• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahiska face

Unutamam bana yaptığı bu seyi unutamamam unutmamalıyım unutmamalıyız napıcagımı bilmiyorum ama hiçbirsey eskisi gibi olmucak hiçbirsey.
Unutmayın zaten , unutursanız kendinize olan saygınızı kaybedersiniz. Yalanını kapatmak için ikinci bir mesajı atması zaten iyice mide bulandırıcı hale gelmiş. Allah sabır versin çok zor... Ben hep derim tetikte olacaksın fazla ipini salmayacak ortada duran telefonu bile bir bahane ile kurcalayacaksn. adamın özeli o niye kurcalıyorsun gibi sözler bana göre değil. Ömür boyu aptal yerine konulmaktansa şüpheci olup varsa bir gerçek ortaya çıkarmak bana göre daha mantıklı.

Senin eksikliginden olan bisey degil neden kendini sucluyorsun. O kadinlarla seni kiyasladigindan gitmiyot onlara. Ya arkadastan cesaretlenip yada internette gorup merak edip gidiyorlar belliki. Kimse asla demesin. Sakinles once sonra karar ver. Yaptigi gercekten affedilmez..
Ya merak etti diyelim hadi niye mesaj atıyor

Kendini suçlama senin eksikliginden kaynaklanan bir durum degil bu.
Son zamanlarda buna benzer konular çok açilir oldu burada bi arkadaşimda bunun gibi bi olay yaşadi.bu erkeklerin doyumsuzlugundan kaynaklaniyor .maalesef kadinlar gibi olamiyorlar

Bir gün esime dedim ki bi erkeğin aldatmamasi iciN hanımının nasıl olması lazim nasıl davranması lazim?
-sen nasıl olursan ol nasıl davranırsan davran dunyaNin en güzel kadiNi en becerikli en güleryüzlü en akilli vs. Erkeğin içinde Bozukluk varsa aldatır haNimiNin yaptığı yada yapmadığı şeyle alakası yoktur dedi.
Kendini Boşuna suçlama esin bozukmus. Simdi affetsen üstünden biraz zaman geçince yine yapacak

Diger konunu okudum kesinlikle bosanamam diyorsun. Haklisindir bisey diyemem. O halde abarma sakince sindir. Adamda siddette var. Once aglar sonra dover sıralaması boyle oluyor genelde. Once aglar yalvarir affetmezsen affet diye dovecektir.Uste cikmasi lazim cunku.
Bana vursun bir dk durmam o evde

