize hayret ya. Seven insan eşine hem de hamile eşine nasıl bunları reva görür sizi herkesten koruyup kollamak size laf söyletmemek yerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X