Ya arkadaşım bu bir tek senin umrunda. Adamın denkliğini ondan çok düşünüyon
He canim he tutar bekle. Siz boyle istenmeyi bekleyin, her seyi sineye cekin sonra ah edin belki tutar. Hey Allam ya.
Kendi dedi. Normale bana ne? Doğru ama eşiti biri olsun hayatına aldığı kişi de.Adamın şu anki sevgilisinin cinsel deneyimi olup olmadığını nereden biliyorsunuz ? Size ne bundan ?
Sen anlamıyorsun kiOnun yaptıkları doğru mu ki benimki saplantı oluyor? Altı üstü bir ettiğini bulsun istiyorum. Bu da en doğal hakkım.
İyide kızın bakire olmaması inan onun açısından daha iyidir merak etme ne güzel daha tecrübeli işte ne gibi kaybı var adamın anlamadım basbayağı avantaj anlattığın gibi biri içinİyi o zaman şu anki sevgilisine de aldatır. Nihayetinde beni de benden öncekini de aldatmış birisi. Güya ciddi düşünüyormuş. Bu mantıkla düşünse ne olur? Yine aldatır. Tek salak, ben değilim demek ki. Ki tutup tutmayacak olduğunu zaman gösterir ve Allah gösterir inşallah bana. Ki kısmen tutmuş olduğu belli. Kız istediğim gibi bakire değil. Umarım devamı da dediği gibi evlenirse olur.
Ben, nasıl birisi olduğunu bilerek başladım. Doğru bu ama ben onu en başından kaç kez sevgililik konusunda red de ettim. Her defasında "Ben artık eskisi gibi değilim." deyip durdu. Vazgeçmedi yani. O zamanlar iyi de davrandı. Gözümü boyamaya çalıştı.Düşünüyorum bile isteye salak olsam niye bedduam tutsun.
Razı gelmişim ne bok oldugunu bilerek ilişkiye başlamışım sonucu hüsran olunca da meeee.
Dün öyle demiştir, yarın birine gönlünü kaptırır, bi şeyi gözü görmez. Kendi değer yargılarına göre değersiz olan kadına öyle şeyler yapar ki, dayanamazsın. Aşık erkek nasıl olur 29 yaşına kadar görmedin mi? Erkeklerin sevmesinden kork, gerçekten kork. Gerçekten sevdiklerinde içlerinden bir ömür çıkmıyor.Kendi dedi. Normale bana ne? Doğru ama eşiti biri olsun hayatına aldığı kişi de.
Sana ne ya kimi isterse onu alırKendi dedi. Normale bana ne? Doğru ama eşiti biri olsun hayatına aldığı kişi de.
Yok.Şimdi site kullanıcıları eski sevgiliye edilen ahı doğru bulmamış olduğunu söyler. Çünkü daha öncesinden yorumlarda diyenler olmuştu. Sahiden hak etmiş mi? Birlikte karar verelim.
Eski sevgilimin benimle sevgili olmadan önce üniversite zamanı sevgili olduğu biri varmış. Kızı tanıyorum. O kızla 4 sene sevgili oldular. Kızı ailesiyle tanıştırıp kendisiyle de kızın ailesiyle tanışmış. Kızla üniversite zamanı aynı evde yaşamışlar. Tabii ki bir şeyler de olmuş. Çok gelgitli bir ilişkisi vardı. Kızı da defalarca aldattı. En son kız bunu terk etti.
Onunla ayrılınca da benimle sevgili oldu. Geçmişi geçmişte kaldı diye düşünüp ben de bir şans verdim ama benimle de bir şeyler yaşamayı istedi. Ben kabul etmedim. Bundan dolayı "yetersiz" de dedi. Benim daha önceki ilişkimde aldatılmış olduğumu biliyordu ve bana "Sen, yaşamazsan tabii ki aldatır." dedi. Yine de devam ettik ve en son ben de ona "Çok yaşamayı istiyorsan aileni de alıp buraya gel. Ailemden beni isteyin." dedim. O da "Ben, atanmadan evlilik düşünmüyorum." dedi. Beni de aldattı. En son benimle ayrılmadan yeni bir sevgili yaptı. Bana "Ben seni de senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevseydim aldatmazdım. Benim iki tane ciddi ilişkim oldu. Biri senden önceki sevgilim, diğeri de şu anki sevgilim." dedi.
Ben de o zaman iyice sinir oldum. Ne demek yani benim iki senemi alıp sonradan benim iki tane ciddi olduğum ilişkim oldu demek? Bir de insan düşünüyor. İnsan sevmemiş olduğu için biriyle (Benden önceki sevgilisini diyorum.) nasıl ciddi düşünür?
Ben de buna ayrılmadan önce beddua ettim. Hâlâ daha aklıma geldiğinde ediyorum. "İnşallah bu hayatta en sevdiğin en güvendiğin kişi de geçmişte başkalarıyla bir şeyler yaşamış birisi olur benden bu şekilde bir şeyler istiyorsan. Seni aldatır aldatır durur. Sonra da geçer karşına sana bana dediğin gibi" yetersiz "der seni suçlar. Gözüne bakarsın kendine çekidüzen versin diye ama hep aynı şekilde devam eder. Seni başkalarıyla kıyaslayıp onları metheder ve seni yerer. (Çünkü beni benden önceki sevgilisiyle çok kıyas da yapmıştı. En son ben ağladım. Üzüntümü bile onunla kıyaslamış birisi.) En son da seninle boşanır ve seni aldatmış olduğu erkeklerin biriyle evlenip sana 'Uzak dur benim kocamdan da benden de.' der sana. Uzaktan uzaktan o çok sevdiğinin başkasıyla mutlu oluşunu izlersin. "dedim. O da bana" Bari sevgilin deseydin. Bir de karın diyorsun. Bu adil değil dedi. " Neresi adil değil insanlara umut verip sonradan da" Ben seni hiç sevmedim ki. "diyorsa? Gayet hak ediyor aldığı ahı. Umarım tecelli eder. Zaten şu anki sevgilisi de bakire değil. Geçmişte başkasıyla birlikte olmuş birisi.