Hanımlar çok kötüyüm dondum kaldım suan. Herkes yapar dedim herkesin kocası aldatır ama benim kocam asla dedim büyük konuştum çok büyük. Napıcagımı bilmiyorum kendime yediremiyorum konduramıyorum. Esim dün kendine ahiska da kullanılan facebook açmış. Gerizekalı işte silmeyi unutmuş eve geldi. Çocuguma süt ısıtmak için mutfağa gittim. Baktım esimin telefonunun sarjıma yok sarj takayım dedim ve ban. O uygulamayı gördüm. Girdim ama nasıl elim titriye titriye. Basta ne oldugunu anlamamıştım ama girince anladım. Bir sürü kıza mesaj atmış ve bu ildeki eskort lara bakmış hep mrb yazmış kimse cevap vermemiş. Ellerim ayaklarım vücudum titredi hep. O hayvanın yanına gittim bune dedim. Sakin ol açıklıcam dedi açıkla o zaman dedim. Çocuk var mutfağa gidelim dedi. Gittik. Ve bana açıklaması da ben girmedim bizim tanıdık var onun ismini verdi o girdi onun hesabı var birkaç kişi engellemiş bunu da konuşmak için esimin adına hesap açmış. Bagırılıp çağırdım sen geri zekalısın diye beni de mi öyle zannediyon mal mıyım ben o kadar salak mı görünüyorum dışarıdan daha bir ton sey söyledim. Bide dedim ki salaklık bende tabi büyük konuştum büyük dedim. Benim esim hayatta yapmaz dedim. Bana dediği sey haklısın inanmamakla bende olsam inanmazdım ama Dogru su bu dedi yemin billahi çekti ve tabiki de inanmadım. Çocuk agladı içeri gittim çizgifilm açtım telefondan biraz oturdum ve mutfağa geçtim tekrardan baktım tel elinde ver su telefonu dedim aldım bana versene sana bişey göstercem dedi istemiyorum hiçbirsey gösterme dedim ve ikinci ban mesaj geldi telefonu elimden almaya çalıştı elini ısırdım bas basbagırdım ve açtımkardesine mesaj atmıs. O uygulamada x attı mesajları yengene öyle de yazmış. Kardeşiyle beraber çalışıyorlar bu arada. Oda tamam yazmış ben bunu okudum mutfağı dağıttım oda içeri kaçtı bagırılıp defolup gidicek sin bu evden istemiyorum seni dedim 1 saat telefonunu kurcaladım a dan b ye herseyini be 1 ban daha esim olacak o pis mahlukat yurt dısından araması yapmış ama konısmamıs ve hatta ben telefona bakarken de bir yurt dışı numarası aradı hemen kapattı dun kıyafetlerini yüzüne fırlattım defol git dedim nereye gideyim dedi or****ların yanına git dedim. Çocugu aldım sütünü içirdi yatırdım uyuyakalmış içerde ama bence numara yaptı. Gittim yanına or****ların aradı git konuş dedim. Napcam kızlar napcam hanımlar napcam ya napcam aglamıyorum ağlayamıyorum nedense dün o kadar çok sey yasadım ki bugun çok soguk kanlıyım şoka mı gşrdim sanki böyle birsey olmamış gibi ama o hayvanın yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum babam bayramda memleketimize gidicek dün bana sende gel götüreyim dedi oraya gitcem kafa mı toplucam. hanımlar ben burda bir yazı okumuştum bir kadın aldatılmış ve sonunda da kimse benim kocam yapmaz demesin benimki yaptıysa hepsi yapar demişti inanmamıştım öyleymiş. Bakın ben kesinlikle evime yemegim temizliğime dikkat ederim ilişkiye girmeden önce mutlaka süslenir makyajımı yapar parfümümü sıkar geceliksiz yatağa girmeyen bir insanım nerde hata ya nerde benim oglum doğdu ama ben yine de gözü kaymasın diye o kafa r yorgun olmama ragmen hep süslendim kafam çok karısık hemde çok
O kadar çok ki bu aldatma işleri, ben artık kimse yapmaz demiyorum , sadece Allah şaşırtmasın diyorum. Allahtan korkusu, vicdanı olacak insanın.
Yalnız birine ilgi duysa, hani insandır aklı kaymış , gönlüne engel olamamış vs diyeceğim ama eskort nedir ya resmen pislik bu, ahlaksızlık. Allah yardımcın olsun ama bu adam niyeti bozmuş, yarın tekrar güvensen gene yapar, yol yakınken hayatına yön vermen en doğrusu. Aile büyüklerin ile de istişare et , ama erkektir yapar zihniyeti ile sineye çekmene de sebep olmasınlar tabi, hakkında hayırlısı olsun

Of biz kadınlar hep aynı şeyi söylüyoruz bakımlıyım güzelim neden aldatıldım. Aldatılma ne bakıma nede güzelliğe bakıyor karşındaki insanın karaktersizliği midesizliği birde iflah olmayan pipisi. Kuş kadar beyinleri var bu erkeklerin geneli yakalanıyor ve hep aynı yalan ben yapmadım Ali Veli yapmış. İnanmayın o köprülerden defalarca geçmiş biri olarak söylüyorum. Bitirebiliyorsunuz bitirin bitiremiyorsanız kendi kendinizi zamanla bitiyorsunuz en kötüsü bu. Herkes bir ikinci şans verilmeli diyorlar inanmıyorum birinci piç olduysa ikinci şansın hiç şansı yok.

Hatayi kendinde arama diyenlere tam olarak katilmiyorum. Ha guzelsin falan orasi tamam.
Seni dovdu hatta bogazini sıktı.
Rezil etti
Calismana izin vermedi ama mesela bazi seylere durumumuz yok diyip seni mahrum etti
Sadece sevisecegi zaman yuzune bakti bunun disinda surat 5 karis
Oglunu bile sana karsi kiskirtmaya calisti
Sen bunlara ragmen benim kocam yapmaz diyebilecek ne buldun bu adamda?
Sen bunlara ragmen bu adamla devam ettin, seni cantada keklik goruyor.
Pek sevmedigi de belli. Yani ben tuhaf bulmadim.

