Hangi sosyal medyadan bahsediyorsunuz.
Ayrıca büyük tepki göstermen iyi olmuş,sessiz kalınca nasılsa kabul ediyor diye devam ediyorlar.Gerçekten yapmayan erkek sayısı azdır.Onlarda libidosu düşük bu sebeple eşiyle problem yaşayan kişilerdir.Gözünü korkutmaya devam etmelisin.Görüşmek için degil merakından sanırım böyle şeylerle uğraştı eşiniz.
Ben asla böyle büyük konuşmadım evlendiğim:) Eşim yapmaz diye.Neden çünkü fırsat kalmadan Rus sosyal sitesinde üyeliğini gördüm kimseyle konuşmamış.Ama yine de azarladım kapattı.Sonra kelimelik diye bir oyun var o oyunda bekarım diye sohbet etmiş birileriyle aglaya zırlaya affettirdi kendini.Onda da sadece sohbet etmiş o kadar.Kurana el bastı tövbe diye.6 ay sonra arkadaşlarından öğrenmiş çinlilerin sitesine üye olmuş.Üye olmayan yokmuş zaten bir baktım hepsinin kocası fink atıyor o sitede.Tahmin edemedi bulduğumu.Üyelik açıp işletmeye çalıştım anladı.Sonra kapattı bir daha da yapmadı böyle şeyler.Ama çok ezdim çok aşağıladım bu sonuncuda .Bana dediği aşkım artık yapmıcam birşey yaptıgım da yok.Hemen yakalıyorsun artık tövbe Dedi.Bana göre degilmiş bu işler Dedi bir de:)O günden sonra hiç acımıyorum ona.Kendime daha çok bakmaya başladım.
Sen de Azcık burnunu sürt.Meraktan oluyor bunlar hep.Yoksa sen ilgisiz olduğun için falan değil.Birkaç gün yokmuş gibi davran.Ciddi dur.O Zaman anlıyorlar işin ciddiyetini