Ahım tutar mı

İyi de Allah akıl vermiş, gör diye karşına bin tane falsosunu çıkarmış. Israrla adam terketmese devam edecekmişsin. Nasıl tüm suçluyu adam olarak görebilirsin ki? Bir kendine dışarıdan bak.
Başkalarını suçlamak kolaydır, ama başkalarını sucla suçla bir adım ilerleyemezsin. Önemli olan hatalarını bilmek, altındaki sebebi bulmak ve bir daha yapmamak.
Yoksa mağdur olmaktan kolay ne var ki? Sevgiliyken dayak yiyen insanlar nişanlanıp evlenip dayak yiyince 'hayatimi kararttı,bühüü , çolugum cocugum var' diye konu açıyor. Onlardan ne farkın var?

Eeee... Onu sırf seks için sevdiğini sanmamış olmadığı ne malûm? Yiyorsa yapmasın da ilişkisi devam etsin. Bakalım, edecek mi?

Evet, son dediğinizi yaşayanlar da var. Ne kadar aklıma geldikçe beddualar da etsem çok şükür halime. Bir de evlensem de ömür oyu bu böyle devam etse... Sahiden daha yorucu olurdu. Çok şükür hâlime.
Kendimde tek bir hata görüyorum. Değmeyen birine hiç hak etmediği sevgiyi verdim. Cidden hiç hak etmediği kadar sevdim. Bunu da hep derim. Nah bulur benim gibisini daha, o.

Madem hakkı değil, senin işin neydi bakir olmayan adamla? Aaa dur bi dk ya sen Allah'ın lütfuydun di mi ahahahah.
Aynen onun gibi birine ben olsam olsam lütuf olurum. Bunu da sırf cinsel yönden demiyorum. Ben de biraz geç fark etmiş olabilirim ama daha ilk günden merhaba bakir misin mi diyeyim? Hadi dedim, yalan dememe ihtimali yüzde kaç? Yani en başından zaten kabul etmedim. Bir süre ne ayak olduğunu bildiğim için sevgili olmadım. Reddettim. Zaten o zamanlar benden önceki ile aynı evde yaşadığını da bilmiyordum. İlişkiye girmiş olduğunu da bilmiyordum. Bir de bu soruyu sorsam kesin bakirim derdi onunla sevgili olmam için.

Eeee... Onu sırf seks için sevdiğini sanmamış olmadığı ne malûm? Yiyorsa yapmasın da ilişkisi devam etsin. Bakalım, edecek mi?

canım cinsel ilişki karşılıklı yaşanan bir şey. kadının da rızası vardır. ilişkileri devam da etmeyebilir. ama ikisi de ilişkide yaşadığı süreçten zevk alır. sen hiçbir şey yaşamamışsın 2 yılında gitmiş bence sen daha üzücü durumdasın senin bakış açınla bakınca da. ne zevk var ortada ne sevgi. sürekli aldatılma aşağılanma

Madem hakkı değil, senin işin neydi bakir olmayan adamla? Aaa dur bi dk ya sen Allah'ın lütfuydun di mi ahahahah.
Aynen onun gibi birine ben olsam olsam lütuf olurum. Bunu da sırf cinsel yönden demiyorum. Ben de biraz geç fark etmiş olabilirim ama daha ilk günden merhaba bakir misin mi diyeyim? Hadi dedim, yalan dememe ihtimali yüzde kaç? Yani en başından zaten kabul etmedim. Bir süre ne ayak olduğunu bildiğim için sevgili olmadım. Reddettim. Zaten o zamanlar benden önceki ile aynı evde yaşadığını da bilmiyordum. İlişkiye girmiş olduğunu da bilmiyordum.
7Bir de bu soruyu sorsam kesin bakirim derdi onunla sevgili olmam için.
Benim en başından
Ha haha ha Dikkat etsin de benden önceki sevgilisinin durumuna düşmesin. Zira eski sevgilimin ne ayak olduğu ortada

Bu kadar içine dert etseydin sorardın merhaba bakir misin diye. Demek senin için bekaret sadece kadının dikkat edeceği bir şey, senin namus dediğin sadece kadının sorumluluğu, erkek istediği haltı yer. Ve sen bunu hayatındaki adama kendince üstünlük taslamak için kullanacaktın, ah canım benim de senin gibi çok arkadaşım vardı, adamlar bunlarla evlendi, o günden beri dünyayı tersten görüyorlar. Üstün olacam derken kocalarının stres topu, kaynana hizmetlisi oldular. Niyetin halis değil, kalbin temiz değil, senin bedduan falan tutmaz.