Yanlis anlamayin tabi ki adam hatali. Yaptigi cok adice ve pislik. Yasadiklarin cok aci. Yasinin da muhtemelen 20 max 22 oldugunu saniyorum. Genceciksin allah yardimcin olsun. Ama adam ne mal oldugunu coktan belli etmisti zaten. Sen bu adama bastan bir tedbir alacaktin. Bunlara ragmen benim kocam yapmaz diye gezmene anlam veremiyorum.

Hatayi kendinde arama diyenlere tam olarak katilmiyorum. Ha guzelsin falan orasi tamam.
Seni dovdu hatta bogazini sıktı.
Rezil etti
Calismana izin vermedi ama mesela bazi seylere durumumuz yok diyip seni mahrum etti
Sadece sevisecegi zaman yuzune bakti bunun disinda surat 5 karis
Oglunu bile sana karsi kiskirtmaya calisti
Sen bunlara ragmen benim kocam yapmaz diyebilecek ne buldun bu adamda?
Sen bunlara ragmen bu adamla devam ettin, seni cantada keklik goruyor.
Pek sevmedigi de belli. Yani ben tuhaf bulmadim.

Yanlis anlamayin tabi ki adam hatali. Yaptigi cok adice ve pislik. Yasadiklarin cok aci. Yasinin da muhtemelen 20 max 22 oldugunu saniyorum. Genceciksin allah yardimcin olsun. Ama adam ne mal oldugunu coktan belli etmisti zaten. Sen bu adama bastan bir tedbir alacaktin. Bunlara ragmen benim kocam yapmaz diye gezmene anlam veremiyorum.
Daha önce şiddet vardıysa zaten neden güvendin ki bu adama , kendini belli etmiş zaten

"Aldatılmış" olmanız sizin hatanız değil, ama hâlâ o adam ile aynı çatı altında kaldığınız müddetçe bundan sonra olacak olan vukuatlardan maalesef sizde sorumlu olacaksınız.

Eğer affetme niyetindeyseniz (ki bana öyle geldi), kapatın konuyu.

Yok affetmem derseniz, kovun gitsin evden. Yataklık yapan kardeşinin vardır yatıracak bir yatağı.

Diğer konularınızı okuyunca eşinizin aldatmasına pek şaşırmadım. Siz neden şaşırdınız ki.

Eşiniz sorumluluk sahibi değil, şiddet var, hakaret ve küfür var, çocuğu ile ilgilenmiyor, hiçbir isteğinize izin (?) vermiyor, arkadaşının eşine karşı tutumundan bile şüphelenmişsiniz.

Sırf kahvaltı masasını salona kurdunuz diye bağırıp çağırıp kriz çıkarıyor.

Yani ne bekliyordunuz ki, giydiğiniz gecelik takımlarının mucize yaratmasını mı? Size ne saygısı ne sevgisi varmış, çok üzücü.

Gencecik yaşınızda iki çocuk ve böyle bir koca ile harap oluyorsunuz. Aileniz eğitiminize engel olup zorla evlendirdi mi, ne oldu?

Zararın neresinden dönülürse kardir. Daha fazla ziyan etmeyin hayatınızı.

Son düzenleme:
Bu adam yaptiysa herkes yapar diyosunuz da bu adam zaten tam da yapacak adammis.
Eski konulariniza baktim.Adam telefonu elinden dusurmuyor, arkadasinin esi gelceginde jole surup dikkatinizi cekiyor,telefonunuzu kiriyor, televizyonu kiriyor, sizi dovuyor...
Kor olur,badem gozlu olur.
Yapmayin allah askina cocuklar gibi eglenirdik deyip adama haketmedigi sifatlari yuklemeyin simdi.
Durumunuz zor,uzucu.Bu adamdan kurtulmanizin vakti geldi.Lutfen onu daha fazla simartmayin.Bi arkadasin da dedigi gibi koyun esyalarini cop posetinde ,kapiya.

Back