Ha şimdi anladım. Benim onun hayatını takip ettiğim yok. Dakika başı onun profilinde gezmiyorum veya mesaj atmıyorum, aramıyorum. Kiminle ne yaparsa yapsın da diyemiyorum. Çünkü ettiğini bulsun istiyorum. Aklıma geldikçe de sinir oluyorum ve o zaman da yine etmeye başlıyorum.Sen anlamıyorsun ki
Tamam ettiğini bulsun...sen istiyorsun ki hemen olsun bu işler böyle olmaz
Ve senden giden adamın hayatını takip ediyorsun diyorum ki hayatına devam et bırak adam ne yaparsa yapsın kimle ne yaşarsa yaşasın
Sen hala bakireliktesin bul birini evlen sende başkasının ne olduğuna mutlu mutsuz olduğuna karışma yahu
Ay kusura bakmayın da sizin yaş kaç? Çok çocukça, ergence düşünceleriniz var. Mesajları şimdi okudum da bizleri ikna etmeye çalılıyrousunuz ne yapalım hep beraber oturup adama beddua için toplu çalışma mı yapalım?Ben, nasıl birisi olduğunu bilerek başladım. Doğru bu ama ben onu en başından kaç kez sevgililik konusunda red de ettim. Her defasında "Ben artık eskisi gibi değilim." deyip durdu. Vazgeçmedi yani. O zamanlar iyi de davrandı. Gözümü boyamaya çalıştı.
Madem hakkı değil, senin işin neydi bakir olmayan adamla? Aaa dur bi dk ya sen Allah'ın lütfuydun di mi ahahahah.Ha şimdi anladım. Benim onun hayatını takip ettiğim yok. Dakika başı onun profilinde gezmiyorum veya mesaj atmıyorum, aramıyorum. Kiminle ne yaparsa yapsın da diyemiyorum. Çünkü ettiğini bulsun istiyorum. Aklıma geldikçe de sinir oluyorum ve o zaman da yine etmeye başlıyorum.
Sence hakkı mı bakir olmayanın bakire birisi? Ben, sadece soruda belirttim böyle dediğimi. Benden çok yorum yapanlar takmış benim böyle dememe. Galiba düşüneceğim neredeyse? Kendileri gayri meşru ilişki mi yaşamış da bu kadar buna takılmış?Gerçi beni bağlamaz ama bilhassa buna takılmış olmaları ilginç.
Bence kara büyü yap biz de rahatlayalımHa şimdi anladım. Benim onun hayatını takip ettiğim yok. Dakika başı onun profilinde gezmiyorum veya mesaj atmıyorum, aramıyorum. Kiminle ne yaparsa yapsın da diyemiyorum. Çünkü ettiğini bulsun istiyorum. Aklıma geldikçe de sinir oluyorum ve o zaman da yine etmeye başlıyorum.
Sence hakkı mı bakir olmayanın bakire birisi? Ben, sadece soruda belirttim böyle dediğimi. Benden çok yorum yapanlar takmış benim böyle dememe. Galiba düşüneceğim neredeyse? Kendileri gayri meşru ilişki mi yaşamış da bu kadar buna takılmış?Gerçi beni bağlamaz ama bilhassa buna takılmış olmaları ilginç.
Sence hakkı mı bakir olmayanın bakire birisi?
Ben kimseyi ikna etmek derdine düşmedim. Ayrıca toplanıp birlikte siz de beddua edin de demedim. Siz, bunu acaba nereden çıkardınız?Ay kusura bakmayın da sizin yaş kaç? Çok çocukça, ergence düşünceleriniz var. Mesajları şimdi okudum da bizleri ikna etmeye çalılıyrousunuz ne yapalım hep beraber oturup adama beddua için toplu çalışma mı yapalım?
Hırsınızdan mantığınız gitmiş. Adam yok ki başkasıyla. Önünüze baksanıza Allah aşkına ya şöyle adamların peşine düştükçe kıymetlendirdiniz zaten.
Siz olsanız demek öyle yaparsınız.Bence kara büyü yap biz de rahatlayalım
Çok yorucusun cidden yoruyorsunHa şimdi anladım. Benim onun hayatını takip ettiğim yok. Dakika başı onun profilinde gezmiyorum veya mesaj atmıyorum, aramıyorum. Kiminle ne yaparsa yapsın da diyemiyorum. Çünkü ettiğini bulsun istiyorum. Aklıma geldikçe de sinir oluyorum ve o zaman da yine etmeye başlıyorum.
Allah hepimize akıl fikir vermiş.
Kullanmayıp, dini de sevgili işlerine alet etmeyineg
Eeee... Olmayanın değerli olacağı, mutlu olacağı ne malûm uzun vadede?bakire olman zannettiğin kadar değerli olsaydı bu kadar sevilmemiş, aldatılmış ve değersiz hissettirilmezdin/hissetmezdin. bu kafayla daha çok böyle şeyler yaşarsın.
Yorucu isem belki ben de yorulmuşumdur. Ne dersin?Çok yorucusun cidden yoruyorsun
Arkadaşım bakir bakire sana ne alan memnun veren memnun kahlesi sana mi düştü kendi hayatına bak
Kim ne yaşarsa yaşasın 29 yaşında koca kadınsın su yazdıklarını çocuk yazmaz yahu
Eeee... Olmayanın değerli olacağı, mutlu olacağı ne malûm uzun vadede?