biliyor. ben sinir krizi geçirirken ay ne var .hasta kadın eksiklenmiştir bişey deme moralini bozma dediEmzirme olayını eşiniz biliyormu.
hakettin olayı degıl ama musade etmıssınızevet hakettim yanii
hala böyle ve gün geçtikçe değişik şeyler yapıyor sağolsun.mesela bizde iken evimi karıştırıp günlüğümü bulmuş eşimle ilgili olan kısmı fotokopi çektirmiş bakıcı varken bakıcı apartman girişinde bulmuş eve getirmiş " biri senin günlüğünün fotokopisini çekmiş kapıya bırakmış "halamı boyle devam edıyor
acıkcası hastaysa benı dr gotur dese gotureyım basımda tasıyayım ama bana zarar verıyorsa ve benım dunyaya getırdıgım varlıkla bu denlı oynuyorsa herkez yerını bılecek
ne dıyım ınsanlar farklıdır ıste
ailem biliyor .annem kızım hasta kadın hı de geç kalp kırma hastaya eziyet edilmez diyor.ve bu sanırım işice işledi benliğimehakettin olayı degıl ama musade etmıssınız
emınım aılenıze bıle bu kadar susamazdınız
biliyor. ben sinir krizi geçirirken ay ne var .hasta kadın eksiklenmiştir bişey deme moralini bozma dedi
canım pasiflik değil de .ben ne zaman dişimi göstersem soluğu hastanede alır ayılmalar bayılmalar gelin yaptı ay ölüyorumKusura bakmayında çok pasifsiniz karı koca olarak
bende genelde he der gecerımde he dıyemeyecegım bısey varailem biliyor .annem kızım hasta kadın hı de geç kalp kırma hastaya eziyet edilmez diyor.ve bu sanırım işice işledi benliğime
kredi tüketici kredisi diye çekildi.bankalar vermemiş konut:) 45 bin çektik ve tüketici olarakSizin çektiğiniz kredi konut kredisi değil mi?ev neden onun üzerine kredi kimin adına ise evde onun üzerine olur.
Çok yüz vermişsiniz bunda eşinizin de payı büyük eeehhh yeter artık kendine gel diye silkelemenin vakti gelmiş bu kayganayı
Ayılsın bayılsın bana yapulanlara bi yere kadar katlanırım ama çocuğuma kimse karışamaz emzirmek falan nedir ya işten çık kıymetli anasının borcunu tek başına ödesin kocan sende mis gibi çocuğuna bakcanım pasiflik değil de .ben ne zaman dişimi göstersem soluğu hastanede alır ayılmalar bayılmalar gelin yaptı ay ölüyorum
Ne hastası bu kadın böyle giderse siz de psikolojik hasta olacaksınız. Kanser falan mı ne hastalığı tansiyon falansa yaşım 26 bende de var tansiyon. Hasta insan bunları yapacak gücü iyi buluyor maşallah. Benim kaygana gibi tek gözü açık tek gözü kapalı mı bayılıyor yoksa.tansiyon normal çıkınca da bozuk o alet der
Doktora zorla anjio yaptırmış insandır kendisi ilgi görmeyi çok sever .sık sık kalbine sancı girer doktorlar bişey bulamadı. Arada tekrarlar yeşilçam edasında ahh kalbim der 10 dk sürer kimse ilgilenmeyince kendi kendine normale döner. Yalancı çobana döndü aynı ölüp gidecek kimse inanmayacak birgün o olacakya bu tansiyon sorunu tüm kaynanalar da mı var benim ki de öyle..dikkat çekeceği zaman özellikle hahahahah
Doktora zorla anjio yaptırmış insandır kendisi ilgi görmeyi çok sever .sık sık kalbine sancı girer doktorlar bişey bulamadı. Arada tekrarlar yeşilçam edasında ahh kalbim der 10 dk sürer kimse ilgilenmeyince kendi kendine normale döner. Yalancı çobana döndü aynı ölüp gidecek kimse inanmayacak birgün o olacak
45 bin tüketici kredisinin faizi ne kadar biliyor musun senkredi tüketici kredisi diye çekildi.bankalar vermemiş konut:) 45 bin çektik ve tüketici olarak
canım ne çatışmalar yaşadık. ama kadın yüssüz daha doğrusu iki yüzlü biri varken yüzü gülüyor.ve ben ispatlayamıyorum .ve hasta kadına eziyet ediyorsun diye bana çıkışıyor eşimBaşta evlenirken ailesini de hesaba katacak kadar akıllı bir kadın sonradan nasıl bu hale gelmişKaynana bunları yaparken sen o arada ne yapıyordun peki? Niye gereken cevapları verip susturmadın ki.
"Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey" modunda takılarak hiç bir şey çözülmüyor maalesef. Yeri geldiğinde çatışacaksınız ki, hayatınıza böyle dahil olamasın kimse. Bak çocuğunuzun adını bile siz koyamamışsınız. Böyle devam ederse, çocuğunuzun her olayında siz 2. planda kalıp, sadece gelişimini uzaktan izleyen biri olacaksınız.