sen nerde kıskanmadın ya resmen kızdan ıntıkam alıyorsun burda vay sen ne çakalmışsın ya vallahı korkulur nasıl ıyı nıyet ardına saklanıp reklm ettın kızı burda vay arkadaş hiç mi korkmazsınız hıc mı çekınmezsınız ya aılesınden bırı gorse okusa basına bı hal gelse sen o erkek arkadasın olacak herıfe sordun mu kız benı bılıyor muydu dıye vay arkadas ne kolay ınsanlara yafta yapıştırmak dünyanın çivisi çıkmış korkulacak kadınlar var sımdı sen daha mı iyi oldun okadar üzüldüm ki o kıza sımdı neler dedı senın o erkek arkadasın kıza acaba yazık ya zaten iğrençleşmiş bir ilişki çerez nıyetıne işte burda olmasa öte tarafta sorar sizden bu kız hiç tanımayan ınsanlara reklam ettınız kadının kadına yaptığını kimse yapmaz adam da adam olsa yasadıgını anlatmaz zaten onla yasadıgını anatan senle yaşadığınıda anlatır
konu sahibi arkadaş, burdakilerin bu kadar meraklı olduğunu,
aratacağını düşünememiştir heralde.
ayrıca kızın adı soyadı geçmiyor hiçbir yerde.
yazılanları google la yazıp aratmakta benim aklıma gelmedi.
konu sahibi arkadaş, burdakilerin bu kadar meraklı olduğunu,
aratacağını düşünememiştir heralde.
ayrıca kızın adı soyadı geçmiyor hiçbir yerde.
yazılanları google la yazıp aratmakta benim aklıma gelmedi.
yapmayın ya demıs kendısıde okadar cok bugra yazdım ki google bugra yazınca en üstte burası çıkcak falan diye emin olun gayet zeki
Büyük hata yaptın o etiketleri vererek.Benim aratmak aklıma gelmedi ama aratan olunca özel hayatıyla beraber ifşa oldu.Yazık oldu.
konunun suyu çıkmış hatta burayı sel almış götürüyo bende safça yorum yaptım konuya.
kızlar buğragilleribulunca ödül mü veriyolar noluyor :26:
belkide konu sahibin istediği buydu hostesi deşifre etmekti başardı
Burada o kadar çok kadın var ki konu sahibinin deşifre ettiği kızın yakınlarından veya tanıdıklarından biri yoktur umarım
bugra simpsonları cok severmiş cocukluğundan beri, arabasında da hommer simpson'ın bir minik maskotu vardır. hostes bir foto paylasıyor, kendi arabasının direksiyonunda güller ve yanında bu cizgi filmdeki hommer simpson'ın esi olan mavi kafalı hatunun maskotu. altına yapılan; ''kanka hayırdır ne iş?'', ''ooo hayırlı olsun uzak kalmısız mevzudan..'' yorumları ve bugra'nın abazanca layklaması. (bir milyon kere bugra dedim google a bugra yazınca en üstte burası cıkacak :)) içim kan ağlıyor bakmayın güldüğüme..
konu sahibi sen ne zekiymişsin bacişkombak adres gösterdin millet de o hostesi buldu ama merak etme sen daha güzelmişsin öyle diyolla o buğranın hostesi zavallı buğracığı baştan çıkaran kadın pis kakaymış.nasıl ferahladın mı bari biraz
Burada o kadar çok kadın var ki konu sahibinin deşifre ettiği kızın yakınlarından veya tanıdıklarından biri yoktur umarım
bence de konu sahibi bu kadar saf olamaz.kötü bir intikam planı gibi.
benim de aklıma aratmak gelmedi. ama konu akışında hostesin görünüşüyle ilgili yapılan yorumları görünce insan merak edip bakıyor doğal olarak.
armut gibi koymuş oraya tag leri. gel de bakma.
Bilmiyorum ben çok üşengecim ya ama aratıp buldum diyenler olunca aratman çok normal yaniBunun bi yaptırımı var mı bilmiyorum ama umarım kimse zararlı çıkmaz bu işten.Kızın tanıdığı çıkmasa bari.