- 28 Aralık 2024
- 307
- 214
- 18
Böyle anlarda bir olabilmek çok önemli ve ne yazık ki bir olamıyoruz eşimle bu konudaİçim şişti konuyu ve yorumları okurken. Acilen o evden kiraya çıkıp huzuru parayla satın alacaksınız, başka bir çareniz yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle anlarda bir olabilmek çok önemli ve ne yazık ki bir olamıyoruz eşimle bu konudaİçim şişti konuyu ve yorumları okurken. Acilen o evden kiraya çıkıp huzuru parayla satın alacaksınız, başka bir çareniz yok.
Kendi kendini savun diyor bana ben bugün dile getirmeden öncede hep kendini savun diyordu beni korumak yerineBence burada asıl sorun eşiniz. Nasıl müsaade ediyor sizin bunları yaşamanıza, bu duruma düşmenize hayret ya. Seven insan eşine hem de hamile eşine nasıl bunları reva görür sizi herkesten koruyup kollamak size laf söyletmemek yerine
Erkeklerin kadınlara bunu demesi hiç hoşuma gitmiyor. Tamam kadınız kendimizi herkese karşı savunuruz da yeri gelince ama ortada eşin ailesi ile ilgili bir durum varsa bi zahmet el at be kardeşimmm sen çöz olayıı.Kendi kendini savun diyor bana ben bugün dile getirmeden öncede hep kendini savun diyordu beni korumak yerine
Ne yap et taşın, gerekirse kavga et ...Arkadaşlar benim bir derdim var. Müstakil bir binada eşimin babaannesiyle altlı üstlü olarak yaşıyoruz ev eşimin. Fakat şöyle bir problem var ki babaannesiyla asla bir kontak kuramıyoruz rahatsız olduğumuz şeyler hakkında. Kadın 85 yaşında gece elli kere bahçeye çıkıyor saat 2 den sonra sabaha kadar ve her bahçeye çıktığında apartman kapsını ve kendi dairenin girişinde ki kapıyı ahır kapısı kapatır gibi kapatıyor. Eşimin uykusu derin o uyanmıyor ama ben her defasında uykumdan sıçrayarak uyanıyorum. İlk evlendiğimiz zamanlarda gece 10 da bile 6-7 kere üst üste zile basıp bizi yatağımızdan fırlatmışlığı çok var. Zile bu kadar basma telefonum var birşey olunca ara dediğimde bana birşey söyleyeceği zaman apartmana çıkıp apartman demirlerine bastonuyla düşman döver gibi vuruyor çıkayım onu dinleyeyim diye ve ben eğer gündüz uyuyorsam yine panik halinde uykumdan uyanıyorum yapma etme deyince de benim elim ağır ondan ses fazla çıkıyor deyip sıyrılıyor. ve taze hamileyim korkuyla bebeğime birşey olur diye çok endişeliyim. Beni sonunda ruh hastası edecek her an beklemedeyim acaba ne zaman kapıları vurur diye. Eşim de defalarca konuştu ve yarım saat önce tekrar konuştu yapma etme diye ama eşim dışarı çıktı babaanne yine başladı kapıları vurmaya. Kayınvalidem bile çekmemiş bu kadını bırakıp gitmiş ayrı eve , eşime de bu evi vermişler eşimde taşınmak istemiyor ortada kaldım vallahi yerimde olsanız ne yapardınız. İnip aşşağıya yanlış birşey söylemekten korkuyorum yaşlı birşey olsa sebebi ben olucam.
