- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.074
- 60
Esini alip uzaklara gideceksin boyle bi durumdasölesende farketmiyor çok gece yarısı kapıda bitmişliği vardır:)
gülmezsem sinirden patlıyorum.hoş ara ara yine öfkem kabarıyor ama çokçası gülüp geçmeyi öğrendim kadın sayesindeBu kadar şey yasamısınız hala nasıl gülumseyebılıyorsunuz vallahı takdır ettım sızı:)
ama konu sahıbıde her dedıgını yapmışşşay yarıya kadar okudum sinir krizi geçirdim oruçlu olmamda etken sanırım ay çıkayım ben bdv den sağa sola sataşmadan
ayrıca o kaynannızın suratını asıp kız çocuk sevmem diyip aşağıladığı yavrucaklar bizim elimize geçmiyor tövbe ya sinirlendim iyce
ben istemiyorum dememe rağmen eşimi ikna edemedim.adet tarihimi söylemedim.ama kendi internetten hesabını yapmış yumurtlama günümü. ve ben istemiyorum dedikçe hayır istiyorsun diyorduDedim zeki kadın. Evlenirken aileye de bakıyor. Ama sonra gördüm ki kaynana için çocuk doğurmuş. Kaynana kızını vermeyince kucağından alınca falan o evi kaynananın başına yıkmamış. Böyle erkekleri böyle erkek annelerini çok arıyor musunuz merak ettim
evet :)Bebeği kendisi mi emzirmeye çalışıyor?
ben istemiyorum dememe rağmen eşimi ikna edemedim.adet tarihimi söylemedim.ama kendi internetten hesabını yapmış yumurtlama günümü. ve ben istemiyorum dedikçe hayır istiyorsun diyordu
evet :)
Sanırım fazla benimsemiş bebeği... Kendinin sanıyorevet :)
ay bacım Allah yardımcın olsun yeminle gözüm seğiriyo bunuda ilk defa duyuyorum rabbim sana peygamber sabrı vermiş maşallahevet :)
evlenince kanser teşhisi kondu ve göğsü alındı şuan kemoterapi görüyor ve haliyle her istediği yapılıyor. ve hastalığını kullanıyor.Gidip kv mi öpesim geldi ama sonra bir durup düşündüm. Benim kv bana ilk laf sokuşunda. Çaaaat diye karşılığını almasaydı belki oda böyle olurdu.
yok canım benden kıskanıyor .çünkü daha bir aylık iken bıktım senden diye bağırıyordu kızıma :))Sanırım fazla benimsemiş bebeği... Kendinin sanıyor
aslında çevrede gözü açık tilki diye tabir edilen sınıfım ama elimi kolumu dilimi bağlayan bir hastalığı var :) vicdanımı susturamıyorum malesefne kadar pasifmişsiniz,
kadın sizi parmagında oynatmış
genclık herhalde bir hayli safmışsınız
yok canım benden kıskanıyor .çünkü daha bir aylık iken bıktım senden diye bağırıyordu kızıma :))
evet hakettim yaniiama konu sahıbıde her dedıgını yapmışşş
halamı boyle devam edıyoraslında çevrede gözü açık tilki diye tabir edilen sınıfım ama elimi kolumu dilimi bağlayan bir hastalığı var :) vicdanımı susturamıyorum malesef