ah ettim diye mi oldu ?:((((

Ben buzamana kadar nerde ah ettiysem döndü beni buldu. Ama sen ah etsen nolur etmesen nolur, ettiysen de haketmişler yani. Hala kendini üzmeye çalışmak niye? gözünün içine baka baka evlenmişler bırak boşver ne halleri varsa görsünler onlara üzüleceğine kendine üzül, kendi yolunda ilerlemeye devam et bence.

öyle yapıyorum zaten hayırlısı böyleymiş demek ki.....

Kuzeninizde ne kadar rahatmis... Bir de utanmadan gülüyor, "bari ben mutlu olayim",.. sonra davetiye gönder.
Siz bosverin, herkes yasayacagi seyleri yasar...

Saglicakla kalin

Kuzeninizde ne kadar rahatmis... Bir de utanmadan gülüyor, "bari ben mutlu olayim",.. sonra davetiye gönder.
Siz bosverin, herkes yasayacagi seyleri yasar...

Saglicakla kalin
aradan 2 sene gecmiş ama insan bir burukluk hissediyor sonuçta ortada bide bebek olunca konuyu acayım dedim ben mi suçluyum acaba diye?

aradan 2 sene gecmiş ama insan bir burukluk hissediyor sonuçta ortada bide bebek olunca konuyu acayım dedim ben mi suçluyum acaba diye?

Siz sadece içinizi dökmek istemissiniz buraya o kadar
2 sene geçmis aradan bence siz baska seylere odaklanin, kendi hayatiniza mesela
Onlarin yasadigi hadiseler Allah tarafindan gönderilmis, tabi ki aci ve zordur bebegini kaybetmek , ama bu onlarin imtihanidir. Kendinizi kötü hissediyorsaniz onlar için gelecek bebekleri için dua edin ve sayfayi tamamen kapatin

öyle yapacağim inşallah

peki sence sen boyle birseye hazir misin ? en onemlisi de sen seviyor musun ?
aslında durum şöyle ben hiç görmedim kendisini ailesini en cokta annesini tanıyorum cok tatlı şeker birşey.babama konuyu açtılar ee tabi babmda kızıma sormam lazım dedi en ilk yok istemem evlenmek istemiyorum deidm sonra onlar tekrar konuştular abamla artık üst üste haber gelince tamam dedim ya gelsinler off dedim sonra çoçukla biz telefonda görüştük ilk bir hafta ondan sonra yüz yüze görüsecektik . kabul ettim görüşmeyi bir kafede görüştük tabi kapıdan bir girdi ikimizde öyle kaldık yani oturduk konustuk daha dogrusu bakıştıkkköyle oldu benden etkilendiğini ciddi olduğunu falan anlattı mesleğini söyledi falan düşünecem dedim biz biraz daha konustuk bu arada sevmiyorum ama sevebilir miyim diye düşünüyorum ??

bilmiyorum gerçekten bende cok üzüldüm ve tövbe ettim
teyzenizin kızı,sizin onunla görüştüğünüzü bile bile konuşmaya başlamış öylemi...?
peki önceden aynı ortamda bulunmuşlarmı..
kusura bakmayın ama eğer böyleyse,eski erkek arkadaş bozuntusuda o kızda herşeyi haketmişler.
sen zor zamanalrda öyle destek ol sonra pat diye ayrıl...
neden çünkü ben senin teyse kızıyla görüşmeye başladım.!
yazıklar olsun ne diyeyim.insanlar ne kadar ahlaksız ve gaddar olmuş

evet biliyordu anlatmıştım resmini falan göstermiştim faceden bulmuş oradan konuşmaya başlamışlar zaten

zaten ilk goruste sevemezsin ama bi etkilesim olmus anladigim kadariyla hadi bakalim hayirlisi olsn canmm
biraz daha birbirinizi taniyin bakalim neler olacak

bunu tabi kesin olarak bilemeyizsebebini. ama kimsenin yaptığı da yanına kalmaz Allah canı yakanın canı da yanar elbet

Ben birinin bedduasinin gecmesine cok inaniyoeum.
Defalarca sahit oldum cünkü. Eden buluyor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…