Konu ev değil, evle beraber babaanneyi size kitlemişler, ben olsam kavga dövüş çıkardım ordan , sen bakıcı olarak orda zorunlu tutuyorlar...Ev eşimin ama babası yapıp evi vermiş diye ona ayıp etmek istemiyor satarak. Bu arada evi ne kadar eşime vermiş olsada bahçede bile babasından izinsiz bir gül dikemiyoruz. İki günde bir gelir heryeri eker biçer sanki kendi oturuyor gibi . Bi kere bu nedenden büyük kavga etmiştik babaannem ölmeden satamam demişti. Öldükten sonra zaten problem kalkıyor benim psikolojim bozulduktan sonra satmasa da olur
Onlar sana güzel kıyıyor ama , valla tüm suç sizde ...Ah bunu bir anlatabilsem koca kafalı eşime. Kaç defa çantamı alıp gitmeye kalktım ama eşime de hiç kıyamıyorum onunla şahsi bir problemimiz yok şükür ama ailesi bin derde bedel
Ay ne alaka ne dek küssem de gidemiyorum, babaniz hemen kalp krizi mi geçirecek sizi görünce bu ne saçma bir bahane...Çok doğru diyorsunuz şuan ki hayatımı izletseydiler evlenmezdim ama şuan bir çözüm bulamıyorum küssek bile eve gidemiyorum kalp hastası babam var
Topla valizini git bacım, sende de iş yok ...Başta yapmadığım şeyin acısını çekiyorum şuan ve nasıl işin içinden çıkacağımı bilmiyorum tek başıma savaşmaktan bunaldım bende inanın yaşayana daha zor kendim ettim kendim buldum ve yol arıyorum
Çünkü eşin bencil bir adam karısını korumayı bile bir yük olarak görüyor, ne suya ne de sabuna dokunmak istemiyor, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor resmen , sana acısa hamile karımı kimse strese sokamaz deyip müdahale ederdi , valla senin yerinde olsam hepsine hayatı dar eder bir şekilde kavga dövüş çıkardım ordan ..Kendi kendini savun diyor bana ben bugün dile getirmeden öncede hep kendini savun diyordu beni korumak yerine
O kadar haklısın ki gece 4 ten bildiriyorum allah aklıma mukayyet olsun diye dua ederken buldum kendimi bu kadınla dün eşim konuşmasına tağmen demek ki yeterli gelmemiş bu gece ikinci uyanışım vallahi kalbim ağırıyor çantamı alıp gitmeme az kaldı bu saatte ağlıyorum sinirimdenÇünkü eşin bencil bir adam karısını korumayı bile bir yük olarak görüyor, ne suya ne de sabuna dokunmak istemiyor, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor resmen , sana acısa hamile karımı kimse strese sokamaz deyip müdahale ederdi , valla senin yerinde olsam hepsine hayatı dar eder bir şekilde kavga dövüş çıkardım ordan ..
Şuan yaşadığım problemler arasında hadta oluşu yok evet ama olmayacağı ne malum herşeyi baktırmasalarda yine benden isteyecekleri çok şey olur bunun farkındayım ve düşüncesi bile panik atak yapıyor beni. Bu saatte uyandım sahura değil kapı sesine bahçeye çıktı yine kapıları vura vura ve göğsüm o kadar sıkılıyor ki uyuyamıyorum stres vücudumu sardı aklımı yitirmekten çok korkuyorum artık. Sabah olsun konuşucam yada tartışıcam bilmiyorum eşim şuan horul horul uyuyorSiz bu boş beleş çöp adamı nereden bulup başınızı yaktınız? Hamile karısını korumayı bırak, git kendin hallet diyor. Baba yadigarı evmiş çıkamazmış, şuna beleş ev var kira ödemiyorum, bedelini evlendiğim kadın babaanneme bakarak ödüyor mis demiyor da. Sizin durumda olanların ne tesadüf hepsinin babası kalp hastası oluyor. Ben demiyorum, açın başka konuları okuyun.
Babaanne ölünce diye planlar yapılıyor şaka gibi. Felç, yatalak, bunama, evde düşüp orasını burasını kırma ihtimali yok direk ölecek herkes kurtulacak. Kim bakacak bu kadına, kim altını alacak temizleyecek çocuk gibi yedirip içirecek? Adamda kuruş akıl yok bari siz kendinizi kurtarın. Yeni doğum yapmış kadınlara bir sorun bakalım en çok istedikleri şey ne diye. Sessiz, huzurlu sakin ortamda bebeğini emzirip uyutmak yerine bastonuyla demirlere vuran 6-7 defa zile basan yaşlı babaanne olacak elinizde. Tuz yedirecekmiş tuza basacakmış, taş gibi kundaklayıp kolunu bacağını sakatlar çocuğun.
Siz bu pısırık adamdan fazla bir şey beklemeyin. Kendinizi yakmışsınız bari çocuğunuza sahip çıkın. Benim kızım yeni doğduğunda yüksek sesle hapşırmaya bile korkar ağlardı, kadın demirlere vurup uyandıracak. Sadece kayınvalide değil anneniz de zalim. Hatta elin kadını sizi kollamak zorunda değil ama anneniz? Gelir başımıza kalır huzurumuz kaçar mı diyor? Kızımı millete bakıcı olsun diye evlendirmedim, kocası hakkını savunup korumuyorsa ezdiriyorsa isterse 10 çocuğu olsun çeker alırım diyeceğine sus ve kocana itaat et diyor. Bunun bir üst versiyonu geleceksen çocuğu bırak gel diyor.
e 85 yasinda nenenin alt katina tasiniyorsan onun ucretsiz bakicisi olacagini da bilmen gerekir.Beni kimsenin düşündüğü yok ki. Şimdi bana bunları bilerek evlendin diyenler olabilir ama ben 85 yaşında ki kadının bizi bu kadar rahatsız edebileceğini hiç düşünemdim bilseydim kabul etmezdim sessiz sakin tanıyordum hep. Kayınvalideme ağzımı açamıyorum zaten hemen savunmay geçiyor hep ben haksızım. Birşey deyince o yaşlı nasıl insanlarsınız siz içinizde hiç merhamet yok mu diyor. Bunu diyen insan zamanında dayanamayıp başka eve çıkmış ama bana katlanmamı istiyor.
