Ahım tutar mı

Ya arkadaşım bu bir tek senin umrunda. Adamın denkliğini ondan çok düşünüyon

He canim he tutar bekle. Siz boyle istenmeyi bekleyin, her seyi sineye cekin sonra ah edin belki tutar. Hey Allam ya.

Adamın şu anki sevgilisinin cinsel deneyimi olup olmadığını nereden biliyorsunuz ? Size ne bundan ?
Kendi dedi. Normale bana ne? Doğru ama eşiti biri olsun hayatına aldığı kişi de.

Onun yaptıkları doğru mu ki benimki saplantı oluyor? Altı üstü bir ettiğini bulsun istiyorum. Bu da en doğal hakkım.
Sen anlamıyorsun ki

Tamam ettiğini bulsun...sen istiyorsun ki hemen olsun bu işler böyle olmaz

Ve senden giden adamın hayatını takip ediyorsun diyorum ki hayatına devam et bırak adam ne yaparsa yapsın kimle ne yaşarsa yaşasın

Sen hala bakireliktesin bul birini evlen sende başkasının ne olduğuna mutlu mutsuz olduğuna karışma yahu

İyide kızın bakire olmaması inan onun açısından daha iyidir merak etme ne güzel daha tecrübeli işte ne gibi kaybı var adamın anlamadım basbayağı avantaj anlattığın gibi biri için

Düşünüyorum bile isteye salak olsam niye bedduam tutsun.
Razı gelmişim ne bok oldugunu bilerek ilişkiye başlamışım sonucu hüsran olunca da meeee.
Ben, nasıl birisi olduğunu bilerek başladım. Doğru bu ama ben onu en başından kaç kez sevgililik konusunda red de ettim. Her defasında "Ben artık eskisi gibi değilim." deyip durdu. Vazgeçmedi yani. O zamanlar iyi de davrandı. Gözümü boyamaya çalıştı.

Kendi dedi. Normale bana ne? Doğru ama eşiti biri olsun hayatına aldığı kişi de.
Dün öyle demiştir, yarın birine gönlünü kaptırır, bi şeyi gözü görmez. Kendi değer yargılarına göre değersiz olan kadına öyle şeyler yapar ki, dayanamazsın. Aşık erkek nasıl olur 29 yaşına kadar görmedin mi? Erkeklerin sevmesinden kork, gerçekten kork. Gerçekten sevdiklerinde içlerinden bir ömür çıkmıyor.

Sana ne ya kimi isterse onu alır

O kizlayken senle olmuş aldatmış kızı

belki o kız ah etti geri ona döndü

Kızın ahi tuttu sen araya girdin şimdi ortada kaldın bak iste

Yok.

Ha şimdi anladım. Benim onun hayatını takip ettiğim yok. Dakika başı onun profilinde gezmiyorum veya mesaj atmıyorum, aramıyorum. Kiminle ne yaparsa yapsın da diyemiyorum. Çünkü ettiğini bulsun istiyorum. Aklıma geldikçe de sinir oluyorum ve o zaman da yine etmeye başlıyorum.
Sence hakkı mı bakir olmayanın bakire birisi? Ben, sadece soruda belirttim böyle dediğimi. Benden çok yorum yapanlar takmış benim böyle dememe. Galiba düşüneceğim neredeyse? Kendileri gayri meşru ilişki mi yaşamış da bu kadar buna takılmış? Gerçi beni bağlamaz ama bilhassa buna takılmış olmaları ilginç.

Ay kusura bakmayın da sizin yaş kaç? Çok çocukça, ergence düşünceleriniz var. Mesajları şimdi okudum da bizleri ikna etmeye çalılıyrousunuz ne yapalım hep beraber oturup adama beddua için toplu çalışma mı yapalım?
Hırsınızdan mantığınız gitmiş. Adam yok ki başkasıyla. Önünüze baksanıza Allah aşkına ya şöyle adamların peşine düştükçe kıymetlendirdiniz zaten.

Madem hakkı değil, senin işin neydi bakir olmayan adamla? Aaa dur bi dk ya sen Allah'ın lütfuydun di mi ahahahah.

Bence kara büyü yap biz de rahatlayalım

Ben kimseyi ikna etmek derdine düşmedim. Ayrıca toplanıp birlikte siz de beddua edin de demedim. Siz, bunu acaba nereden çıkardınız?
Hırsımdan mantığım niye gitsin? Kişinin yaşatmış olduğunu yaşasın istemesi ne konudan mantıksız?
Ayrıca peşine düşsem ararım, mesaj atarım. Bunları yapıyor muyum? Hayır. Altı üstü şurada bir soru sordum sadece.

Çok yorucusun cidden yoruyorsun

Arkadaşım bakir bakire sana ne alan memnun veren memnun kahlesi sana mi düştü kendi hayatına bak

Kim ne yaşarsa yaşasın 29 yaşında koca kadınsın su yazdıklarını çocuk yazmaz yahu

Evet, akıl vermiş. Kabul ediyorum. Aklını kullanan her insan o zaman benim hoşuma gitmeyen şeyleri başka birilerine de yapmamam lazım diye düşünüp yapmamış olması lazım. Yaparsa da Allah'ın her şeyi görmüş olduğunu biliyor olması lazım. Edenin bulacağını ve Rabb'in adil olduğunu da biliyor olması lazım.

bakire olman zannettiğin kadar değerli olsaydı bu kadar sevilmemiş, aldatılmış ve değersiz hissettirilmezdin/hissetmezdin. bu kafayla daha çok böyle şeyler yaşarsın.
Eeee... Olmayanın değerli olacağı, mutlu olacağı ne malûm uzun vadede?

Yorucu isem belki ben de yorulmuşumdur. Ne dersin?
Haklısın, sizin söylemiş olduğunuz şeyleri de çok olgun kişiler der.

Eeee... Olmayanın değerli olacağı, mutlu olacağı ne malûm uzun vadede?

sen olmayanları boş ver, sen bakiresin ve kimse tarafından sevilmemiş değer görmemişsin. demek ki meselenin bakirelikle bir bağlantısı yok öyle olsaydı 30 yaşına kadar mutlu, sevilmiş ve değerli hissetmen gerekmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…