Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle şahsi probleminiz nasıl yok ya bizzat bunları size çektiren eşiniz. Evlenmeden ailece planı yapmışlar, babaanneyi size itelemişler. Senelerce yatalak olsa ne yapacaksınız? Bir an önce o evden taşınmaya bakın. İlla satmanız gerekmiyor. Semti, ısınma sorununu vs. bahane edin kiraya çıkın. Ömrünüzü ipotek altına almışlar sizi oraya yerleştirerek. Anası babası bakmayıp taşınırken ayıp olmuyor da siz taşınsanız mı ayıp olacak? Eşiniz yalan söylüyor size.
Birde bu kafadaki aile ve es ileride kendi annesi babasinada baktirir konu sahibi omrunu esi kira vermesin diye birilerine bakarak gecirir

Eşiniz nasıl çok iyi olmasın anlamadım. Babaanne bakıcısı ve çekicisi olarak atanmışsınız. Kaç kişi sizin kabul ettiğiniz hayatı kabul eder bir düşünün bence. Bu kıyamadığınız adamlar size çatır çatır kıyıyorlar yani. Adamlara merhamet edeceğiniz yere kendinize etseniz keşke.

Burdaki asıl mesele ses değil ben olsam sese takılmak yerine başka konulara takilirdim.konunuza onları yazsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız.mesela hastalıkta hep siz bakacaksınız.misafir gelse yine sizde.hele bebek doğsa sizde hiç çıkmaz.
Çok fazla problemim var kayınvalidemle bile burdan fizana yol olur problemlerimiz hangi birini yazayım ki. Bananne bebek doğmadan bile eşim sabah işe gidince bazı günler sabah 8 de geliyor öğlene kadar oturup gidiyor ve inanılmaz derecede çok konuşuyor beynimden kıvılcım çıkıyor o anlatırken. Sürekli aşşağı inmemi istiyor ilgi istiyor inmeyince trip atıyor neler neler

Eşiniz nasıl çok iyi olmasın anlamadım. Babaanne bakıcısı ve çekicisi olarak atanmışsınız. Kaç kişi sizin kabul ettiğiniz hayatı kabul eder bir düşünün bence. Bu kıyamadığınız adamlar size çatır çatır kıyıyorlar yani. Adamlara merhamet edeceğiniz yere kendinize etseniz keşke.
Çok haklısınız. Bütün kahırı ben çekiyorum ama kayınvalideme gidip sitem edince biz varız sen mi bakıyorsun biz gelip gidiyoruz diyor içerde neler çektiğimi anlamıyorlar

Birde bu kafadaki aile ve es ileride kendi annesi babasinada baktirir konu sahibi omrunu esi kira vermesin diye birilerine bakarak gecirir
Geleceği düşündükçe inanın çok korkuyorum ailesine bakma durumu beni korkutuyor. Ben eşime şimdiden bakmam etmem diyorum tamam diyor ama hiç güvenemiyorum

Yapıcam bunu artık sabrım kalmadı zaten hergün tartışıyoruz bu sebepten. Zaten karşı tarafta önceden herşeyi güvenceye almış biz evlenmeden evi eşime vermişler hiçbir söz hakkım olmasın diye arabayı da kayınvalidemin üstüne yapmışlar ben sanki dış kapının dış mandalıyım buraya bakıcılığa gelmişim
Eşinizle iyi ki probleminiz yokmuş. Problemli haliniz nasıl olurdu acaba. Hadi eşiniz sizden mal kaçırmış siz hangi akla hizmet kabul edip bir de hamile kaldınız. Babannenin yaptığı gürültü bunların yanında problem bile değil.

Bebek doğunca o çocuk uykusundan nasıl kalkacak o seslerle eşiniz sizi dusunmuyorsa bebegını düşünsün Allah esırgesin çocuk aklından bile olabilir
Evet ya bu durumdan çok korkuyorum bebeğimi uyandırır korkutursa o sinirle farklı şeyler yapmaktan da korkuyorum

Geleceği düşündükçe inanın çok korkuyorum ailesine bakma durumu beni korkutuyor. Ben eşime şimdiden bakmam etmem diyorum tamam diyor ama hiç güvenemiyorum
Simdi babanneyide cekmek istemiyorsunuz ama pasa pasa cekiyorsunuz yarin cocuk olunca nasil olacak bu kafadaki insan sizin çocuğunuza istediginiz gibi bakmaniza musade edecek mi

Çok haklısınız. Bütün kahırı ben çekiyorum ama kayınvalideme gidip sitem edince biz varız sen mi bakıyorsun biz gelip gidiyoruz diyor içerde neler çektiğimi anlamıyorlar
Bir şey soracağım kaç yaşındasın? Küçük gibisin çünkü hala.:) Seni anlamıyorlar mı? Seni anlamadıklarını nerden çıkarıyorsun? Gayette anlıyorlar işlerine gelmiyor. Senin durumunu anladıkları için senin başına atıp kaçmışlar zaten. Seni anlamalarını beklemene gerek yok. Eşin dediğin kadar iyi olsa senin halini başkasının anlamasını gereken pozisyona düşürmez arkadaşım. Yok çok sessiz yok hak savunmayı beceremiyor. Kendimizi kandırmayalım yani.