Bizimle yemiyor kendi çapında yapıyor yemek yiyor , kv iki günde bir gelip kontrol edip gidiyor ben gelecektense günümüze daha çok takılmış durumdayım çünkü hamileyim diye sahura kalkmıyorum eşimde yiyip yatıyor ama ben şuan ayaktayım neden çünkü 15 dakika önce kalktı bahçeye çıktı kapıları vura vura ve şuan göğsüm sıkışıyor nefesim daralıyor stresten eşimi kaldırmayı denedim uyandı inip kavgamı edeyim dedi ve geri uyudu ben napayım şimdi napayıme 85 yasinda nenenin alt katina tasiniyorsan onun ucretsiz bakicisi olacagini da bilmen gerekir.
85 yuksek bir yas, sizinle mi yemek yiyor? gun icinde kendi evinde kaldığına, hala sagliginin yerinde olduguna sukret bence. benim benzer yaslarda biraz büyük bir ninem var. kislari beraberiz yazlari memlekette. onu cok seviyorum - benim için sıkıntı yok ama bakımı cok zor o yasta. sukret ki kadin kendi kendini idare ediyor. Bunlar iyi günlerin bence
Bi sigorta ödemekten aciz mi eşiniz?Kayınvalidem sigortacını cartını curtunu ödüyor diye onun üzerindeymiş araba, geçen ay eşime git konuş üstümüze alalım dediğimde kayınvalidem benim üzerime kalırsa öderim alırsanız ödemem demiş eşimde tamam demiş. Annesi pazarlık yapıyor resmen yada bilmediğim birşeyler var. Evi benle tanışmadan 2-3 sene önce vermişler üstüne eşimin ama buda planlı yani ilerde eşi hak sahibi olamasın diye önceden planlı gibi geliyor bana
Maalesef ki yeni yeni düşündükçe anlıyorum bazı şeyleri hep biz onlara muhtaç yaşamışız aslında bir garantimiz yok muşBi sigorta ödemekten aciz mi eşiniz?
Gerçi kira ödemekten de aciz olduğu için babanneye bakmak zorunda bırakıyor sizi. Birilerinden maddi destek olduğu sürece hayatınız hep ipotekli olacak maalesef![]()
iste sukret ki kadin hala kendi yemegini yapip yiyor. benim ananem yapamaz mesela, beli tutmaz o kadar ayakta kalmaya.Bizimle yemiyor kendi çapında yapıyor yemek yiyor , kv iki günde bir gelip kontrol edip gidiyor ben gelecektense günümüze daha çok takılmış durumdayım çünkü hamileyim diye sahura kalkmıyorum eşimde yiyip yatıyor ama ben şuan ayaktayım neden çünkü 15 dakika önce kalktı bahçeye çıktı kapıları vura vura ve şuan göğsüm sıkışıyor nefesim daralıyor stresten eşimi kaldırmayı denedim uyandı inip kavgamı edeyim dedi ve geri uyudu ben napayım şimdi napayım
Yarın çocuk doğsun krizleri görün. Bakın bu saatte kapı vuruyor diyorsunuz, belki tam çocuğu emzirdi uyuttu yatağına koydunuz kadın kapıları dan dün vura vura uyandırdı bebeği... Çocuğun bi düzeni bile olmayacak. Siz kendiniz bile isteye kabul etmişsiniz bu hayatı ama çocuğunuza acıyın. Eşinizle ciddi bi konuşma yapın çocuk doğmadan gerekirse rest çekin ama çözüm bulun.Maalesef ki yeni yeni düşündükçe anlıyorum bazı şeyleri hep biz onlara muhtaç yaşamışız aslında bir garantimiz yok muş
Kaç cinnet geçirdim burada ben kaç kere çantamı alıp kapıdan döndüm eşim herşeyi çözücez diyerek hep oyaladı bu saatte uyanığım neden çözümlenmdiği için ve şuan hanımefendi aşşağıda son ses televizyon izliyor çünkü umurunda değil biz yukarıda birbirimize girmişiz kime ne? Eşimi zor bela uyandırdım konuşucam sabah olunca bu saatte kavga mı edeyim diyor ya git et kavga et artık yeter o bu saatte rahatsız etmekten korkmuyor eşim tartışmaktan korkuyorYarın çocuk doğsun krizleri görün. Bakın bu saatte kapı vuruyor diyorsunuz, belki tam çocuğu emzirdi uyuttu yatağına koydunuz kadın kapıları dan dün vura vura uyandırdı bebeği... Çocuğun bi düzeni bile olmayacak. Siz kendiniz bile isteye kabul etmişsiniz bu hayatı ama çocuğunuza acıyın. Eşinizle ciddi bi konuşma yapın çocuk doğmadan gerekirse rest çekin ama çözüm bulun.
Ha bi de çok sevdiğim KK atasözü: bir cinnet her şeyi çözer...