- 18 Kasım 2008
- 4.164
- 1.938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugra simpsonları cok severmiş cocukluğundan beri, arabasında da hommer simpson'ın bir minik maskotu vardır. hostes bir foto paylasıyor, kendi arabasının direksiyonunda güller ve yanında bu cizgi filmdeki hommer simpson'ın esi olan mavi kafalı hatunun maskotu. altına yapılan; ''kanka hayırdır ne iş?'', ''ooo hayırlı olsun uzak kalmısız mevzudan..'' yorumları ve bugra'nın abazanca layklaması. (bir milyon kere bugra dedim google a bugra yazınca en üstte burası cıkacak :)) içim kan ağlıyor bakmayın güldüğüme..
konu sahibi sen ne zekiymişsin bacişkom bak adres gösterdin millet de o hostesi buldu ama merak etme sen daha güzelmişsin öyle diyolla o buğranın hostesi zavallı buğracığı baştan çıkaran kadın pis kakaymış.nasıl ferahladın mı bari biraz
Ben hostesin bulunduğu görünce tagden arattım ve direk çıktı. Şimdi kıza konunun linkini yollamamak için kendimi zor tutuyorum. Kul hakkı resmen.
aynen katılıyorum. çünkü anlattığı her detay var neredeyse resimlerde.
bence bu konu sadece adminlerin görebileceği şekilde gizlenir. çünkü kişisel bilgiler teşhir edilmiş oldu tag den kızı aratmak birilerinin aklına gelince.
aynen katılıyorum. çünkü anlattığı her detay var neredeyse resimlerde.
Ben hostesin bulunduğu görünce tagden arattım ve direk çıktı. Şimdi kıza konunun linkini yollamamak için kendimi zor tutuyorum. Kul hakkı resmen.
ben aratmadım da bulmadım da ama senin yerinde olsam yollardım bilsin bence hakkında neler döndüğünü.nasıl ifşa olduğunu.
Bence de gizlensin,dava açsa kazanır valla.
Aman deyim arkadasim, ortalik toz duman olmasin:/
Açıkçası karışmak istemiyorum davalık olurlar bu gidişle. Kız da çok üzülür. Umarım bir tanıdığı çıkmaz.
sende haklısın canım aslında ben sinirle yazdım boş ver deme tabii.belkide haberi olur ya da olmuştur.