ahh eşşek herif ! (part 2)

Ben hostesin bulunduğu görünce tagden arattım ve direk çıktı. Şimdi kıza konunun linkini yollamamak için kendimi zor tutuyorum. Kul hakkı resmen.

bugra simpsonları cok severmiş cocukluğundan beri, arabasında da hommer simpson'ın bir minik maskotu vardır. hostes bir foto paylasıyor, kendi arabasının direksiyonunda güller ve yanında bu cizgi filmdeki hommer simpson'ın esi olan mavi kafalı hatunun maskotu. altına yapılan; ''kanka hayırdır ne iş?'', ''ooo hayırlı olsun uzak kalmısız mevzudan..'' yorumları ve bugra'nın abazanca layklaması. (bir milyon kere bugra dedim google a bugra yazınca en üstte burası cıkacak :)) içim kan ağlıyor bakmayın güldüğüme..

konu sahibi sen ne zekiymişsin bacişkom:KK53: bak adres gösterdin millet de o hostesi buldu ama merak etme sen daha güzelmişsin öyle diyolla:nazar: o buğranın hostesi zavallı buğracığı baştan çıkaran kadın pis kakaymış.nasıl ferahladın mı bari biraz

aynen katılıyorum. :KK70: çünkü anlattığı her detay var neredeyse resimlerde. :KK70:

aynen katılıyorum. :KK70: çünkü anlattığı her detay var neredeyse resimlerde. :KK70:

dersine iyi çalışmış hanım kızımız buğra ve hostesin aşkı çok yıpratmış yazarımızı belli o da böyle rezil edebileceğini düşünmüş.recep ivedik abizim ne derdi bu durumda; çakaaaallll indire gandi yapacan deel mi :KK52:

Son düzenleme:
ben de çok üşendim arayamıcam da siz kaç yaşındasınız onu merak ettim. 25ten küçük olmanızı ümit ediyorum, 30larında 35lerinde olup da bu kafayı yaşıyorsanız kendinize yazık ediyorsunuzdur zira. ama 20li yaşların başında normal bence senin davranışların da buğranınkiler de hevesli gençlik kokan hareketler zamanla geçer

Karismayayim tekrar su konuya dedim ama duramadim:)
konu sahibi kendisinin kucuk Bugranin buyuk gosterdigini dusunuyormus ,herhalde ciddi asik bu adama.
ben de kendisine dost aci söyler diyerekten, kusura kalma arkadasim ama aranizda yuz yas var gibi duruyor. Hic kendini inanidirma oyle seylere.
bir de gercekten bilincli bir olay, kendisine platonik takilan Yigite kadar herkesi gorduk.ben ilk konulardan kucuk biri saniyordum kendisini ama gördüm ki yasi da bir hayli var.niye boyle bir sey yapti anlamak güç.
birdan magdur hostes hanima da sesleniyorum, biz senden yanayiz:)))

Ben hostesin bulunduğu görünce tagden arattım ve direk çıktı. Şimdi kıza konunun linkini yollamamak için kendimi zor tutuyorum. Kul hakkı resmen.

ben aratmadım da bulmadım da ama senin yerinde olsam yollardım bilsin bence hakkında neler döndüğünü.nasıl ifşa olduğunu.

kıza link atmak falan yapmayın lütfen özel hayatı ile ilgili şeyler ve çok üzücü utanç verici, arkasından konuşulan şeyler, hem sadece o değil kendisi ve erkek arkadaşı da deşifre oldu inşallah kaldırılır konu.

ben aratmadım da bulmadım da ama senin yerinde olsam yollardım bilsin bence hakkında neler döndüğünü.nasıl ifşa olduğunu.

Açıkçası karışmak istemiyorum davalık olurlar bu gidişle. Kız da çok üzülür. Umarım bir tanıdığı çıkmaz.

mune ya da kazen gelse de bir an önce kaldırsa konuyu ziyaretçi sayısı her dakika artıyo.

Bence de gizlensin,dava açsa kazanır valla.

bence gızlenmeden hostes kıza tum detaylar gönderılsın belkı dava acıcak belkı hakkını arayacak gerısıne kendısı karar verır, gunah burayı üye olan kadınlar takıp ettığı kadar uye olmayan da bi dünya ,nsan takip ediyor, ne sürtüklüğü kaldı ne hamileliği oysa kız belki sadece aşık olmuştu, kendini zeki zanneden konu sahıbı de dersini almış olur ki bunu özellikle yaptıgına da eminim twitterında bol bol deşifre ettiği baskaca konular var zaten

Link gondermeyi dusunmeyin ya cok utanc verici olur.
Yoneticiler kaldirir sonra da unutulur gider konu.

sende haklısın canım aslında ben sinirle yazdım boş ver deme tabii.belkide haberi olur ya da olmuştur.

Ziyaretçiler beni endişelendiriyor hostes kızın kişilik haklarına zarar verdiği için Kazen'e mesaj atsak konuyu kaldırır mı?

hostesi buldum tagden şu buğrayı ve konu sahibini bulanlar özelden atsın yahuuu sevaptırr merakta bırakmayın :KK53: :KK9:

X