• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahiska face

odnoklassniki de var evet canim birbirinin muadili bu siteler. Fb'a en cok benzeyen vk. Ahiska face'i ilk burada gordum. Her gun yeni bir sey ogreniyoruz gerekli gereksiz ))
Bence gereksiz :D ben az önce öğrendim ahahah :D internetden akıllı telefonlardan nefret ettirdi bu erkek milleti bizi

Ben espri yapmistim ama testler hakkinda teorik bilgi danismadim :) Tibbi bir bilgiye ihtiyacim olsa uzmanlariyla gorusurum burada konu arasina yorum yazip tibbi yeterliligi hakkinda bilgi sahibi olmadigim uyelerden fikir almam. Test yapmalik bir durumum da yok da sen niye triplendin:)
Yav he he

Sozde tibbi bilginin benim icin olan oneminden fazla olamaz. :)
Ben ne sizin teşekkürünüz için yaptım nede otoritercilik için bildiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Görüyorum ki siZ zaten her şeyi biliyosunuz hocam. Keşke vaktim bol olsada engin bilgilerinizden yararlandam.

Ben ne sizin teşekkürünüz için yaptım nede otoritercilik için bildiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Görüyorum ki siZ zaten her şeyi biliyosunuz hocam. Keşke vaktim bol olsada engin bilgilerinizden yararlandam.
Ben seni talebelige kabul ediyor muyum bakalim. Bir daha sorulmadan karsindaki kisinin bilgisi hakkinda bir malumatin olmadan alakasiz yerlerde fikir belirtmezsin.

Ne kurtulması ya ne annemin evine gidemiyorum annem oturun konuşun dedi bana istemedi beni ya istemedi anlıyonmu çiçek gönderdi tersledim şaka yapmaya çalıştı yaptırtmadım diye yine bana bağırdı ya yine umrunda değilim ben onun değilim. Napıcagımı bilmiyorum yatak odasında ağlıyorum sadece o ise oturma odasında spor haberlerine bakıyor köpek gibi yalvarma gerekicegi yerde bana sinirleniyor ya bıktım ölmek istiyorum sadece

Yapmayın Allah aşkına ölmek falan. Anneniz evinizde çözün diye fikir beyan etmiş, gitseniz kapıda mı bırakacak sizi. Ayrıca siz evinizde kalın, eşiniz gitsin. Boşanmayı düşünüyorsanız eğer.

Düşünmüyorsanız da ağlayıp kendinizi ve çocuklarınızı daha fazla yıpratmayın.

Ne kurtulması ya ne annemin evine gidemiyorum annem oturun konuşun dedi bana istemedi beni ya istemedi anlıyonmu çiçek gönderdi tersledim şaka yapmaya çalıştı yaptırtmadım diye yine bana bağırdı ya yine umrunda değilim ben onun değilim. Napıcagımı bilmiyorum yatak odasında ağlıyorum sadece o ise oturma odasında spor haberlerine bakıyor köpek gibi yalvarma gerekicegi yerde bana sinirleniyor ya bıktım ölmek istiyorum sadece
annene gitsen evden kovar mı?
sürüye sürüye eşine mi teslim eder?
boşuna ağlama el oğlu acımaz.
3-5 günlük kıyafet al git. annene ağla, kocanın adı geçince kriz geçir vs. biraz da taktik yap yani. annen sana kıyamaz belki.

Danisilmadan da bilgi paylasmanin kotu bir durum olmadigini bilen biri olarak birkac sayfa onceki bilgi icin tesekkurler :)

Back
X