Zaten bu evi benden önce eşime vermişler benim bir hakkım bile yok ve buna rağmen çok şey yapmışlar gibi düğünümde sararmış kokuşmuş havluları örtüleri çeyiz diye yutturdular bana hiçbirşey yapmadılar iki bilezikle paket ettiler. Paragöz değilim asla öyle anlaşılmasın ama evin acısını benden çıkarttılar kendimi geldim geleli hep değersiz hissettim ve hala çektiriyorlar

Durumumuza üzüldüm. Ama keşke o evi kabul etmeseydiniz.

Eşinizle iyi ki probleminiz yokmuş. Problemli haliniz nasıl olurdu acaba. Hadi eşiniz sizden mal kaçırmış siz hangi akla hizmet kabul edip bir de hamile kaldınız. Babannenin yaptığı gürültü bunların yanında problem bile değil.
Kayınvalidem sigortacını cartını curtunu ödüyor diye onun üzerindeymiş araba, geçen ay eşime git konuş üstümüze alalım dediğimde kayınvalidem benim üzerime kalırsa öderim alırsanız ödemem demiş eşimde tamam demiş. Annesi pazarlık yapıyor resmen yada bilmediğim birşeyler var. Evi benle tanışmadan 2-3 sene önce vermişler üstüne eşimin ama buda planlı yani ilerde eşi hak sahibi olamasın diye önceden planlı gibi geliyor bana

Kayınvalidem sigortacını cartını curtunu ödüyor diye onun üzerindeymiş araba, geçen ay eşime git konuş üstümüze alalım dediğimde kayınvalidem benim üzerime kalırsa öderim alırsanız ödemem demiş eşimde tamam demiş. Annesi pazarlık yapıyor resmen yada bilmediğim birşeyler var. Evi benle tanışmadan 2-3 sene önce vermişler üstüne eşimin ama buda planlı yani ilerde eşi hak sahibi olamasın diye önceden planlı gibi geliyor bana
Babaanneye baktırma da planlı olduğu için...

Bir şey soracağım kaç yaşındasın? Küçük gibisin çünkü hala.:) Seni anlamıyorlar mı? Seni anlamadıklarını nerden çıkarıyorsun? Gayette anlıyorlar işlerine gelmiyor. Senin durumunu anladıkları için senin başına atıp kaçmışlar zaten. Seni anlamalarını beklemene gerek yok. Eşin dediğin kadar iyi olsa senin halini başkasının anlamasını gereken pozisyona düşürmez arkadaşım. Yok çok sessiz yok hak savunmayı beceremiyor. Kendimizi kandırmayalım yani.
27 yaşındayım herşeyin farkındayım ama tek başıma kendimi biryere kadar savunabiliyorum maalesef :( evlendiğimizden beri ben tepki gösteriyordum onlara karşı bu sefer bizi düşman ilan ettiler bende kabuğuma çekildim başa çıkamıyorum

Simdi babanneyide cekmek istemiyorsunuz ama pasa pasa cekiyorsunuz yarin cocuk olunca nasil olacak bu kafadaki insan sizin çocuğunuza istediginiz gibi bakmaniza musade edecek mi
Şimdiden diyor zaten doğsun ben bakıcam şöyle yapıcam böyle yapıcam tuzlu suya basıcam sen anlamazsın gibi gibi tonla şeyler söylüyor. Ezanı kulağına eşimin okumasını istiyorum siz anlamazsınız ben okuycam diyor herşeye muhalefet

27 yaşındayım herşeyin farkındayım ama tek başıma kendimi biryere kadar savunabiliyorum maalesef :( evlendiğimizden beri ben tepki gösteriyordum onlara karşı bu sefer bizi düşman ilan ettiler bende kabuğuma çekildim başa çıkamıyorum
Çokta küçük değilmişsin. Kendini niye savunacakmışsın sen? Başta durumu reddedecektin ısrar ederse yoluna gidecektin. Sonra demeyin diyorlar ama bir de çocuk geliyor. Cümbüş yaşarsın diyeyim bak. Tek başına ailesiyle mücadele ettiğiniz herifler nasıl çok iyi oluyor onu da anlamıyorum. Adamlar sizi ortaya atıyor hayat keyfiniz yok kaliteniz yok tercih hakkınız yok.Bir de çocuk geliyor. Sence umrunda mıdır senin herifin mesela senin mutsuzluğun? Keşke biraz rasyonel davransa kadınlarımız. Duygusal kararlar ve alttan almalar ancak kısa süreli mutluluk getirir çünkü.

Başta yapmadığım şeyin acısını çekiyorum şuan ve nasıl işin içinden çıkacağımı bilmiyorum tek başıma savaşmaktan bunaldım bende inanın yaşayana daha zor kendim ettim kendim buldum ve yol arıyorum

Şimdiden diyor zaten doğsun ben bakıcam şöyle yapıcam böyle yapıcam tuzlu suya basıcam sen anlamazsın gibi gibi tonla şeyler söylüyor. Ezanı kulağına eşimin okumasını istiyorum siz anlamazsınız ben okuycam diyor herşeye muhalefet
Esinizle ciddi bir konusma yapmaniz gerekiyor rest cekin lohusa halinizle birde bununla mi ugrasacaksiniz siz gormeden bebeginize neler yapar agzina balda calar yuzune tuzda surer surekli tetikte mi olacaksiniz esiniz ozamanda sizin arkanizda olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X