Malûm benden önceki ile de cinsel ilişki yaşamış ve aldatmış. Onunla da ciddi olduğunu dediğini en başından yazdım. Ayrılmadan da önce de biz onu seviyor olsaydım aldatmaz idim diyor idi. Malûm bununla da ciddiymiş ya. Ne malûm günün birinde ayrılıp aynı şeyi onun için de demeyeceği?

ay sen okuduğunu da anlamıyorsun gidiyorum ben asjdakjd

Kesinlikle sanki adamın çok umrundadırda kızın bakire olup olmaması diyeceğim ama bakire olmaması adam açısından daha iyi nasıl mutlu edeceğini bilir,konu sahibi için kızın bakire olmaması çok büyük bir eksiklik sanki, adamın ne olduğu belli değilmi zaten bence onun açısından avantajdır,ilahi adaletmiş gibi yazmış birde:))

ay sen okuduğunu da anlamıyorsun gidiyorum ben asjdakjd
Kadın için evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan insanlar hep aldatıyor. Onun evreninde böyle bir kural var. Müge de mi izlemiyor acaba, tamam kendi gözüyle görmez anlarım da.

Bana salak demişler de sen de şu yorumuna bakarsak pek akıllı sayılmazsın. Derdi beni tavlayıp gerçek zihniyetini sonradan göstermek olan biri başından sorsam bakir olduğunu nah der. Çünkü amacı beni düşürmek için iyi çocuk ayağı yapar. Ki başından benim onu reddetme ihtimalim sıfır olsun. Ayrıca ben daha kaç kez demeliyim? Bilmiyorum ama belli ki senin koca kafan almıyor. Çok kadında görsem sırf bakire olmayı değerli olarak kendi gibi birini bulmasını beddua ederken dilemem.
Hahahaha niyetim halis olmayabilir. Neticede beddua da iyi bir şey değil, şurada ettiğim dua değil ki. Niye ayrıca niyetim temiz olsun bana bunları yapan birine? Ne güzel yaptın diye bir de dua mı edeyim? Sanki onun bunları yaparken niyeti çok mu iyiydi?

Zaten umrunda olsa sevgili olmaz değil mi mantıken? Ben de ne olduğu belli olduğu için karısı bakire olmasın istedim zaten. Ayrıca yatakta mutlu eder etse etse sadece. Her şey cinsellik değil. Hayvanlar da yaşıyor yani. Evet ilahi adalet olmasa o kısmı kendi dengi olmayan bakire birini bulurdu yine.

Sana sevişmedin diye yetersiz diyen biri o kadar da uğraşmazdı senle sevişebilmek için, bi kuku sende mi var? Bakirim dedikten sonra sen de aaaa ne güzel hemen sevişelim demeyecektin ki.

İçini temiz tutma, hep böyle kal, kendin gibisi seni bulur nasılsa. Ne ölür ne gülersiniz artık.

Valla iki yıldır yaşamadım. İki yıl da sürmüşse ilişkim iyi ki uğraşmamış yaşamak için. Bir de demek ki uğraşsa? İki yıldır benimle sevgili iken de gayet yaşamak için aklıma girmeye çalıştı. İki sene az da değil.
İnşallah kendim gibi birini bulurum. O zaman böyle beddua da etmem. Çünkü değerli olurum. Gerek duymam. Beddua hak edene edilir.

Fazla arabesk olmus.Bir kere gecmiste baskasini aldatan sizi de aldatacak bile bile lades demissiniz.Bedduanıza bu kadar ayrınti verip kendinizi adamaniz da tuhaf olmuş.Ben biten iliskilerimde karsi sumsuclu olsa bile kendimi de en azindan onun kadar suclarim.Bile bile kabul ettim bastan belli etti ben goz yumdum.Degistiririm diye dusundum vs.Kendinizi degistirmeye calisin surundugunu gormek istemek yerine

Ben ne ayak olduğunu bile bile kabul ettim. Bu doğru ama ben de onu hemen kabul etmedim. Başlarda reddettim. O yine sevgili olmaya çalıştı. Bana kaç kez "Ben, artık eskisi gibi değilim." dedi? Alay eder gibi "Çok inandırıcı." dedim, güldüm. Yine devam etti. O an pes etse ben şu an nefret dolu olmazdım. Beddua da d4mts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…